cum va afecteaza Sindromul Premenstrual

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am niste migrene ingrozitoare. Inainte de a naste nu aveam nimic decat dureri de burta (luam paracetamol, antinevralgic - ce-mi cadea in mana) acum.....simt ca innebunesc. iau calmante destul de puternice.

De cand iau Donavital mi-e mult mai bine. acum fac pauza, insa o sa reiau in ianuarie. In pauze iau calciu si vit. E.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Am niste dureri infioratoare....iau cite 5 analgezice in prima zi, asa dureri am de citeodata simt ca lesin de durere. Iar cu citeva zile inainte cind ma ridic din pat dimineata ma apuca niste dureri intense care in 10 min ma lasa...in ziua cu pricina nu ma mai lasa...se intensifica./ Mi-e atit de groaza in fiecare luna si de frica ca nu stiu pe unde ma apuca.... si trebuie sa ajung neaparat in pat. Ma tine si 5-6 zile, foarte abundent prin urmare am o lipsa destul de mare de fier... e groaznic....ce mai.Cind am luat AC a fost ok acuma am mai incercat sa iau dar am incercat 3 preparate insa mi-e greata f tare de la ele si le-am intrerupt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Eu azi dimineata am vrut sa divortez...de fapt, in fiecare luna amenint cu divortul...nu suport pe nimeni, nu ma suport nici pe mine...E groaznic.Noroc ca am un sot destul de ingaduitor ,dar partea cea mai proasta e, ca-mi vars nervii si pe gargaritza...Incer mereu sa ma abtin, reusesc cu greu...
Mie imi da viata peste cap PMS-ul asta...In afara de starea de nervi permanenta, nu am alte simptome premenstruale.In prima zi de menstruatie am o durere ingrozitoare de cap care nu cedeaza cu absolut nici un analgezic...
Asa ca ...ma alatur clubului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu sunt bulimica cu o zi inainte. Banuiesc ca usoara durere de burta o asociez cu senzatia de foame..asa ca procesez prin frigider, camara etc.
In prima zi de cm am migrene destul de mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Si care e rezolvarea?
Ma recunosc in fiecare din mesajele voastre.E groaznic!Nu-mi revin bine si incepe iarasi.
Eu ma straduiesc sa-mi comut atentia si gindurile in alta directie,nu reusesc foarte bine totdeauna pentru ca starile nu se lasa nebagate in seama cu una cu doua!
Poate cineva stie o solutie...Tare m-as bucura!

Incognito

mami de Ioan si Ioana-06.01.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

[quote]Originally posted by bebec07

Eu azi dimineata am vrut sa divortez...de fapt, in fiecare luna amenint cu divortul...nu suport pe nimeni, nu ma suport nici pe mine...E groaznic.Noroc ca am un sot destul de ingaduitor ,dar partea cea mai proasta e, ca-mi vars nervii si pe gargaritza...Incer mereu sa ma abtin, reusesc cu greu...
Mie imi da viata peste cap PMS-ul asta...In afara de starea de nervi permanenta, nu am alte simptome premenstruale.In prima zi de menstruatie am o durere ingrozitoare de cap care nu cedeaza cu absolut nici un analgezic...
Asa ca ...ma alatur clubului...

Asa si eu... de multe ori ii multumesc sotului ca e intelegator cu mine in "acea perioada a lunii" si nu e vorba de alea 3-5 zile, ci de cele 2-3 zile "de dinainte" cand sunt emotiva, artagoasa, caut scandal cu lumanarea (la servici reusesc sa ma abtin, ca lucrez cu publicul si ma dau astia afara daca sar peste cal, dar ponoasele le trage bietul consort), plang din orice. Culmea e ca sunt constienta ca "nu e bine ce fac" si cum reactionez... dar cum zicea cineva... cam 2-3 zile sunt Gica Contra si nimic nu e bine, nimic nu-mi convine. Noroc ca al meu sot a crescut in casa cu 3 femei (mama si doua surori) asa ca... a trecut prin multe si are experienta.

Ce e de facut? In revista Company din noiembrie e un articol "Could extreme PMS ruin your life?", si e chiar interesant. Discuta simptomele, dar dau si cateva solutii. Ce zic astia e ca suplimentele cu ulei de peste omega-3 ar ajuta. Tot asa, mancand mai putine dulciuri si "complex carbs" (paine alba, paste) reduc iritabilitatea prin stabilizarea nivelului de zahar din sange (scuze pentru traducerea aiurea). Si in plus cica ciocolata creste nivelul de serotonina din creier, deci ajuta sa te simti bine. De o luna iau suplimentele de omega3, cate una pe zi...parca -parca e mai bine... tre sa-l intreb pe sot daca observa vreo diferenta... la ciocolata nu prea m-am bagat, ca si asa abia incap in haine da' daca trebuie, ce nu fac eu pentru liniste si pace in casa? Ma sacrific si pap si ciocolata, fir-ar ea sa fie

O seara faina sa aveti

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Vai, fetelor, ce norocoasa sunt......
Va citesc pe toate si ma infior, si in acelasi timp ma felicit cat de norocoasa sunt.
La mine nu exista nici un fel de sindrom premenstrual. Nu ma doare nimic, poate ca doar o usoara lipsa de energie in perioada aia, insa nu o pun la suflet, ca nu am timp de asa ceva.
In rest, totul e ok. Ciclul ma tine patru zile, in fiecare luna, nu curge mult decat in primele doua zile,si cam asta ar fi totul de spus.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pana sa iau anticonceptionale aveam niste dureri ingrozitoare , dar am descoperit ca daca fac sport si iau antiinflamatoare totul e ok.
DE cand iau pilule insa n-am probleme de nici un fel
Singurele lucruri care au ramas de la inceput:pofta de dulce si un singur cos care apare de obicei pe barbie Dar si ala a cam disparut in ultima vreme.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

eu la fel am niste dureri groaznice dar din fericire am niste madicamente homeopate si imi trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu am avut nimic pana la 40 de ani, ci numai o pofta exagerata de ciocolata, In general nu maninc dulce numai atunci asta mia ramas dar de curand dupa ce am schimbat prefixul la 40 de ani ma anuntase sormea ca o sa inceapa migrenele, asa ca am niste dureri de cap in primele 2 zile de nici nu ma pot ridica din pat, acum am invatat fac un carcalete un tylenol si 2 advile imi aduce zambetul pe fatza si apoi una doua ciocolate.Luna asta am fost si mai norocoasa am uitat sa iau 2 pastele de AC si mi-a mai venit odata ce fericire!

Mergi la inceput