Cum obtinem stralucirea parului vopsit ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Obtin max de stralucire la coafor, unde ma vopsesc cu produse profesionale de la L'Oreal si's tare multumita. Mentionez ca de ma vopsesc blond si oricat am incercat acasa nu a iesit asa ca la salon. Insa am observat atunci ca Wella Safira parca ma ajuta ceva-ceva.

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

ieri seara am incercat o super masca, productie proprie. m-am gandit sa va impartasesc experienta mea, pentru ca rezultatul este excelent.
eu am firul de par foarte gros, parul foarte des, ondulat si destul de lung. din pacate claia asta a mea sufera, e deshidratata (uscata). daca nu folosesc si balsam si masca.... nu pot sa-l descurc cu peria.
buuuun, am luat o jumatate de avocado foarte copt, l-am dat prin sita deasa (ca sa se separe eventualele firicele), l-am frecat in castron de lut cu o lingura de lemn, pana a ajuns de consistenta untului, o spuma foarte foarte cremoasa, am adaugat o lingura de unt la temperatura camerei si 2 linguri de ulei de masline extravirgin. am tot amestecat la compozitia asta cu lingura de lemn.... ca la maioneza pe parul prospat descurcat si bine pieptanat am intins toata aceasta compozitie, am masat pana s-a imbibat tot parul (si pielea capului) si am acoperit cu folie de platic (pt protectie) si prosop. dupa vreo 2 ore m-a spalat, urmand ritualul de rigoare (sampon, balsam, masca)
rezultatul este spectaculos, chiar merita sa va rasfatati cu o astfel de masca.
ATENTIE: avocado trebuie sa fie foarte bine copt

Numai bine,
Oana

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Eu ieri m-am vopsit. Si exact acelasi lucru am intrebat-o si eu pe coafeza.
Mi-a zis ca exista un gloss de par, aveau si ei la vanzare. Mi l-as fi luat, dar au avut ei grija sa ma lase fara bani
Costa vreo 40 RON

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Am incercat si eu gloss de par, dar nu-mi place decat cand ma coafez la coafor. Daca-l folosesc dupa ce ma coafez singura parul pierde tot volumul. E foarte stralucitor, ca in reclame, dar foarte lipit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am firul gros si parul des,ma vopsesc acasa,sunt roscata.Secretul stralucirii este masca de la Kaloss pe care o folosesc o data pe saptamana.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Ce parere aveti despre produsele Londa profesionale ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Aceeiasi problema o aveam si eu acum cativa ani, si m-a sfatuit coafeza sa ma spal mereu numai cu sampon si balsam pt par uscat, si cand ma vopsesc acasa sa pun un ou in vopsea, si asa voi obtine si mai mult volum, si parul mea va arata mult mai sanatos dupa aceea. Si am incercat si intr-adevar de atunci numai asa ma vopsesc , cu un ou in vopsea pt ca la mine a dat niste rezultate spectaculoase, inclusiv culoarea tine mai mult si este mult mai lucios parul.

26+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Raluca, se foloseste numai galbenusul sau si albusul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu ma vopsesc cu L'oreal prefference si ma spal cu Yves Rocher, gama galbena, pt.stralucire (sampon si balsam)
ca tratamente folosesc cremele de par de la Gliss Schkwartzopf (sigur n-am scris bine ) si de la Nivea
si cateodata imi fac fac o masca de par cu ulei de masline, ulei de ricin si galbenus de ou
si am parul f.lucios

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput