Despre icoane facatoare de minuni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Oliv si Theiuta, scopul initial al subiectului a fost unul serios, eu eram interesata sa stiu cine crede si de ce crede dar no, daca subiectul nu prea a fost luat in serios si a fost 'deturnat' ce sa fac, sa plang? Ma amuz si eu de replicile date si gata! (desi tot nelamurita am ramas)

Guestus, io nu pot sa plang cu lacrimi de sange nici macar la 'Miorita' asa ca mai bine ma amuz. Si din ce vad zilnic pe acest forum, ar mai trebui sa fiu indignata de ceva?

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Oliv75

Eu cred in minuni.
Icoanele reprezinta "ferestre catre cer" si deseori sunt privite cu multa speranta de catre credinciosi. Intr-adevar unele icoane au o mare incarcatura duhovniceasca ce poate fi simtita doar de cel care plange si se roaga mult; daca un om isi gaseste linistea si alinarea in clipe de rastriste (boala trupului sau a sufletului) atunci sunt facatoare de minuni, nu-mi trebuie alte "semne" ca sa cunosc bunatatea si milostenia lui Dumnezeu.

Total de acord! Si daca nu sunt chiar convinsa si mai am o indoiala, o tin pentru mine, nu risc sa arunc cu noroi in ceva ce poate e adevarat: Dumnezeu si minunile lui.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput