daca taceai filozof ramaneai
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Eu sunt genul de persoana care spun tot ce am de spus.Daca se discuta ceva despre care nu sunt in tema bine nu ma bag doar ca sa ma dau eu rotunda ca stiu ceva.Mai bine tac si este si vorba aia:tacerea este de aur.
Cel mai important lucru este sa fi o persoana calculata,echilibrata si diplomata in comunicare si in tot ceea ce faci.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Multi pot discuta; putini pot conversa.
In functie de interlocutor tac sau vorbesc.
"Cand stii multe poti sa vorbesti dar e mai bine sa taci"
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Eu nu am inteles niciodata la ce se refera exact dictonul asta cu "Daca taceai filosof ramaneai". La situatiile in care ai spus o prostie pentru ca habar nu aveai despre subiectul in discutie, sau la momentele in care la nervi spui o gramada de lucruri pe care apoi le regreti?
Ca daca e vorba despre a doua varianta am ce comenta. Mie imi sare mustarul extrem de repede, am o fire colerica, tind sa tip si sa fac scandal cand ma simt calcata pe coada sau imi incalca cineva frontiera. Dar ... de-a lungul timpului am invatat sa ma abtin. In primul rand pentru ca de multe ori s-a intamplat sa nu fi judecat corect situatia din cauza nervilor, sa nu am toate datele si in al doilea pt ca am observat ca cele mai "zdrobitoare" replici imi vin fix la 10 minute dupa scena de pomina.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Oliv75 spune:
quote:
Originally posted by danitin
In primul rand pentru ca de multe ori s-a intamplat sa nu fi judecat corect situatia din cauza nervilor, sa nu am toate datele si in al doilea pt ca am observat ca cele mai "zdrobitoare" replici imi vin fix la 10 minute dupa scena de pomina.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Adica ai prezenta de spirit dar nu-ti vine pe moment
![](icon_smile_big.gif)
avmaria spune:
Si io aprob pozitiv, desi in realitate fac parte din cei care-s buni la teorie, da pe care practica-i omoara.
Io zic ca asa in general, si la servici, pe forum si in privat, sant la fel de plictisitori si cei care n-au niciodata nimic de zis si cei care le stiu pe toate. Ca-n toate in viata, dificultatea consta in a gasi echilibrul...
danitin spune:
quote:
Originally posted by Oliv75quote:
Originally posted by danitin
In primul rand pentru ca de multe ori s-a intamplat sa nu fi judecat corect situatia din cauza nervilor, sa nu am toate datele si in al doilea pt ca am observat ca cele mai "zdrobitoare" replici imi vin fix la 10 minute dupa scena de pomina.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Adica ai prezenta de spirit dar nu-ti vine pe moment(vorba cuiva, nu a mea)
Prezenta mea de spirit nu face casa buna cu nervisorii
![](icon_smile.gif)
Mamica de spiridus
![](foto.gif)