Pentru "moderatori"
Am o sugestie si o rugaminte pentru toti moderatorii acestui forum:
cind stergeti mesajele trimiteti cite un e-mail cu explicatii autorului sa stie si acesta cu ce a gresit, pentru a nu mai repeta greseala, si mai ales pentru a nu se simti exclus din comunitate.
Ginditi-va cum ar fi daca si voua va-ar sterge cineva mesajele fara nici o explicatie si mai ginditi-va cum ar fi sa traiti cu ideea ca sinteti exclusi dintr-o comunitate.
Va multumesc.
Raspunsuri
papadie spune:
Fie era un subiect vechi, fie nu avea raspunsuri, fie..., fie..., fie... De cite ori merge un subiect la gropa cu furnici autorul este anuntat printr-un email. Daca tine la subiect n-are decit sa-l copieze. Ce sens are sa tzinem subiectele o vesnicie cind oricum se duc spre ultimele pagini cind apar alte postari? Oricum daca cineva intreaba acelasi lucru cu ceea ce ai intrebat tu va posta subiect separat...nu am vazut pe nimeni care sa caute intai in arhiva si abia apoi sa ii intrebe pe ceilalti. Autorii subiectelor sterse nu au gresit cu nimic. Si mie mi s-au sters subiecte si mi s-a parut firesc sa dispara nemaifiind de actualitate. Iar daca n-am fost inca lamurita cu raspunsurile deja primite am mai intrebat o data, care-i baiul??? Nu pot spune ca m-am simtit exclusa in nici un fel, nici inutila si nici cenzurata. Cum nu sunt un clasic in viata nu vad de ce postarile mele ar trebui sa fie vesnice. Stii cum se spune despre oameni "nimeni nu e de neinlocuit". Asa si cu subiectele. Daca s-a pierdut vreunul superimportant adu-l din nou in discutie.Dupa cum vezi oamenii daca stiu chiar raspund la ceea te te nedumereste. Si apoi daca eu caut urgent o postare despre o boala a copilarie, despre o sarcina cu probleme de ce sa rascolesc prin 70.000 de subiecte si sa dau peste subiecte de genul "Bula are gripä", "Aici gasiti diapozitive" etc? Cred ca e vb mai degraba de autoexcludere pe motive de rasfatz, apropos de ultima ta fraza!
Sa fim seriosi si sa ne vedem la o bere
O sa faca cinste moderatorul care a macelarit :-)
quote:
Initial creeata de adi65
Am o sugestie si o rugaminte pentru toti moderatorii acestui forum:
cind stergeti mesajele trimiteti cite un e-mail cu explicatii autorului sa stie si acesta cu ce a gresit, pentru a nu mai repeta greseala, si mai ales pentru a nu se simti exclus din comunitate.
Ginditi-va cum ar fi daca si voua va-ar sterge cineva mesajele fara nici o explicatie si mai ginditi-va cum ar fi sa traiti cu ideea ca sinteti exclusi dintr-o comunitate.
Va multumesc.
Mariaa spune:
Si moderatorilor le sunt sterse subiecte.Trebuie sa intelegem ca multe subiecte au mai fost discutate,deci se pot readuce in discutie.Sau sunt subiecte fara prea mare importanta.Daca ne sunt sterse subiectele nu inseamna ca suntem explusi din comunitate.
Periodic trebuie facuta "curatenie" pe forumuri si nu cred ca-i asa de greu de inteles treaba asta.
Sanatate maxima,Maria.
marius spune:
Stimate Adi,
Desi m-am gandit ca nu mai are rost sa postez si eu un mesaj intrucat ceea ce s-a spus este practic tot ce se putea spune si intrucat am remarcat si intrebarea pusa de tine vis a vis de calitatea de moderator am o propunere hai sa spunem constructiva care are ca si raspuns buna functionare a acestui forum, dar nu numai si care in ultima instanta este al nostru al tuturor in egala masura pentru ca tin sa te asigur ca nici eu nici o alta persoana care este moderator nu avem nici un avantaj in plus fata de ceilalti utilizatori ci doar obligatii, deci ca sa revin la idee am o propunere care o fac si anume aceea de a urmari pe forum acele subiecte care dupa opinia ta nu aduc sau nu mai aduc nimic in plus si care provoaca in mod implicit mai degraba daune tehnice decat avantaje informationale si sesizeaza-le moderatorului din acea sectiune si deja ai facut foarte multe pentru noi toti. De asemenea daca crezi vino cu sugestii, cu propuneri, cu observatii sau orice alte informatii care poate pot sa duca la o mai buna promovabilitate a acestui site si iata ca din nou e posibil ca maine sa fie mai bine decat azi. Un alt lucru foarte util de exemplu care ar fi foarte folositor ar consta in redactarea de subiecte de tip articol care sa aiba ca si continut informatii legate de copii, familie, rolul tatalui sau al mamei, rolul bunicilor, sarcina si conceptie, sanatatea fizica si mentala a parintelui si\sau copilului, rolul gradinitei sau rolul scolii, educatia de acasa si educatia de la scoala, joaca so rolul acesteia in dezvoltarea copilului, realtia parinte-copil, gemenii, copilul in cadrul comunitatii, pot fi atatea subiecte care ar putea sa foloseasca cuiva. Si daca ai contribuit TU la binele altcuiva nu e deja TOTUL?
TIE cineva iti va multumi in mod direct sau poate doar in gand. Indiferent daca vei fi fiind sau nu moderator. Ce conteaza? Uite ce propunere iti fac, si nu numai tie ci oricui. Ce te poate impiedica? Nimic si nimeni.
Marius (www.desprecopii.com)
adi65 spune:
Ceea ce mi s-a sters mie nu a vut timp sa se invecheasca pentru ca au fost sterse aproape imediat, ca tocmai asta m-a si facut sa observ lipsa lor, si nu am fost anuntat deloc. Nu m-a suparat faptul ca s-a sters un subiect creat de mine ci faptul ca tocmai unul din raspunsrile mele la un subiect deja existent a disparut.
O fi ceva cu baza de date?!?
papadie spune:
despre ce sb e vorba???
poate reusesc sa-l(sa le)gasesc.
numai bine,
päpä
quote:
Originally posted by adi65
Ceea ce mi s-a sters mie nu a vut timp sa se invecheasca pentru ca au fost sterse aproape imediat, ca tocmai asta m-a si facut sa observ lipsa lor, si nu am fost anuntat deloc. Nu m-a suparat faptul ca s-a sters un subiect creat de mine ci faptul ca tocmai unul din raspunsrile mele la un subiect deja existent a disparut.
O fi ceva cu baza de date?!?
marius spune:
Perfect, daca se poate rezolva o problema se va rezolva cu siguranta. Care este totusi intrebarea? Si care este raspunsul?
Nota:
Pe Papa-die o cheama Oana.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by marius
Perfect, daca se poate rezolva o problema se va rezolva cu siguranta. Care este totusi intrebarea? Si care este raspunsul?
Nota:
Pe Papa-die o cheama Oana.
Da merge si Die Papa ca doar e nemtoaica