Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 6
gina_butnaru spune:
Maaaaama, ce-am mai ras. Am avut rabdare sa citesc toate raspunsurile si am ras de la inceput pana la sfarsit de una singura in fata calculatorului.
Si eu am primit cadouri neinspirate. La nunta am primit 2 veioze din alea cu senzori, dar de la persoane diferite si evident, cu modele diferite, nici macar n-am putut sa fac un set din ele.
La capitolul cadouri de la soacra-mea: de vreo 2 ori la rand mi-a luat cate o camasa de noapte din poliester (pentru ca o data s-a nimerit sa ramanem la ea peste noapte si n-aveam pijamaua la mine), apoi intr-un an de ziua mea mi-a luat un plover roz-bombon fosforescent (No comment!) si ultima data i-a luat piticului meu un costum de iarna salopeta si geaca de plastic vatuite bine ("Sa-i tina cald copilului!")in care transpira rau de tot si o caciula cu 2 numere mai mici, dar cu care s-a ambitionat si l-a imbracat, chiar daca mie nu mi-a convenit deloc.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
DienutaS spune:
Capitolul soacra.Ea ne face mai multe cadouri,este bine intentionata, asa ca printre ele sunt si neinspirate. Doi ani la rand am primit pulovarase albe, mai de "doamna", mie nu imi place albul si ma imbrac mai sport.
Pentru baiatul ei a cumparat o camasa nr 43, iar el poarta 40."mi-a placut asa de mult, dar nu avea numar mai mic".Evident, era foarte mare.
Anul trecut mi-a luat un vas de lut "sa faci sarmale in ea,dar nu mai avea si capac".Hai, capacul nu ar fi fost asa mare problema, dar marimea oalei...daca vreau sa fac un pui la cuptor, nu incape. Nu pot gati nimic in ea, dar sarmale...Sau fac sarmale sa le mancam la o masa (in doi, nu in mai multi).
Socrul meu. La primul Craciun facut impreuna cu ei ne-a luat femeilor cate un set de produse cosmetice. Soacra si cumnata au primit seturile in care erau parfumuri, deodorant si inca ceva, iar eu, setul cel mai ieftin, un sapun, sampon si deodorant. A fost cam penibil momentul cand ele isi miroseau parfumurile iar eu...ma fasaiam pe incheietura mainii cu deodorantul.
Astea mi le amintesc acum.
ralualexandrei spune:
Am ras si...am ras.
De cele mai multe ori soacra nu-mi ia nimic insa anul asta mi-a luat de mos Nicolae 2 seturi de maieuri bumbac si 2 perechi de chiloti tetra,oare s-a gandit ca daca am 3 copii gata ma retrag??
Acum pe bune n-am purtat in viata mea maieuri chiloti tetra nici macar cand eram cu burta la gura,din cauza ca sunt nebuna si imi place sa fiu sexy chiar daca am 3 copii si 14 ani de casnicie.
Sotului i-a dat bonus si sosete,cred ca si-a amintit de inceputurile noastre cand nici el si nic eu nu aveam nici chiloti in c.r,dar treburile s-au schimbat intre timp,poate ea n-a bagat de seama.
Mama s-a bucurat de chiloti si de maieuri ca ea are deja 75 de ani.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
lilina spune:
quote:
Originally posted by nicole2005
Super tare subiectul!!!
Si soacra-mea e cu cadouri neinspirate
anul trecut ia adus puiutului meu cadou de Mos Craciun un cos de plasa de 15 mii sau cat o fi sa isi puna jucariile in el in conditiile in care fiul meu avea 3 luni!!!!
iar am primit odata de 8 martie un lighian de tabla o cutie de bulion si o punga de spaghete, de ziua mea un cosulet de rafie cu doua fructe kiwi in el, altadata o esarfa si o umbrela ( eu nu port esarfe)
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
am lesinat de ras
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
wonderful spune:
De coma subiectul,ma sterg la ochi de lacrimi.Poanta e ca vreau sa-i dau prietenei fiului un pulover+fular=set.Imi placea dar dupa ce-am citit trebuie sa uit la set f.f. atent.
CrisaS spune:
Super, super subiect.Am inceput si eu dimineata razand dupa ce in pealabil aseara am postat la subiectul bilantul anului si m-am culcat plangand.Deci la mine nu prea s-a intimplat sa primesc cadouri penibile , neinspirate decit ca am primit nenumarate cadouri in bataie de joc.Si doare si asta.Eu depun foarte mult suflet cind fac un cadou.Si nu vreau sa se uite cel care-l primeste stramb sau sa ma comenteze.Normal ca as fi avut aceeasi pretentie.Numai ca eu si barbatul meu nu prea avem bafta sa primim ca cica''noi avem''.
Si ne arunca asa cite-o chestie in special servicii de-alea oribile din carrefour sau cora pe care le urasc!!Dar cum se zice , gestul conteaza!! Dar in general mie nu prea-mi face lumea cadouri ca cica ...eu am de toate.
Ma rog.La capitolul soacra nu am ce sa reprosez.Face cadouri mai mereu si de bun gust.Nu mi-a placut intotdeauna ce mi-a dat ..dar am dus inapoi, sau in general imi face cadou bijuterii si le stric daca nu-mi plac.Si nu face cadouri doar de ocazii!! Nu ne intelegem f bine dar ce-i al ei e al ei!!
In schimb eu cind eram mica, ii faceam niste cadouri mamei de te durea mintea.Aveam bani...imi dadea tata la fiecare sf de saptamina 100 de lei...ceea ce era mult si eu totdeauna aveam o rezerva consistenta si-i luam clame....era disperata:))))), pieptene, bigusiuri..niciodata ceva ca lumea.Bibelouri...saraca mama!!!
Dar niciodata nu mi-a reprosat!!
Numai bine,
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
daniella4 spune:
Avem un sef mai grasut, ca sa folosesc un eufemism. De fapt plin bine. Si barbos. Isi serbeaza omul ziua, noi strangem bani si o colega pleaca sa-i cumpere cadoul colectiv.
Dupa ce-l primeste, omul de bun simt ne multumeste si-l desface (mare gresala): O pereche de pantaloni scurti in care nu-i intra niciun picior, vreo 2 tricouri (de firma, ce-i drept)) dar infinit de neicapatoare si un after shave..
..sa va spun ca nici macar nu a fost vreo chestie intentionat subversiva???
felicia74 spune:
Jucarii de plus! Hai una, 2, dar sa-i aduci de fiecare data cand vii in vizita? Chiar nu a aflat lumea ca s-au inventat jucarii speciale ptr bebelusi?
In schimb sora mea a primit de la gasca ei de la bloc (toti aveau in jur de 25 ani pe atunci) un bibelou, dar nu oricare, ci un bust al lui Isus, care mai tinea si mana ridicata amenintator Iar sora-mea nici nu merge la biserica... de fapt, nici gasca nu se duce
DarkBendis spune:
Seara buna
Am ras cu lacrimi si i-am tradus si sotului, ca sa rada si el. Vin si eu cu ale mele. Pot sa zic ca cel mai neinspirat cadou din viata mea l-am primit de la frate-meu. Tot imi plac mie animalele, fapt notoriu, deci omul m-a cadorisit cu un manual de crestere si ingrijire a gainilor ouatoare (cu siguranta foarte folositor pentru studentii la agronomie)... eu aveam pe atunci vreo 12-13 ani si fratele vreo 9-10... deci...nu sunt prea convinsa daca "se pune".
Si de la soacra am primit cateva cadouri... interesante. E o femeie fantastica, ma iubeste mult si eu tin enorm la ea (noroc mare am avut ca mai aud/citesc de soacrele altora), dar uneori are ... idei.
Acu' cativa ani am petrecut Craciunul la ei, in Londra, si ce credeti ca am primit (eu si consortul). Un chocolate fondue set( pentru cine nu stie, e vorba de o mini-sobita si un cazanel in care poti topi ciocolata pe care o papi cu bucatele de fructe, marshmallows etc) si ... un breadmaker (masina de facut paine) maaare si greu. Nici eu nici consortul nu suntem mari amatori in ale gatitului - vorba ceea, daca se da o lege sa fie impuscate gospodinele eu mor nevinovata - iar bucataria noastra este minuscula. Noi venind din Glasgow cu avionul si urmand sa ne intoarcem in Glasgow tot asa, au urmat cateva ore interesante cand incarcati de bagaje, cutii si cutiute ne-am trambalat cu vreo 3 autobuze de la Croydon la Gatwick in a doua zi de Craciun (fetele din Londra stiu la ce ma refer). Autobuzul ca autobuzul, dar apoi a urmat aeroportul, check-in-ul (noroc ca asta era inainte sa se impuna restrictiile pentru bagaje de mana).Am calatorit cu nametenia de breadmaker in poala pe avion, sa nu cumva sa se strice... si murmurand in sinea mea fel de fel de ganduri bune dedicate nemuseagurilor ( in sinea mea, ca deh, oamenii fusesera plini de intentii bune).
Ei bine, breadmakerul sta de atunci pe un dulap in bucatarie imaculat in ambalaj, alaturi de chocolate fondue set ca oricum mai aveam unul, alaturi de bamboo set, de sake set si de sushi set. A...sa nu uit... anul asta mergem iar de Craciun la Londra... dar de data asta cu masina Daca primesc cumva vreo masina de facut inghetata sau popcorn, vin si dau raportul!
Sarbatori fericite sa aveti cu totii!
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
columbiana spune:
haha...soacra e in top la capitolul cadouri neinspirate, dar nici cu mama nu mi-e rusine ; e drept ca si eu am o amintire de cind aveam vreo 8-10 ani si i-am cumparat de 8 Martie un borcan cu mere razalite pentru placinte si o conserva de peste; of,of....
cind m-am mutat singura, pe la 18 ani ai mei au venit cu un ditamai tabloul, cu o madona culcata undeva intr-un cimp cu floricele inconjurata de copii cu aripioare...si avea o rama tabloul ala, sinucidere curata sa-l fi atirnat deasupra patului; l-am dosit imediat undeva dupa un dulap (peretii mei erau atunci plini de harti geografice si formule matematice- ma pregateam pentru ASE, numai de madone nu-mi ardea...)
soacra...cind a venit prima data la noi sa-si vada nepotul de citeva luni i-a adus un costum ( de mire cred), din piata, din poliester/brason/ce-o fi fost, in carouri; marime de 4-5 ani , si-o fi planificat in cincinale cadourile;
anul asta a fost sotul acasa, si mi-a trimis draga de ea o bluza neagra cu paiete si sclipiciuri; ce mustruluiala a luat barbatu-meu, c-a carat-o peste ocean si a mai si ocupat loc in geanta unde ar fi intrat in loc o sticluta de visinata, de exemplu, buna, buna;
cred ca vroia sa se razbune pe toti pestii colorati de sticla si vazele primite de la ea,ce i le-am returnat la pachet cind am plecat din Romania, drept amintire
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.