Nou stil de viatza (161)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza fetelor.M-am trezit cu noaptea in cap.Aici e o vreme infecta,ploua intr-una si eu am o stare de somnolentza permanenta(ma doare capul rau cand e vremea urata).Am dus pitica aseara la 8 la somn,am zis ca stau si eu putin cu ea si dusa am fost pana dim.la 4.
Noi suntem ok,va multumesc dragelor ca va ganditi la mine.Viatza mea e la fel zi de zi.Servici,cumparaturi,gatit,curatenie,copil si iar servici cand lucrez in 2 schimburi.Am incercat sa ma pun putin pe picioare pt ca slabisem f mult,plangeam intr-una,nu dormeam si aratam ca o stafie.Mi-am cheltuit tot salariu la cumparaturi...am schimbat cate ceva in camera fetei,covoare,plante,päturi,ornamente pt locuintza...cadouri pt Craciun...am incercat sa imi ocup timpul cu altceva...sa nu ma mai gandesc.
Pe 8 ianuarie plec acasa in Romania.Ma bucur tare mult pt ca imi e dor de familia mea.
Delia e bine,nazdravana si incapatzanata.Nu imbraca si nu incaltza decat ce vrea ea(vrea tot timpul blugi ca a lu' mami).A plecat cu bunica sa cumpere cizme de iarna si s-a intors cu adidasi de vara.Incerc sa o invatz sa vb si romaneste,sa se poata intelege cu ai mei in Romania,dar nu vrea sau nu poate.
In rest...toate vechi.
Pt raport,Carmen m-am ingrasat,am 54,5 kg.Dar am vrut sa ma ingras pt ca eram prea trasa la fatza si imi cautam "tzitzi" prin sutien la 52 de kg la cat ajunsesem.
Acum incep ritualul de dimineatza,imbracat pitica,mers la gradi si apoi la munca.
Va pup dulce pe toate,prietene dragi si bineinteles si pe puiutzii vostrii.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza.

Cornelia, multumim de cafea.
Da, am reusit sa cumparam ieri toate cadourile de Craciun: www.toysmall.ro/laptop-willy-plus-p-7608.html" target="_blank">laptop - Willy plus lui Iustin (n-am gasit in Carrefour, tu ai gasit?), puzzle, solutie de baloane si alte maruntisuri. Lui Teodor i-am cumparat masinutze adaptate varstei lui, mai mari si mai mici si un lego.
Imi place tonusul tau.
si o zi usoara

Ioana, ma bucur ca iti faci timp sa ne scrii. Pe 8 vii in vacanta? Cat stai?
Te pup si ai grija de tine.

Arleena, imi pare rau... Dumnezeu sa-l ierte!

o zi frumoasa!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen pai incarcat mos.Azi ce ti-ai propus?

Cornelia si eu mai patesc de astea de la cafea dar a 2 zi nici nu ma pot tine pe picioare d oboseala.

Mamicadulce astept poze.

Ioana ma bucur ca e cat se poate numi bine.

Arleeana condoleante.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ioana: ma bucur tare ca mai intri pe la noi. O sa te umpli de energie acasa langa familie si o sa ai putere sa infrunti altfel problemele.
Cornelia: eu caut o solutie de foarte multa vreme. Daca o gasesti e aia salvatoare spune-mi si mie. Am incercat: prune uscate, pere+iaurt, prune+iaurt, supo, dulcolax (astea din urma cu efect dar nu pot sa ma bazez pe ele pe termen lung ci din cand in cand si doar cand nu mai pot altfel), ceaiuri de toate felurile.
Eu am o problema cu cadourile de Craciun pentru pitica: stie exact ce vrea de vreo 2-3 luni dar eu nu stiu de unde sa ii iau. Cica a vazut ea o reclama (nu stiu si niciea nu stie sa imi zica) cu o casuta cu catei si un catel cu fluier (la care cica fluieri si vine la tine). Daca ati vazut asa ceva sau daca vedeti pe undeva, va rog anuntati-ma si pe mine.
Ina: pupici pe burtici. Cum te simti? Radu cum se comporta?
Delia: bafta la invatat!
Meniul de azi:
Dimi: activia cu musli+o para
Pranz: aripioare cu salata cred
Gustare: mandarina+fitness bar
Seara: nu am nici o idee

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

se putea sa nu uit ceva...

Cornelia, multe fructe pentru constipatie, un Activia/zi, macar 15 zile.

Gusta, sunt prinsa in casa cu baietii. Dupa amiaza merg la tratament (am inceput sedintele de recuperare- e confirmat diagnosticul de discopatie lombara), cam asta...

