Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

vitamine iau si acum, calciu planuiesc sa iau din ianuarie, imi e cam frica de oasele mele

ligeea eu nu alaptez, dar n-am cu cine lasa bebelul, socrela e la 450km distanta, iar mama e o doamna foarte ocupata. Singura sansa e in week end, ii las pe amandoi cu husbandul si mai plec si eu pe ici colea.

din ianuarie imi caut bona part time.

Ana, frumusica veveritza, costumul nici n-o sa se vada in comparatie cu ea. Vad ca si tu stai in Dr. Taberei frumos cartier, mai greu cu traficul...

Carpatino drum bun!!

Annisia dar vad ca ti se puse pata azi, nu gluma ...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Si-Bv, deci Raisa e nascuta in aceeasi zic u gheporghe! mai mai, da frumusele mai sunteti! bravo pt alaptat! si eu la fel fac, mai ales dupa-amiaza/seara e mai marait si-i dau sa suga cam des.
Azi nopatea a dormit 8 ore! [ptiu ptiuptiu!
Ana, da chiarca-i frumoasa Miruna! sunt in admiratia veveritei.
ca din partea mea...copiii mei nu se vor mandri nici cu gospodina, nici cu mare carierista



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Beyyy.. Sabinescu... te urechez in fuga, ca doar am zis ca am de invatat acu' pe ultima suta... "ma lesi" cu fazele astea " o sa zica aia <<uite ce grasa e>>"?
Daca io' as fi in situatia ta m-as duce.. sa socializez un pic, sa ma mai vada si pe mine lumea.. si eu pe ea... Si poate as castiga si premiul ala.. daca ar fi asa si eu n-as fi fost acolo m-as zgaria pe ochi. So.. distractie placuta!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ana, n-o mai da la intors, ca te pricepi f.bine, de pilda urechile ti-au iesit perfect ! E adevarat ca atarna un pic blana pe veveritza ta, dar asta n-o impiedica sa fie simpatica foc Te topeste zambetul ei ( asta cred ca e zambet de-ala smecheresc de posesoare de scorbura plina cu alune gustoase )
carpatina, bafta la test si drum bun ! Sper ca n-o sa tragi chiulul cat stai aici, mai intri si pe la noi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabinaaaa! Bravo tie! Eu as face asa: as trimite pe cineva sa ia premiul in locul meu. Asa, ca la Oscaruri.

Andries, nu-mi infige cuiul cu circulatia, ca mi s-a incretit parul in cap deja. Si n-am nici permanent si nici carlionti nu-s la mine in familie din mosi stramosi. Multzam de aprecieri. Da' benghiul din frunte nu i se vede?

Carpatina, mea culpa. Daca l-ai spart, am crezut ca tot tu l-ai si deschis. revin: multumim de capitol, oricui l-ar fi deschis. Inca o data, drum bun maine.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sabinaaaaa dar ce-ti pasa ce spun altii? Ca esti grasa, mai grasa sau mai putin grasa? Si ce daca iesi pe locul doi? Dar daca iesi pe locul I si iei premiu?

Eu n-as scapa asa o ocazie de socializare, ne mai vedem, mai zambim, ne mai laudam...ne mai comentam stii care-i poanta? Ca daca te "miros" ca-ti pasa ca esti grasa, sigur te vor comenta, daca nu te intereseaza aspectul asta, nu va spune nimeni nimic!! De ce? pentru ca suntem oameni si ne place sa avem un rezultat in urma a ceea ce spunem, scriem, etc...daca nu se oftica nimeni (sau daca nu apreciaza), la ce bun sa-mi racesc gura de pomana?

Ai tu idee cati/cate ma musca pe mine de ... undeva... pen'ca am avut "tupeu" sa vreau si sa fac doi copii? Si ma "compatimesc" ca am stat mult acasa si "mi-am iesit din mana"? Nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce straluceste-i aur.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabino, dar nominalizarea la premiu ce e? Nu-i cariera ta? Si-nca una de succes si premiata. Eu ti-am mai zis: am atata admiratie pentru voi artistii, cu atat mai multa cu cat eu nu am nici cea mai mica inclinatie artistica, in nici o directie.

Multumesc de aprecieri fetelor, dar chiar e de jale cusut costumul ala. Acu' imi incasez criticile de la mama, daca tot l-am scos ca sa-l pozez. De ce-i in costum insa sunt mandra.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

[floSabina, mie locul 2 mi se pare chiar mult mai misto.Premiantii scolii nu sunt intotdeauna premiantii vietii. Eu in locul tau m-as ingrijora daca as lua premiul intii...E statistic dovedit ca cei cu premiul intii nu sunt chiar cei mai buni..Pe locul 2 ajunge cel cu valoare doar..si fara pile.
Din partea mea.."prema 'ntii"
Strict pentru aparitia in public..dac tu te simti bine cu tine..fizic si psihic, du-te.Pentru socializare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

sabinelu, cate kile ai tu de faci atat caz ?
Ce fel de tinuta trebe sa ai -obligatoriu de gala sau merge si mai trendy , asa ?

Eu una am admirat-o pe Rduleasaca si cand era ca vaporu avea toale misto nu de babe .
ca vorba lui mama -daca astepti sa slabesti nu-ti mai cumpari nimic si tot asteptand te trezesti ca ai imbatranit -ei nici chiar asa dar sigur gasesti ceva in care sa nu se ,,vada cele -parca 6 kg in plus pe care zici ca le ai
pai eu la 6 kj in plus as da bairam si asa mai pune 2 , de siguranta



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca am tras si eu la aghioase cu copiii mei cu tot si vad ca ati facut capitol nou.

Andreea, vazusem poza cu celulele, cred ca mi-ai aratat-o tu pe telefonul mobil, este tare emotionant. Si Andrei a aniversat un an de la concepere de ziua lui taica-sau. Nu te agita cu inaltimea, e o masuratoare relativa, greu sa le intinda picioarele si sa ii tina bine. Poate are chiar peste medie.

Magda, multumesc pentru link. O sa caut cartea. DEocamdata a gasit mama de pe vremea mea o carticica numita "De ce nu mananca copilul", nu am reusit decat sa o rasfoiesc. Diseara va scriu din ea daca gasesc ceva interesant, ca este si despre bebelusi.

Annisia, nu am avut asa ceva, si daca nu m-au durut pe mine balamalele dupa gigantul meu, nu cred sa fie de la nastere. Nu stiu ce sa zic decat ca mai bine vorbesti cu un medic, fie si un generalist ca sa te indrume la specialistul de care ai nevoie.
Si nu imi zice mie nene de chestii anale ca eu traiesc un cosmar de peste o luna, parca nu mai vad luminita aia.

Despre certuri nu mai comentez, ma bagai io la inceput ca nu sesizasem motivele de suparare, dar oricum m-ati pierdut de tot pe parcurs. Nici acum odihnita dupa somn tot nu am inteles nimic, mililitrii si banii deja erau ghicitoare pentru mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput