Jucariile pot dauna sanatatii...

Jucariile pot dauna sanatatii... | Autor: Ontica Camelia

Link direct la acest mesaj

...asa se numeste www.antena1.ro/index.php?page=news&id=9266" target="_blank">reportajul de la antena 1.
Eu am cumparat 2 astfel de reviste , una am dat-o cadou (deja am anuntat parintii copilei sa nu-i mai dea jucaria sa se joace). Ma apuca groaza cand va trebui sa-i spun copilului meu ca nu se mai poate juca cu telefonul respectiv fiindca este periculos. A facut o pasiune pt el

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

era vorba de un telefon de jucarie, sau de unul special pentru copii, "care emite mai putine radiatii" decat telefoanele noastre mobile - pentru care si baiatul meu are pasiune...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

scuze, acum am vazut intrebarea ta. Era vorba de un telefon de jucarie, destul de simpatic.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Oameni astia vand tot felul de prosti!Dar oare cati importatori sau producatori stiu pericolele pt astfel de jucarii si totusi nu fac nimic, pt a scoate bani?

Mergi la inceput