PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Iulia, mai suntem pe tratament cu antibiotic, ca la amigdalita nu trece asa repede. Inca mai tuseste, dar nasul nu-i mai curge.

Sanatate multa lui Alexutu!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu nasc.Oricum deja devine intrebare generala, toti amicii care ma suna intai intreaba:nasti/ai nascut?Vorba lui Bulinuta sa mai stea la dospit sa se mai coaca.

Martta ai ghicit tu ceva...si Cristina multam de urari.

Is cu starea euforica, de ceva timp n-am mai fost asa si sper sa ma tina mai multisor

Luat ieri globuri si alte chestii aurii(anul asta e anul auriu), luni sa mergem sa luam brad si parca l-as face putin mai devreme si nu in Ajun ca tare mult le place.Pana acum am respectat traditia si l-am facut in Ajun, dar anul asta l-as face mai devreme ca m-am programat cu treaba si sa nu ma obosesc.Sunt bucuroasa ca in sfarsit o sa fim si noi cu totii(adica eu, sotul si copii)si de Craciun si de Anul Nou(el pana acum a lucrat de fiecare data),asa ca fac pregatiri serioase

Mada drum bun si vacanta frumoasa, nu pune la suflet si sa va simtiti bine.Drum bun si daca ai nevoie cere ajutorul tuturor, ca trebuie sa te ajute.

Revin dupa ora de frumusete

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la mamicute,

multumesc mult tuturor de urarile de sanatate si multi . Se pare ca m-a prins mai rau decat credeam dar am luat ieri de la farmacie niste dajeuri recomandate in sarcina si ma lupt cu ele. Ceai nu beau, numai gandul sa beau ceai cu lamaie ma face sa . Am baut aseara o cana si oricat m-am straduit tot l-am dat afara.

Azi dimineata sotul meu se intreba daca sa mearga la munca sau sa stau amandoi acasa sa bolim. I-am spus sa pleca sa munceasca pentru ca eu nu am timp de bolit, am treaba. Aveam planuri de spal lenjerie si husa de pe pat, hainutele lui Robert, nu stau eu sa ma gandesc la boli. Aveam de facut si curat. Din fericire am si reusit sa realizez ce mi-am propus. Robert desi a mai miorlait ca s-a simtit neglijat tot a stat pe langa mine: ba un aspirator, ba un pat pliant pe care l-am expediat eu din casa, si-a gasit el ceva.

Sa va spun sincer aseara am stat sa vad un concert de binefacere organizat de Jose^´ Carreras pentru bolnavii de leucemie aici in Germania. Am plans de m-am rupt toata seara. Erau atatia copilasi bolnaviori, unul abia a facut ieri un an. Si vazand asa ceva, cum naiba sa stau sa bolesc de la o amarata de raceala. Oamenii aceaia luptau cu cancerul si eu stau sa ma vaiet nici nu ma gandesc. Sotul m-a cerat ca de ce stau sa ma uit daca stiu ca plang dar sincer nu se stie Doamne fereste niciodata ce aduce viata ...

anasia foarte fain colajul, ca-ti rupi din timp pentru asta. Si fain ca ai gasit soft-ul ca eu una nu am de unde-l lua.

Babee ne faci curioase tare! ne tii un weekend pe jar Iar pentru maine (ca nici eu nu-o sa mai apar) "La multi ani, multa, multa sanatate si tot binele din lume. Sa ai multa putere sa cresti cele trei minuni! Sa ai maine o zi minunata!"

Mada si voua va urez drum bun, zbor usor, drumuri in tara cat mai usoare si o reintalnire cu familia din cele mai placute, cu multa dragoste, caldura, vorbe bune. Sa le dea Dumnezeu parintilor tai multa intelepciune sa se bucure de vestea minunata pe care o sa le-o dati. (Eu ma gandeam initial sa nu le spun socrilor ca vor mai avea un nepot(a) si sa le spunem ca un cadou de Craciun. Nu am putut din cauza raului, m-ar fi dibuit pana la Craciun ), dar poate tine la voi figura). Si daca ai net poate mai apari pana la sarbatori asa ca restul uram saptamana viitoare

Avmaria bine ai revenit!

Buli bine ca n-a patit sotul ta nimic, tabla se indreapta. Iar tie sanatate multa!

Va pupam pe toate si va uram un weekend cat mai linistit si placut!

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Map cauta la farmacie ceva homeopat, uite eu am gasit pentru arsuri si tare bine imi e.

Rebecca are treaba cu Lego, Phillip bibileste niste trenulete(se desfac si se refac) iar eu am vrut sa citesc e-mail-urile.Si cu toate ca era scris avertisment:a nu se citi pana maine am deschis.Sotul meu s-a gandit sa-mi mai trimita un cadou, Paula Selling cu Ploaie in luna lui MarteAsa ca scriu printre lacrimi.Imi place mult

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Babee am niste Oscillococcinum din acela din Ro, am luat si mai iau si diseara dar este cam apa de ploaie. La farmacie cand am spus ca vreau ceva de raceala si ca-s gravida s-a strambat toata tanti de acolo...stiu si din sarcina trecuta cand am tinut-o in raceala de la inceput la sfarsit ca nu am gasit mai nimic...atunci insa putem bea ceai. Eu nu cred ca stiu melodia ceea

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

ba o stiuuu, foarte frumosssss. Chiar incepusem sa-o fredonez inainte sa inceapa...dar nu stiu de unde mi-am amintit

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Buli sorry pt.accident. Bine ca e sanatos sotul!
Mada drum bun si vacanta placuta. Sa iasa totul asa cum va doriti voi.
Map sanatate
Babee La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si sa va puteti bucura amandoi de minunile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada_mxm, sa aveti drum bun!
babee, frumos cadou!
andreea, pana de Craciun sa ne mobilizam, haideti, nu uitati de poze!!!!
ma uitam la pozicile trimise cu piersicutele noastre si mi-au dat lacrimile, ce mari au crescut si ce frumosi sunt!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

amami, map, julax, gina sotu s-a lovit la cap dar e incapatanat si nu vrea sa se duca la un control imi vine sa il
babee si mie imi place de mor melodia aia
vroiam sa va dau un link care pe mine m-a lasat masca, mi-au dat lacrimile: cum se deschide pagina dupa ce vedeti prima parte dati in jos ca e si partea a doua care e si mai si
http://www.maniacworld.com/Phone-Salesman-Amazes-Crowd.html

babee La Multi Ani sanatosi, fericiti si multa putere sa fi alaturi de cei 3 pui mici multi. multi ani inainte!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Monica, si mie cand eram gravida si racita mi-a dat tot oscilloccoccinum si tot apa de ploaie mi s-a parut.

Bulinuta, e nasol daca e la cap, ar trebui totusi sa se duca la un control. Dar stiu cum sunt barbatii si al meu e tot incapatanat si o tine intotdeauna pe-a lui.

Babee, ce frumos! Si mie imi place mult "Ploaie in luna lui marte" cu Paula Selling. O canta si Nicu Alifantis, la fel de frumos. Eu te felicit mai tarziu!

Mada, drum bun in Romania si sa te simti mai bine!

Anasia, mai revin cu niste pozici pentru colaje diseara, ca azi mergem la serbare la pom la gradi unde lucreaza mama.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput