aveti grija!cacialma "vodafone+flanco"
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Medeea76 poti sa'l suni acum?sa'i aduci aminte
..glumesc
si eu primesc asemenea mesaje..dar le ignor..
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lulu_boches spune:
katik, doar 2.000?Prietenei mele i-au facut o oferta mai generoasa.A "castigat" cu fla.. si voda.., 3.000 de euro.Ea nu a cumparat niciodata nimic de la fla.., iar abonament are la or...Frumos, castigi cu voda.., dar nr e de cosmo
.De ce Politia nu face ancheta, ptr ca ...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aura_m/aura_m.jpg)
aura_m spune:
Asa am primit eu un sms dar cu altex si trebuia sa cumpar 5 cartele Orange sa le transmit intr-o jumatate de ora seriile. DAr mi-am dat seama ca este o smecherie, daca era ceva arata la Tv. sunt promotii peste tot, afise, reclame. Dupa sotul meu trimiteam , era in stare sa mearga dar nu aveam nici bani de aruncat asa aiurea. A doua zi la serviciu am povestiti si o colega mi-a spus ca asa ii se intamplase si unui prieten de familie dar omul cu capul pe umeri si-a dat seama ca este cacialma. Oricum un reportaj de genul acesta a aratat si la stiri.
AURA
madalinad spune:
si mama a luat teapa asta (era doar 1500 eur + telefon), dar ea saraca chiar cumparase de curand ceva de la flanco, tare s-a mai bucurat... noroc ca nu mai avea credit sa sune, si am trimis-o la flanco sa se lamureasca.
katik spune:
eu n-am cumparat nimik in viata mea de la flanco
ar trebui sa sun si sa le spun ca m-au pestit, ca am auzit ca altii au cistigat 3000 euro+telefon
Lorenza spune:
Tocmai am primit un mesaj asemanator de la un numar orange ca as fi castigat la flanco 5000 euro si un telefon nokia 6288.Am anuntat orange-ul.Sa vedem daca fac ceva.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Tocmai am primit un mesaj asemanator de la un numar orange ca as fi castigat la flanco 5000 euro si un telefon nokia 6288.Am anuntat orange-ul.Sa vedem daca fac ceva.
nu fac nimic,au tone de sesizari din astea.N-au nici un interes sa se oboseasca.
Lorenza spune:
Asta e,eu macar mi-am facut datoria.Pe mine oricum nu ma prindeau,dar pentru altii mai putin avizati.
De-asta nu merge bine tara,pentru ca nu e aproape nimeni pedepsit cand greseste.Nici nu-ti mai vine sa ai o atitudine civica,chiar si atunci cand e cineva atacat pe strada,de exemplu,ca pana la urma iese rau si pentru tine.