Nou stil de viatza (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,vad ca rapoartele nu au fost foarte bune saptamana asta,asa ca ma simt mai putin vinovata....mai ales ca-mi iau acum micul dejun, turta dulce si mandarine. In Germania turta asta e u dulce traditional la Craciun.
din pacate nu m-am tras in poza imediat dupa coafor,frumos aranjata.Sper sa reusesc in weekend sa fac niscai poze pt album :)

Ma fetelor,ia spuneti,voua vi s.-a intamplat sa va tremure mana? Dar asa ca la Parki9nson,Doamne fereste.Oare ce-o fi ca m-a apucat la mana dreapta si chiar m-am speriat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

intru si eu pe fuga sa dau raportul: STAGNARE. Nu e bine, dar nici rau...

Nu am timp sa scriu mai mult, va pup pe toate.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Ma fetelor,ia spuneti,voua vi s.-a intamplat sa va tremure mana? Dar asa ca la Parki9nson,Doamne fereste.Oare ce-o fi ca m-a apucat la mana dreapta si chiar m-am speriat,

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

da, de la prea multa cafea, sau cand ma enervez foarte rau si nu ma pot manifesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ce tacere, dupa vorbaria de dimineata. Eu muncesc cu drag si spor si voi nu mai spuneti nimicuta tztztz.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carina, esti la servici sau muncesti de la domiciliu?

Tzuniiii, ma doare-n git de cind te strig. Sper ca n-ai patit nimic, nu te-am vazut de muuuuult!

Pina la urma se pare ca nu mai am nici un examen, e asa o dezorganizare de nu-mi vine sa cred.

Revin...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La serviciu

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Pina la urma se pare ca nu mai am nici un examen, e asa o dezorganizare de nu-mi vine sa cred.

Revin...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Inseamna ca ai mai mult timp sa stai cu noi. Frumos inceput de zi. Chiar asa cum e vremea in Ro?
Mai, eu cred c aTzuni s-a indreptat catre mien ca sa servim un gratar pe terasa, dar am uitat sa-i spun ca abia in Martie ma mut.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzi, mai pune un tacim ca vin si eu. Da' eu vin acum.
Aici e sfirsit de zi dar il facem si inceput daca vrei tu.
E destul de frig dar acceptabil. Bine ca nu mai ploua si s-au mai uscat baltoacele.

Carina, asa tirziu lucrezi de obicei sau e doar o intimplare?

Carmen, sint invidioasa deoarece am vazut pe net ca la Iasi se va juca o piesa de Shakespeare si in Bucuresti, pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, sunt pe drum PE JOS, asa ca pana in martie ajung!

Fetelor sunt in zona, dar nu-s prea ok. Sunt bleaga. Bleaga si vaca. Grasa. Umflata ca o gogoasha.... Mananc fructe si legume si tot ma ingrash...

Azi am fost la magazin sa cumpar pajamale pt copii (pt actiunea de la umanitare) si am luat si o olitza pt Maria mea. Cand alegeam olitza, a venit la mine un domn si mi-a spus cat sunt de frumoasa si gratioasa si ce ochi nemaintalniti am si bla bla bla... Io, alegeam olitza... Mi-a lasat nr de tel sa-l sun. Sa-l sun?

REvin, ca-s la munca.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Tzuni, bine ca esti sanatoasa, restul se rezolva.
Domnul de la magazin cumpara si el olita?

Mergi la inceput