quote:
Originally posted by cici
Parintii lui erau vesnic pe camp sau cu caprele si probabil asa un viitor il astepta si pe el....
Sa va povestesc de un fost coleg de facultate al sotului meu: s-a nascut cu 900 de grame, a terminat liceu in lb germana, a intrat primul la fac de medicina din Cluj, a terminat sef de promotie, a facut ce specializare si-a dorit, si-a luat doctoratul, dar e tare nemultumit de tot, nu-si gaseste locul, nu-i place in nici un spital unde a lucrat, s-a pregatit sa plece in Franta sa lucreze acolo, dar l-au convins socrii sa renunte si regreta, tot timpul se plange.
Acum serios,cici eu cred ca sotului tau de la capre i se trage(nu ca te-a luat pe tine!);copiii mananca in oras numai prostii si E-uri la greu;cand aud ca se dau copiilor cipsuri,salam,dulciuri frumos ambalate etc.ma gandesc ca li se perverteste gustul si nu este hranit ca sa se dezvolte normal si sanatos.din pacate ramane cu deprinderile acestea nesanatoase si cu consecintele lor nefaste.
danamiha pana am colorat putin postarea m-ai sarit.
laptele de capra are f. multe virtuti;in sectiunea "Parintii intreaba.." a fost un subiect despre laptele de capra.
Eu de fapt spuneam, serios, ca o alimentatie cat mai naturala si echilibrata, este cu CERTITUDINE o sansa in plus pe care o dam puiului nostru.