Acuma vad eu de ce numai gasesc picior de curcan la kaufland Il luati voi pe tot inainte.....
Si eu fac supa de curcan (de ciocanel). Fierb pana numai se formeaza spuma, adaug legumele (obligatoriu o gulie cu frunze cu tot), si la sfarsit patrunjel.
Iese excelenta!
E singura mancare pe care o accepta gemeneii mei de 1 an si jumate (blenduite legumele si carnita si cu zeama de lamaie adaugata).
Mie imi place tare mult cu lamaie...
Mi se pare chiar ca iese mai limpede decat cea de gaina sau pui.
Edit: acum sper ca nu o sa dispara si guliile de la Kaufland fiindca v-am dat idei....
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Si eu sunt cu carnea de curcan, chiar vineri am mai achizitionat unul mare-mare, direct de la o ferma, hranit natural, nu e atzos, e super bun. Fac si ciorbita (fara gulie - nu prea folosesc, de fapt deloc chiar), si friptura la cuptor. Am facut si piftie, foarte buna, mai fac snitele din piept. Ostropel nu am facut niciodata, dar banuiesc ca e un fel de sos alb ca la cel cu smantana, nu? Chiar vreau si eu reteta, sa mai diversific un pic!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c