LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 19
Donia spune:
quote:
Originally posted by Donia
Laura, noi prestam tz, dar stiu ca nici kikineata nu se plangea de reactii din cauza amestecului.
Erata: mesajul era pentru Dbunny.
Laura, tie am vrut sa iti spun ca imi pare rau ca din cauza sorei tale tu nu mai crezi si azi in Mos Craciun
dianocica, dar de ce nu plangi si la povestea mea?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
almo spune:
buna fetelor,
in primul rand "la multi ani!" pt toti fulguletii care au sarbatorit un anisor. sa creasca mari si sanatosi.
incerc sa va mai citesc putin din urma.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
Laura13 spune:
e atat de frumos afara....e alb tot, fosta iarba, masinile chiar si pe drum e totul alb. si ninge si ninge, ca in povesti. doar ca bate si vantul
in fiecare an, de cand ne cunoastem, mergeam la plimbare in toi de noapte la prima ninsoare. acum stam acasa si pazim puiul. imi pare rau.....ca stam acasa, nu ca pazim puiul
abia astept maine sa il scot afara sa vad cum reactioneaza. cu manusi ca altfel jar mananca
pe dani, da?![]()
flore da, da, daca e spuma de baie vreau si eu!!!!!
meniu pt craciun eu nu fac nimic.....ca aduce mami tot
probabil racituri, salata beouf, carnati afumati, toba, pate, friptura, turte.....ce mai e ce mai e? habar n-am, dar sunt multe....oricum deja salivaz si mi-e o foameeeeeeeeeeee! a! da....sarmale......mi-e pofta!!!!!!!! oi fi gravi?![]()
barbatul asta al meu se uita la lupte si batai....o fi vrand si el o bataie?![]()
ktrinel si dani tot asa face ca indienii, nu cu palma ci cu manuta invers![]()
deea ce povestesti tu acolo?????
saraca mamica, sau de fapt norocoasa mamica ca a ajuns la timp la un doctor competent....din ce in ce mai rari!![]()
dandusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stim ca esti bine.....da' zi-ne cat de bine ca sa ne ofticam![]()
vroiam sa mai zic ceva, dar sa mor daca mai stiu ce!
da' va pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
shoshika spune:
Desiree, frumoase amintiri ai tu legate de Craciun! Super!
Eu imi amintesc vag de cand eram foarte mica si mergeam la tara de sarbatori (in moldova, suceava). Cand veneau colindatori si "mascati" (pt cine nu cunoaste... este un obicei ca tinerii satului sa se mascheze si sa mearga prin tot satul cu uratul). Noi ne ascundeam pe soba ca ne era foarte frica de ei. Aveam un unchi care era tanar pe-atunci pe care-l furau si-l zapaceau prin zapada. Mie mi-era asa mila de el!!! Dar ei se distrau de minune!
Foarte frumoase traditiile la tara!
Acasa era foarte simplu: mama gatea de innebunea, noi il asteptam pe Mos Craciun si bineinteles ca niciodata nu-l prindeam... Imi amintesc exact ca intr-un an, cand m-am culcat, am avut grija sa-mi pieptan parul sa vada Mos Craciun cat de frumoasa sunt...
Sa nu se inteleaga ca in general nu ma pieptanam... in seara aia am adormit cu peria langa mine pt ca m-am pieptanat dupa ce am pus capul pe perna!
![]()
dianocica spune:
donia imi creste inima in mine cand aud ce povestesti de pijamalute. deci chiar exista oameni care vor si pot sa faca din scoala ceva placut, o experienta pe care sa ti-o doresti, ceva pe care-l astepti cu sufletul la gura dimineata. imi dai puterea sa sper.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Donia
Laura, noi prestam tz, dar stiu ca nici kikineata nu se plangea de reactii din cauza amestecului.
Erata: mesajul era pentru Dbunny.
Laura, tie am vrut sa iti spun ca imi pare rau ca din cauza sorei tale tu nu mai crezi si azi in Mos CraciunSaraca, inca ii mai faci scandal...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
saraca eu ca inca mai sufar ca nu exista mos craciun, nu de alta dar acum trebuie sa cumpar si eu cadouri si sufar rau de tot la buget
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
almo bine ai revenit
de dandusa va zic eu ca nu e in bucuresti, altfel nu rata ea sa ne dea macar un buna ziua
donia nu, nu am plans. nici macar un pic. nu stiu cum ai reusit, dar a fost atat de frumos si de..lin..si de optimist totul...pur si simplu prea frumos ca sa pot plange.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Ktrinel spune:
almoce bine imi pare ca va vad...fetelor , nu ratati albumul de iarna al lui Nicole...e suuppperrr!!!!
am duc sa ma machiesc...machiez ...machesc...cum se zice?...
...stiti cu cine ma duc (insotita)?.. de colegul Rudolph..
...afara sunt nameti ...si pe mine ma conduce Rudolph...am simt ca Mos Craciun ![]()
![]()
...in plus, e un tip de culoare
..hai ca plec deja binedispusa...
bamboletta spune:
am citit povestile Donia,Danutz sa va traiasca 

am bagat un pahar de vin rosu (dupa mult timp)
sa ma calmez,sunt terminata 
abia astept sa iesim maine sa ne jucam in zapada
,toata seara ne-am uitat pe geam 
Laura,Adinazot-felicitari pt coltisori,ati scapat o vreme ![]()
am citit tot dar nu mai stiu ce trebuia sa raspund 
![]()
fug si eu la somnic ,n buna
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)Aniversare 1 An
luna 14

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
Ktrinel spune:
...« dar eu tin minte perfect....eram in bucatarie, eu sprijinita de calorifer, ne ciondaneam, asa ca surorile, si ea de oftica mi-a trantit-o» ...![]()
![]()