*** LA REDOUTE *** (64)
Raspunsuri - Pagina 8
madau spune:
Alina eu zic sa mai dai o fuga pana la posta, sa prinzi o tanti draguta si sa o rogi sa se uite si prin depozit dupa o punga alba pe care scrie cu verde "la redoute"..sau dupa o cutie. Desi..la suma pe care ai spus-o tu..150 ron mai mult ca sigur e punga. Iar aia vine ca si "scrisoare mare", se elibereaza de recomandate, nu de la colete..cel putin asa e la mine la OP.
Daca tot nu e, n-ai decat sa astepti sa-ti raspunda pe site, si sa-i rogi sa-ti retrimita coletul..dar asta se poate numai daca a trecut o luna de la comanda deja
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by madau
Alina eu zic sa mai dai o fuga pana la posta, sa prinzi o tanti draguta si sa o rogi sa se uite si prin depozit dupa o punga alba pe care scrie cu verde "la redoute"..sau dupa o cutie. Desi..la suma pe care ai spus-o tu..150 ron mai mult ca sigur e punga. Iar aia vine ca si "scrisoare mare", se elibereaza de recomandate, nu de la colete..cel putin asa e la mine la OP.
Daca tot nu e, n-ai decat sa astepti sa-ti raspunda pe site, si sa-i rogi sa-ti retrimita coletul..dar asta se poate numai daca a trecut o luna de la comanda dejaMadau si
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Iam trimis mesajul tau fratelui...acum o sa astept sa se duca ..sa vada ce si cum..problema e ca eu sunt in buc iar coiletul vine la ploiesti..deci..trebuie sa il frec pe frate-miu cu chestiunea asta..dar saracul...nu zice nici pas...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina
30 si Stefania
Jasmine spune:
Alina,asa e,cel mai probabil coletul tau a venit sub forma de "Scrisoare mare" si tipele de la posta habar n-au ce au primit,se uita la colete si iti spun ca al tau n-a sosit.Mai insista.Nu conteaza ca ai scris in engleza pe site,noi cam toate scriem in engleza cand avem ceva probleme.
Despre trusa de machiaj...as fi vrut sa pot spune ceva.Am comandat-o pana acum de 2 ori de pe 2 conturi diferite(adica am folosit cod) si de fiecare data am primit alt cadou,cu scuzele de rigoare.O data am primit o geanta urata maro si apoi un pled in dungi.Nici urma de trusa de machiaj,cu toate ca si acum apare ca disponibila imediat daca testez codul.Ciudat,nu?
madau spune:
Addya are trusa de machiaj, am vazut-o si eu la ea si mi s-a parut ok. Poate intra si ea sa ne zica mai sigur ce parere are, a folosit-o, sau nu![]()
Madau si
camelia_daniela spune:
Hello !
Fetelor, ajutatiii-ma si pe mine!
Daca fac o comanda azi ajunge pana la Craciun? Comanda nu o fac pentru mine ci pentru shefa mea, respectiv jucarii pentru nepoteii ei. Ce ziceti, risc au ba? Pot suna la nr asta 0 892 350 353 sa intreb, sau sun degeaba?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ligeea spune:
unde ati vazut voi colectia 2008 de vara ?
Alina , au dreptate , coletele mici vin la ,,recomandate , incearca la scrisori nu la colecatrie . Daca tot zic ca nu si nu fa un pic de galagie, spune-le ca ai ptimit mail ca lucrurile au fost trimise .
Vezi ca exista un site al postei romane in care poti urmari corespondenta -eu o urmaresc cand pleaca spre strainatate , nu stiu daca se poate si invers , de regula cei din Franta pot sa spuna cand iese un colect,scrisoare de pe terit. lor
Eu am primt n de pe ebay si pot sa-ti spun ca nu se pierd , sunt furate sau netrimise . Mie mi-a venit un colet pe e bay dupa 3 luni -avea stampile de ,,Ecuador , cred ca se ratacise la avion
claujro spune:
Am intrat in a treia saptamana de cand am trimis poza cu cecul rupt, in speranta ca-mi vor debloca contul. Am scris si pe site...intreband cat mai dureaza si azi mi-a raspuns Cristine:
Dear Madam,
Your file is settled now. I will contact the booking department in order to remove the blockade so you can order again.
Thank you.
Mai dureazaaaaaaaaa
Sper ca pana in ianuarie s-o rezolve, totusi!
Paris
addya spune:
trusa de machiaj e ok si cat se poate de folosibila 
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am intrat in a treia saptamana de cand am trimis poza cu cecul rupt, in speranta ca-mi vor debloca contul. Am scris si pe site...intreband cat mai dureaza si azi mi-a raspuns Cristine:
Dear Madam,
Your file is settled now. I will contact the booking department in order to remove the blockade so you can order again.
Thank you.
Mai dureazaaaaaaaaaSper ca pana in ianuarie s-o rezolve, totusi!
Paris
Clau, fac haz de necazu' tau (shame on me
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gab___ spune:
ligeea noua colectie e la bb fetite-baieti de 0-4 ani nu stiu la adulti daca a aparut.
am cam puricat azi site-ul si tot ce e frumos marimea 74-81 rar ma gasesti iar papucei 19-22 toate sunt epuizate aproape, deci eu nu mai astept reducerile ca nu mai gasesc marimea fetelor ,
astept sa vina cardul nu stiu ce dureaza atat.
sunt curioasa cum vor fi si reducerile dar mi-e frica ca raman fara hainute si papucei...![]()