***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by poohy

Elteeeka, convinge-l si pe-al meu ca se duce in state la anu si nu vrea sa imi ia nimic de incaltat/imbracat, cica ii e frica fara mine ca sunt mofturoasa! Degeaba i-am zis ca ii trimit link-uri el numa' sa cumpere, nimic Sot rau!

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Poohy mama
Ba io mai bine te conving pe tine sa te duci cu el, ca io-te, eu de oboseala am renuntat - si de suparare ca am renuntat, oricum nu dorm de cand a plecat

Bine, mai era si treaba ca e suprastimulat copilul...si ca trebuie dus la masaj...

Stai tu linistita, ca si al meu da cu oistea in gard la haine. Ultima data mi-a adus doua pulovere identice, unul gri unul bleumarin, pe gat. Marimea L, pot sa imi innod manecile pe post de fular!! Care au mai si costat cat patru care mi-ar fi placut mie...Pai eu nu port asa ceva, draga, m-ai vazut tu pe mine in malete in toti anii astia?!...Cica s-a gandit ca e frig pe aici Si culorile alea?? Cica, pai nu ziceai tu ca te "stampileaza" mereu Elias?? Na-ti-o franta...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

elteka... ce inele??? ca io nu port inele... singurul inel pe care il am mai de curand e ala zbarnaiciosu care face... stiti voi ce...
si stai,ca ne intelegem ca surdu cu mutu... mie mi-e foarte drag de tine ! da ma zapacisem de tot ca te stiam in japonia cand am intrat eu in spital(e) si cand ma intorc ... hopa ! estonia ! si ma gandesc eu... ma, ori o luasesi eu razna, ori elteka s-a mutat... aha, deci te-ai mutat ! hai ca esti culmea ! cum a plecat ea cu copil si catel si purcel juma de glob ! stii, si eram un pic contrazisa, cum dom`ne si-a schimbat ... tara si continentu si eu nu stiu? da tot nu ma prind cum de te mutasi atata amar de drum... probabil ca ai scris, da deh, daca n-am avut net... sau aveam atunci??? hai ca sunt complet aeriana si incoerenta.

poohy, n-am mai ras de mult asa, sa stii ! e absolut adorabil ! pup-o pe domnisoara tzu din partea noastra !

fetele cu capunici/ei cu stern infundat, stati asa ca va dam noi de la noi ! are Sonia o cardiomegalie... de va facem tuturor sternu la nivel ! rad eu rad, da nu-i de ras... lasa ca timpul le rezolva pe toate !

ps ELTEKA, daca te referi la acelasi inelus-invartecus care makes me happy...da ce la voi se da gratis??? ia fa-mi pachet, ca aici e 270 mii si am ramas fara baterie !

mult si ma duc sa-i dau papa Soniei, ca adopt tehnica : cu cat mananca mai tarziu ultima masa, cu atat se trezeste mai tarziu... chiar daca ea doarme de pe la... 6 juma ! va zic maine daca a functionat tehnica mea !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Piticasigogosica, uf,ce greu trebuie sa-ti fie!Sanatate multa lui Cosmin.Poate ar trebui sa mergi la alt preot?!?Zic si eu...

Elteka, ce diferenta intre schemele de diversificare...Varza,castravete,miel???Wow!Da' cum se da castravetele tot fiert?
Ne arati si noua pijamaua?

Poohy, ce elfita haioasa!Am facut si eu ,da' cu toti trei,asa ca sa se amuze tatiSi el a zis ca nu-i place poza care i-am ales-o

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

lauradi, sa stii ca de miel se spune si aici ca e cel mai putin alergen, dar eu nu mananc si deci nu stiu sa-l gatesc, si deci (cam multi de deci in doua randuri) n-o sa-i dau lui david carne de miel decat la borcan. eventual.

am tot uitat sa-ti spun ca e mortal ducu tau, si ca pare (cum ti s-a tot spus) muuult mai mare decat este.

eu nu ma pot duce la culcare, ca am descoperit un post tv care da muzica din "tineretile mele"; m-am amuzat sa-i revad pe mchammer, ace of base, michael jackson....doamne...as vrea sa mai fiu o data in liceu si sa am numai probleme de-atunci.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nu ma pot abtine sa nu intru, forumul asta da dependenta probabil cat da alcoolul

elteka, m-am linistit si ma bucur ca nu esti supi pe mine; deja ma gandeam ce-am spus , ce n-am spus...
Vad ca diversificarea iti da batai de cap; eu cand dau de greul diversificarii ma intaresc singura si-mi spun ca la anul pe vremea asta vom sta toti 3 la masa de Craciun si vom manca carnati si racitura ei, nici chiar asa dar sigur va mai simplu decat acum.

Lauradi, Ducu era bun de reclama la folten, ma intreb al meu de ce tre sa fie asa chel? si eu care insarcinata fiind i-am cumparat din Italia 2 seturi din alea cu perie de par, una mai aspra, una mai pufoasa; i le fac cadou la majorat

Poohy, Manu e o printesa, stii? e atat de dulce, are niste ochi superbi iar gurita nu mai spun,zici ca-i desenata ; m-am uitat pe toate pozele, seamana cu tati, nu? are ceva si de la tine, aerul inocent.

si ca sa ma laud : de azi avem 4 dintisori, dar cei de sus se simt ca niste zimti de fierastrau abia.

Si azi am avut o revelatie: exista copil mai duracel decat al meu : Bogdanel de Liviana, care e argintul viu in persoana; dar Liviana, mama experimentata, nu face caz de asta, si are atata rabdare cat sa mai faca si pe nr 3 cred

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Miniuta, la noi mielul si porcul se recomnada abia de la 3 ani,ca sunt greu digerabile.
Da,din cauza parului,cred eu pare mai mare si chiar...mai fetita
Chiar zilele astea cand fuseram plecati,iar susoteau unele ca ce draguta e fetita,bla,bla....

Da,Ella, chiar da dependenta,sa stii!Io sunt tota ziua cu el deschis.Ma gandeam eu ca nu rabzi sa nu intri
Ei lasa ca o sa aiba si Bobytza par,ai si tu rabdare,si atunci o sa folosesti cu drag si periile.Uite acusi creste!
Felicitari pt dintisori!
Mi-au placut pozele cu voi doi la oglinda, cand il tineai sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fi-mea e criminala ! am luat-o din patu, am pupat-o, am iubit-o, i-am dat sa manance, a dat aeru de 2 ori si am pus-o inapoi in pat fara as deschida 1 ochi ! incredibil ! doarme toata noaptea de la... 2 luni si un pic ! deci sunt cea mai fericita dpdv asta ! si o invat sa adoarma la cel tarziu 8-9, ca dup`aia am timp sa fac tot ce vreau eu, sa ma ocup si de mine putin !

am citit acum dieta pt grupa mea sanguina, adica AB. si vreau sa va zic ca mie-mi place si mananc doar ce e la interzis ! da toate, frate? incredibil !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74
... si eu care insarcinata fiind i-am cumparat din Italia 2 seturi din alea cu perie de par, una mai aspra, una mai pufoasa; i le fac cadou la majorat

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Si eu, si eu!
Io votez sa nu-ti treaca "dependenta", asa mi s-a mai inveselit si mie seara!

Laura
Uite www.lasenza.co.uk/level3type.asp?style=6844&s=3&page=148&showtype=true&se=Grumpy%20But%20Gorgeous%20PJ%20Red&type=33" target="_blank">pijama. Mentionez ca eu am vreo 6 marimi peste aia din poza Plus ca am luat-o si prea mare (Si papuci, nu cizme).

Mergi la inceput

Hai mey fetele, pai cum, castravete fiert???
Crud, sigur.

Asa e, Miniuta, fiecare tara are schema ei. Imi amintesc de cand eram in spital si incepusem alaptatul, fetele din Romania ziceau sa nu mancam fructe si fasole si lapte si nu-sh ce, ori mie japonezii numai de astea imi dadeau, s-o iau la bataie pe aia care venea cu tava...

De asta nici nu ma mir de castravetii de aici...

Pe mine iar m-a prins miezul noptii pe computer. Am sa-mi autoaplic acum un sut dorsal de am sa inchid computerul cu nasul...

Noapte buna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ELTEKA

Hai mey fetele, pai cum, castravete fiert???
Crud, sigur.

Da,e de ras,da acu am zis si noi,ca daca stim ca se cam fierb toate...Suna asa ciudat sa-i dai castravete...

Mergi la inceput