brad natural sau artificial?
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
quote:
Originally posted by zouzounaki
.am gasit altceva...foite raid pt molii cu miros de bradsi le-am ascuns printre crengi...si sincer miroase exact ca un brad natural[:D
Adica ti-e mila de braduti dar e OK sa omori o molie inocenta?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
zouzounaki spune:
din fericire n-am molii..asa ca toata lumea e happy
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.youtube.com/watch?v=zSdZxcVnGhM&feature=related" target="_blank">COLINDA
www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN
oanaiacovita spune:
Si eu am fost adepta bradului natural...dar ma enervam cand strangeam tot anul tepi de prin casa...plus ca se usca foarte repede...
Asa ca de anul trecut am trecut pe brad artificial...si chiar imi place..il mut cum vreau eu...si arata chiar mai bine...fiind proportional...
L-am impodobit de sambata trecuta...sa ma pot bucura maimult de el..
SARBATORI FERICITE SA AVETI SI LINSTE IN CASA SI UN AN NOU MAI BUN CA ACESTA CARE A TRECUT!!!
Oana
te asteptam
noi2
http://tt.lilypie.com/5f4op2.png
loryi1974 spune:
Noi l-am impodobit aseara si sotul meu a trebuit sa-l ciopleasca un pic.Mirosul de lemn de brad nu are egal ,imi parea rau ca lipseau sarmalele si cozonacul.
Cat despre brazii artificiali,plasticul se degradeaza atat de lent....
mamitzica spune:
Culmea e ca acum 2 zile am auzit la radio ca aici cel putin e mai bine sa iei brad natural din 2 motive:
-ajuti fermele locale si nu producatorii chinezi
-brazii se planteaza pe terenuri care nu se pot folosi in agricultura pentru ca terenul in cauza are o anumita compozitie chimica
daliaailad spune:
Natural, dar in ghiveci. Anul trecut am cumparat unul de 1,5 m, din pepiniera, cu 80 de RON. Anul acesta sunt ceva mai scumpi.
Decat artificial, prefer sa imi pun cateva crengute in casa si sa-mi fac singura o coronita pentru masa de Craciun.
dana_e spune:
Artificial, din motive ca-mi pare rau sa il arunc apoi, dar si din motive de pisici catzaratoare . Arata super-stufos si incap o gramada de globuri. Plus 2-3 crengute pentru miros, chiar acum am intr-un pahar pe birou.
Bradul e deja facut de o saptamina, pentru ca a fost si ziua mea si-mi place sa il am gata atunci.
Sarbatori frumoase tuturor, cu orice fel de bradut ar fi!
afibebe spune:
desi nu concepeam Craciunul fara brad natural in casa, m-am obisnuit si cu cel artificial.
e al doilea an in care il impodobim si e super.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Alina Maria spune:
Si in Romania si in Olanda am avut intotdeauna natural , mereu cel mai mare si cel mai frumos , cateodata cu pamant cateodata fara .
Anul asta am cel mai pitic si indesat bradut din Tara de gheata , am dat pe el 30 euro si are pamant si il vom pune in gradina , caci nu prea am nimic , locuind aici de abia un an .
Nu mi s-au prins bradutii de dinainte acum am mari sperante sa mi se prinda asta , mi s-a spus ca trebuie sa-l aclimatizez si sa nu il scot din casa direct afara ci sa-l pun mai intai in garaj si de abia dupa cateva zile in gradina cand pamantul e desghetat .
E un brad ciudat ca sa spun asa are acele lungi , groase si dese , o sa ii caut denumirea caci eu m-am indragostit de el .
Apropo nu radeti de mine dar ce tara e aia Iceland ? adica tara de gheata ? hahaha
Sarbatori fericite tuturor !
Alina 13+ si Mandy Stephanie 2,11 ani