cursuri de make-up

cursuri de make-up | Autor: Andreea_k

Link direct la acest mesaj

stie cineva unde se pot face cursuri de make-up profesional ?
Am vazut ceva pe net la un salon , Fancy parca , dar e 1.100 lei si la Christine Valmy la 100 euro dar parca primul e cam scump si al doilea parca e prea ieftin sa fie adevarat.( de ce o fi diferenta asa mare intre ele ?) .
Nu vreau sa ma fac make-ul artist ( inca ) dar mi-ar placea sa invat de la profesionisti ca nu se stie niciodata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Diferenta s-ar putea sa fie ca unul este un curs de make-up profesional si al doilea e tot de make-up profesional insa te invata doar cum sa te machezi tu personal nu stii cum sa machezi si pe altcineva(doar in caz ca ai simt estetic si stii sa desenezi ...atunci ai destul de mari sanse si dupa un astfel de curs).
Daca ajung in Romania ...pot sa te invat eu...daca esti de acord .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dana Argesan, Alexandru Abagiu, Mirela Vescan si poate mai sunt dar astia 3 sunt fenomenali. Sunt sigura ca au invatat si ei aici in Romania inainte sa faca cine stie cate cursuri pe afara.O idee foarte buna. O sa incerc sa aflu unde se pot face niste cursuri si revin cu raspuns.
Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Lilach , mi-ar prinde bine niste sfaturi .As fi vrut insa sa invat mai multe nu numai pt machiajul meu personal.
Mai intru pe youtube si mai gasesc pe acolo cateva demonstratii dar nu cine stie ce.
Merci oricum

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andreea_k

Lilach , mi-ar prinde bine niste sfaturi .As fi vrut insa sa invat mai multe nu numai pt machiajul meu personal.
Mai intru pe youtube si mai gasesc pe acolo cateva demonstratii dar nu cine stie ce.
Merci oricum

Nu ma refeream doar la sfaturi...sint de profesie make-up artist ...demonstratiile nu ajuta cine stie ce...trbuie sa faci practica pentru a te descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

lilach, iti trimit o poza pt niste sfaturi?? e greu sa micsorezi prin machiaj niste ochi

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diablette

lilach, iti trimit o poza pt niste sfaturi?? e greu sa micsorezi prin machiaj niste ochi

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Nu e greu sa micsorezi ochii prin machiaj...dar depinde de ochi.

Mergi la inceput