Meniul:
-cafea
-lapte batut cu 3 feliutze de salam sasesc
-ciorba de pui
-fructe

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata!

Sunt cu o sticla de jumate de litru de cafea langa mine. Mi-am facut-o de aseara ca m-am saturat sa dau 5 lei pe o cafea aici.

De ieri mananc in timpul lucrului numai mere si pesmeti.

Daca ma culc seara in jur de ora 11 am cu totul alt tonus in timpul zilei.

Cred ca m-am simtit asa obosita si pentru ca postesc in continuare dar acum mi-am luat vitamine Vitamax.

Carmen , ce-ai facut cu radiografia? Te simti mai bine cu spatele?
Cand te aud ca te plimbi prin magazine nu-mi vine sa cred ca la noi acum e un cosmar sa mergi la cumparaturi . E aglomerat la orice ora din zi. Mai ales in Carrefour. Si la Ikea era asa de aglomerat ca nu mai m-am putut concentra sa cumpar nimic. vroiam sa iau o comoda si un corp cu rafturi ca nu mai am unde sa pun lucrurile de prin casa.
Mai trebuie sa iau si un pat etajat pentru pitic.

Cornelia ma bucur ca iti prieste munca.Deja te gandesti la bebelusi?!!!! Cu treburile casei te descurci bine? Eu am renuntat la televizor .Offf, si la citit .Dar trebuie sa imi fac timp si pentru asta.De gimnastica nu mai vorbim.

Ina, ce mai faci? Radu e o scumpete.Mi-a placut faza cu jucaria de la Mos Nicolae .

Delia, felicitari pentru rezultate! Succes in continuare!

Gusta,ti-am vazut pozele.De ce te tunzi asa scurt? Iti place sa faci tot timpul treaba ?ca te aud ca nu iti ajunge timpul.

Ioana, ma bucur ca ne dai de veste.

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

Anda si Cornelia pentru constipatie remediul cel mai bun e grasimea.Luati o lingura de smantana sau poate untura preferati
Eu mancam cantitati mari de legume crude, fructe dar daca nu mancam nici un pic de ulei tot greu imi era.

Anda, ce frumoase sunteti, tu si Carina!De unde i-ai luat patutul carinei? de la Ikea? Si eu acelasi tip de pat vreau sa-i cumpar piticului ca nu am spatiu suficient.

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Azi mi-am inceput ziua cu citeva exercitii facute in fata geamului larg deschis. Am incercat si Pilates. Pot sa spun ca sint anchilozata rau si trebuie sa iau masuri ca a inceput sa ma doara coloana de la atita stat pe scaun. Dupa exercitii chiar m-am simtit mai bine.

Cornelia, se pare ca miine nu mai am examen, sper ca nici azi...ce sa-i faci, zvonistica asta are picioare lungi. Stateau si in prima banca studenti si am avut o profa in spatele clasei si una in fata pe post de "pazitori anti-copiat".

Pentru constipare, la mine merge exercitiul fizic si un fruct dimineata pe stomacul gol, apoi cereale cu lapte si inainte de masa de prinz inca un fruct.

Ioana, daca ai drum prin Bucuresti in ianuarie poate punem de-o intilnire, ce zici?

Arleena, prietenul tau avea boli de inima in familie sau era gras? Imi vine greu sa cred ca la virsta asta poti muri de inima daca n-ai rude de singe cu astfel de probleme...

Tzuniiiiiiii...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Doroty cu tunsu e o poveste lunga.Cand eram cu fostu am avut un par pana la fund si cum ma prindea de cap era nasol sa nu intru in detalii si de atunci am mania asta cu tunsu scurt.Poate cu timpul am sa il las sa creasca.De ce intrebi? Iar cu treaba cred ca ceva e stricat in mine si am obsesia curatenie.Si la fel te intreb de ce ma intrebi?

Carmen sper sa te ajute recuperarea si sa scapi de dureri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Doroty cu tunsu e o poveste lunga.Cand eram cu fostu am avut un par pana la fund si cum ma prindea de cap era nasol sa nu intru in detalii si de atunci am mania asta cu tunsu scurt.Poate cu timpul am sa il las sa creasca.De ce intrebi? Iar cu treaba cred ca ceva e stricat in mine si am obsesia curatenie.Si la fel te intreb de ce ma intrebi?Carmen sper sa te ajute recuperarea si sa scapi de dureri.

Marilena si Mara Augusta

Din curiozitate pur feminana! Ca sa facem conversatie...Iti sta bine.
Cum se piaptana si cum se imbraca olandezele?

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput