Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu ma simt cam obosita, las bagajele alea ptr maine dimineata. Dar nu inchid inainte de a va povesti ce "onorata" sunt sa stau alaturi de bashtanii de Pipera cu super vile care nu isi platesc intretinerea. Onoarea s-a completat azi cu deosebita placere de a sta fara gaze - a se citi imposibil de gatit, fara caldura si fara apa calda. Distrigaz ne-a debransat pur si simplu, intreg complexul, intrucat 10 din 16 case nu au platit intretinerea, deci nici gazele. Motivele imi sunt imposibil de inteles (marea majoritate aveau gazele in jur de 1 milion, noi aveam 3). Pretextul a fost ca administratorul nu le-a taiat factura (eu nu stiam ca asociatiile de proprietari au obligatia sa emita facturi) si ca salariul administratorului este prea mare.

Suntem de kko, ce sa mai spun...Aveam niste nervi cand am ajuns, ca am vrut sa iau lista cu neplatitorii si sa ma duc sa ii injur efectiv (vezi Sabina cum e cu firea mea mai bruta asa...) ca imi tin copiii fara caldura si ca nu ne putem spala - nici apa nu puteam incalzi ca nu aveam la ce (in afara de o cana la microunde). Pana la urma nu stiu cum si de ce, am fost rebransati pe la 8 seara. Dar ramane senzatia de frustrare si sila si iritare vis-a-cis de oamenii astia de nimic care imi sunt vecini. O sa ziceti ca sunt dura, dar cand un pensionar cu pensie de nimic face un efort sa plateasca o intretinere de un milion, este de neconceput ca smecherii astia de se dau mari cu casele lor sa nu aiba un milion sa isi plateasca gazele.

Cam asta de la noi, uite ca au reusit sa ma enerveze desi imi propusesem sa nu mai iau lucrurile asa in tragic. Va pup si va doresc o noapte buna si vecini cumsecade si civilizati!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit sa adorm puiutul mic si voinic, asa sa-l laud, de la 10 muncesc sa-l adorm, curand nu o sa-mi mai simt spatele, ma ustura uneori de durere, cand eram gravida nu ma durea, dar se compenseaza acum.
Voi aveti astfel de probleme??????? sa nu credeti ca ma plang, doamne fereste, il car km intregi pe baiatul meu daca e cazul.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mai Roxana nu te mai supara draguta ,asta e traim in ROMANIA,ai perfecta dreptate ,dar te enervezi in zadar

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rox asa se intampla daca depinzi de altii... nu mai fi suparata ca maine ai o zi mare si trebuie sa fii fresh sa-ti iasa tot ce ti-ai propus
multa bafta, petrecere frumoasa si La multi ani! pentru tati

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cecilia L

Am reusit sa adorm puiutul mic si voinic, asa sa-l laud, de la 10 muncesc sa-l adorm, curand nu o sa-mi mai simt spatele, ma ustura uneori de durere, cand eram gravida nu ma durea, dar se compenseaza acum.
Voi aveti astfel de probleme??????? sa nu credeti ca ma plang, doamne fereste, il car km intregi pe baiatul meu daca e cazul.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk

si pe mine ma doare spatele ,de fapt mijlocul ,dar eu am dat vina pe rinichi ,eu sunt operata la rinichi si am crezut ca de acolo este problema ,dar se pare ca este de la greutatea bebeului,sigur ca nu ne vaitam ,cand o vad cum zambeste uit si cum ma cheama ,iar durerea de spate dispare ...

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Cecilia si eu am zile in care ma rupe spatele, mai ales daca alaptez intr-o pozitie necorespunzatoare , da asta e , eu mai car si multele kg care mi-au ramas in plus si coloana se resimte , apoi bubulina e destul de grea, dar asta e ce sa facem trece si asta, eu ma mai intind seara cate 10 minute pe covor sa-mi stea spatele drept si se mai relaxeaza

pupici

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, multumesc de urari. Pana maine ma refac.

Cecilia, pe mine ma doare cocoasa de mor, si de aceea incerc sa ii gasesc ocupatii grasomegului meu ca sa nu mai vrea mereu in brate.

Maria, stiu ca ai dreptate si nu merita sa ma enervez...dar cred ca mai degraba a fost socul. Imi revin.

Acum chiar ma culc, am mai stat sa fac tratamentul ptr problema mov. Pupici si noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

ROX noapte buna !cred ca mi-ai ratat msg de la pag trecuta.

Mergi la inceput

urez LA MULTI ANI ! pt cei mai ;batranei "bebelusi ai nostri RYUJI si NAOKIde AYUMI pt cele 5 luni pe care le implinesc astazi -SA CRESTETI MARI VOINICILOR

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! pentru cele 3 luni :YANNIS de ANNISIA,CRISTIAN MATEI de CECILIA ,RAISA de MADA ELE 07 si nu in ultimul rand pt micuta STEFANIA de CRISJO pt cele 2 luni pe care le implineste

Mergi la inceput