LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (269)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Moni pai se trezeste din senin si canta, nu apuc sa-l filmez, nici nu m-am gandit.
eu cred ca vrei sa o dai pe dia direct la facultate. ai facut tu niste calcule si ti-a iesit mai ieftin asa
.
Any ma bucur ca si Ioana e o vorbareata. de acum tot mai multi vor vorbi.
Marco e drept ca le cam poceste, sau zice doar ultimele silabe. Noi il intelegem...dar si alti prieteni de-ai nostri.
le-au aparut spiridusilor semne pe corp? am vazut unul la Marco pe spate aseara. ce fericita am fost!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
N-am avut net vreo 2 zile si asa m-am ocupat de Diana mai mult (de fapt, nu stiu ce inseamna mai mult, ca zilnic stau cu ea).
Vorbeste in propozitii si nu-i tace gura deloc. Toata ziua se ocupa de figurile alea geometrice, fras sa le ia, ca nu le mai suport. Si de papusi, de cimpanzeu, de un mic pompier...
Am luat si noi literele alea de la Selgros, nu prea ii placeau si atunci am adoptat o masura noua, i le-am spus pe toate cu nume: A de la Adi, B de la bebe etc si acum le stie aproape pe toate, in afara de x, y, q...Totusi, ca sa nu exagerez, o las in pace, cand vrea ea sa mi le arate, ne ocupam de ele. Si vrea foarte rar.
POvesti asculta si e cuminte. Culorile vad ca le stie pe cele primare: rosu, albastru, verde si galben...si cateodata roz si negru.
Numere: 1,2,3,4,5, si direct: 8, 9, 10.
Eu zic ca e destul. Chiar mult prea mult. Plus vreo 3 poezii, iaca asa avem ce spune la Mos Craciun.
Suzeta: daca nu-l aveam pe sotz sa ma sustina, tampeam. S-a culcat foarte tarziu de fiecare data, e nelinistita, plange si au trecut deja 5 zile. Mereu o cere, dar singura zice ca a venit nino gunoi si a luat-o. Bine ca a inteles mesajul.
Cam atat, acum doarme si ma duc si eu langa ea.
Giova, mai vb pe mess. Azi e intalnirea, nu?
lui ginerica!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
GIO mie nu mi-a venit ideea sa o controlez de semne - de alunite zici,nu?
INGRID bravos,deci ati scapat si de suzeta
Super DIANA! Ce poezii ai invatat-o?
La culori noi nu stam asa bine,uneori mi se pare ca le stie,alteori nu,ca le zice aiurea.La litere doar pe O si pe I le stie ,dar le-a prins singura,ca n-am pus-o inca sa le recunoasca sau sa le zica.Asta ar mai lipsi sa o invat,ca ma linseaza neamurile p-orma, ca o invat prea multe
Glumeam. As mai invata-o cate ceva, dar nu prea am idei.Daca ne uitam in cartea aia cu 750 cuvine,are pagini preferate: aia cu avionul,cu anotimpurile si inca vreo cateva.Fructele,legumele,animalele domestice si salbatice le cam stie,la fel lucrurile din bucatarie,baie,camere ,deci cam epuizam cartea.La pagina cu medicii, nu prea imi vine mie sa o invat
o cam ocolesc,cred ca din superstitie 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Giova spune:
Moni da, de alunite e vorba. eu am vazut aseara fara sa vreau.
Ingrid maine e intalnirea. Miercuri in 12. azi nu e marti?
Bine ca ati scapat de suzeta, noi cred ca cumparam alta. asta e prastie si fara nu se poate. Mi-a urlat ieri dupa teta prin magazine si-n masina de am crezut ca mor. nici bobo sau coco nu a vrut. asta e....i-am zis si ca mos Craciun nu-i aduce cadouri daca mai are teta. acum astept sa aleaga el momentul cand sa renunte la ea.
la gradi mi-o da in fiecare dim. sa o bag in geanta.
fug dupa pitic.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
INGRID,vezi asta era,mersi de idee,niste povesti noi ii lipsesc (de cand nu i-am mai zis
)
Numai ca trebuie sa le invat eu si sa i le spun fara carte,altfel apuca ea cartea si incepe sa "citeasca" pe chineza mai nou. Diana sta si sa i le citesti,sau doar sa i le povestesti?
Cred ca bag o tura pe la librarie sa ii mai iau niste carticele cu povesti si abia pe urma ii pun si desenul animat corespunzator,ca altfel nu e atrasa prea tare de desene ,cam ca si altii doar ce cunoaste,prefera.
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
canda_h spune:
Gio de alunitze zici? Filip are din nastere vreo doua ... una mai mare in forma de floricica
Pe mine intodeauna m-au stresat alunitzele si am foarte multe.
Hai sa vin si eu cu doua probleme tehnice:
- am facut eu un experiment si am vazut ca Filip doarme mai bine noaptea daca nu ii dau lapte seara. Pana acum nu mi-a trecut prin cap sa incerc
. Are crampe noaptea, dar nu todeauna ... nici eu nu mai stiu care e cauza. Ce nu stiu eu e cand sa ii dau laptele daca nu seara ... e suficient daca bea numai dimineatza? Cat ar trebui sa bea pe zi la varsta asta?
- am vazut ca a inceput sa i se exfolieze pielea pe degetele de la picioare. Banuiesc ca ii lipseste ceva vitamina, dar nu stiu care ... Ati mai auzit de asa ceva? O sa o sun si pe doctoritza sa vedem ce zice, sper sa nu ne trimita la analize.
Angi
de motanel
(5.02.2006)
monica70 spune:
CANDA nu cred ca e o regula cu cantitatea de lapte,ca-s destul de mari deja,nu mai e strict necesar,se poate inlocui cu iaurt sau branza .Eventual sa incerci inainte de somnul de amiaza,dar poate nici atunci nu doarme bine? Sau cand se trezeste dupamiaza eventual ... Cu pielea nu stiu ce sa zic,dar pentru piele parca vit A si E sunt bune.Deci legume si fructe rosii pentru vit A si seminte pentru vit E ... cam asa ceva.Totusi mai bine mergi la doctor,evident.
canda_h spune:
Ingrid acum vad ca incercati sa scapati de suzeta ... multa rabdare in continuare. Filip la un moment dat nu a mai cerut-o dar si acum adoarme greu ... cu suzeta imediat adormea. De multe ori adorm eu inaintea lui 
Moni si eu ma gandeam sa ii reduc laptele, dar totusi sunt in crestere si le trebuie Ca ... si el nu prea vrea iaurt, branza nici sa nu vada :( La pranz iar nu pot sa i-l dau ca mananca ciorba si felul doi ... si n-ar mai incapea si laptele.
Gio, Filip si acum tzipa cand il pomenim pe Marco :) De vazut nu stiu cand ne mai vedem, poate saptamana viitoare. Filip acum e cu muci, duminica a tot intrat in balcon sa verifice ce face tata ... am fost sigura ca raceste. In balcon erau ~12 grade iar in casa 24. Si eu voiam sa mergem sa vedem ursuletii de la mall seara asta 

Angi
de motanel
(5.02.2006)
toanca spune:
Si noi avem vreo 4 alunite![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
CANDA pai eventual ii dai laptele seara,cu vreo doua ore inainte de culcare,ca pana atunci normal se digera cred.
Eu plec acasa si inca nu am primit mail de raspuns la sugestiile mele