LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by acs
"Ghici ghicitoarea mea": Victorila are o casuta de jucarie, cu mici forme care intra pe geamuri. Ia ghiciti voi cum ii spune baiatu' casutei? :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

KK?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Alexia Iarina de Teutz

Matei Cristian de Irinabr

Alessia Elena de Miraco

multa sanatate si bucurii cu nemiluita! petrecere frumoasa sa aveti!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Da bebinuta, ai ghicit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

minunat: 3 termometre digitale si fiecare imi arata altceva, variaza de la 36,9 pana la 37,8.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Alexia Iarina de Teutz

Alessia Elena de Miraco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by chris80

minunat: 3 termometre digitale si fiecare imi arata altceva, variaza de la 36,9 pana la 37,8.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

in primul rand multa multa sanatate celor doi! bine macar ca pisi nu vomita......multa hidratatare pt amandoi. termometru clasic n-ai? rectal.....mi se pare cel mai "sigur"

apoi....cand te mai linistesti cu bolnaviorii....pls sa imi spui si mie de unde e trenuletul lui d. si cati bani!

pupici si sa dea DD sa treaca repede....vezi ce faci, ai grija sa nu iei si tu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Chris, ce ghinion! Ii dai ceva medicamente?

Yagmur, votca stricata
Nu am apucat sa-ti spun, felicitari pentru marirea de salariu si pentru concediu lung!

Desireeflo]

Danutz, eu o iau de multe ori pe Ada cu mine in baie, pentru ca si la parter si la etaj sunt scarile si fuge la ele, asa ca o iau cu mine
Oricum, de cateva ori l-a vazut pe tata gol si era atat de fascinata ca nu se mai dezlipea cu privirea. Il pun sa se imbrace repede sa nu bulverseze copilul

La tema cu mincciuna, ar fi multe de spus. Copilul spune de multe ori adevaruri de genul: tanti e urata, nenea e gras, iti miroase gura, etc. Adevaruri pe care noi adultii evitam sa le spunem, din bun simt, diplomatie etc. Viata il va invata care adevaruri se pot spune. Nu ma intelegeti gresit, sunt un om uneori prea corect, dar pot sa spun ca de cateva ori am ocolit a spune adevarul tocmai pentru nu a rani pe cineva, pentru a nu deranja. Nu e vorba aici de ipocrizie.
Si la servici, cand se intampla ceva, si trebuie explicat clientului ceva nu tocmai placut, normal ca nu poti sa-i spui omului asa direct ce s-a intamplat, trebuia sa indulcesti putin lucrurile pentru ca ambele parti sa ramana nesifonate. Nu cred ca cineva de aici nu a facut ceva de genul asta macar o data in viata.
Si mai sunt si mincinosii patologici, asa cum spunea si Azisa, oameni care chiar cred minciunile pe care le spun si care pot deveni chiar periculosi. Scuzati limbajul nespecializat. POate ne limineaza cineva cu experienta in domniu.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

pana la urma e 37,8. am trecut pe sumetrolim=biseptol si nurofen

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acs

Da bebinuta, ai ghicit :)

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Alexia Iarina de Teutz

Alessia Elena de Miraco
Chris, sa ii treaca repede ALexandrei; si sotului
Bebinuta, merci mult... si data viitoare reduc cantitatea de votca
Dianarus, imi pare bine ca Marc se simte bine
Acs, super tare...
Anateo, tot am uitat sa spun, dar m-au innebunit pozele voastre...data viitoare venim si noi
Dia, ma bucur tare mult ca v-ati distrat la chef
Canada....aaaaaaaaa...inca doarme
Dandusa, ma bucur pentru voi... va pupam cu drag pe fiecare.. inclusiv pe Claudiu
Fetelor, mor de foame... cred ca tot de la votca aia mi se trage Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput