Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Roxana ma bucur ca Andrei nu are probleme.
La multi ani sotului de pe acum si sa iasa totul asa cum ti-ai dorit.
cred ca o sa fie surprins de asa cadou.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

de astazi Cristi a primit nan1 2 masuri cu 3 masuri de nanha 1.
sper sa-i mearga bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Afibebe, multumesc mult pentru urari. Legat de lapte, noi am revenit la HA pana lamurim cu dermatita atopica.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

buna dragelor, totul a iesit super aseara, desi n-a fost ceva iesit din comun, dar a fost super.

Sotu credea ca am uitat de ziua lui, a venit acasa de la serv, l-am rugat sa stea cu puiu sa merg la cumparaturi(pretext). N-a banuit nici o clipa ce se intampla, stiam ca dupa ce adoarme Darius adoarme si el, asa a si fost, am mers am cumparat toate cele necesare pt o cina romantica, adica un pui la rotisor, garnitura, tort, lumanarele parfumate si toate cele, si bineinteles cadoul, acuma sa nu radeti, dar am stiut eu ce sa-i iau, ceva de care sa se bucure, si asa a fost. Sotioru meu e pasionat de motociclete, si cum una reala nu-l las sa-si ia(motive lesne de inteles) isi face o colectie de moto si i-am luat 2 moto pt colectie, si a fost super incantat, mai ales ca i-am luat ceva ce nu are, pai imi facusem lista cu cele existente... Nu s-a asteptat, mai ales ca-l tot cert ca nu le sterge de praf etc, a zis ca primul gand cand a vazut cadoul s-a gandit cumsa se prefaca (daca cumva i-am luat haine sau altceva) ca-i place, dar uite ca l-am surprins...
Asa, am aranjat in bucatarie totul super-truper, si restul e limpede...

Succes Rox... Sa-ti iasa asa cum doresti. Merita sotiorii nostri sa-i mai rasfatam cateodata, asa mai rar

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rodica, felicitari pentru sarbatorirea sotului, sa fiti sanatosi amandoi si fericiti si sa va bucurati de pui!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Rodica, felicitari pentru sarbatorirea sotului, sa fiti sanatosi amandoi si fericiti si sa va bucurati de pui!

Poze

Multumim draguto...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Roxana m-am tot gandit la problema lui Andrei insa eu cred ca totusi este de la detergent sau mai sigur de la balsam.

vecina mea are o fetita de 1 an si jumatate si a fost diagnosticata cu dermatita atopica la 6 luni dupa ce bunica sa i-a pus lenor la hainute.

de trecut i-a trecut repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, sper sa iasa totul asa cum iti doresti.

Vreau si eu Elfy... mi-a placut.

Eu am reusit sa strang si sa trimit pozele pt calendare, abia astept sa le vad.
Baiatul sta in scoica si se joaca cu manutele si gangureste la ele, este prima data cand sta singur 30 min fara sa fie luat in seama de nimeni, bine sunt cu el in camera......dar nu prea mai rezista, a ionceput maraiala.....asa ca merg sa-i fac baita si la nani.

Noapte buna

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

a venit si tati acasa super nervos, a stat blocat 4 ore pe centura, nici nu stiam cum sa-l iau sa nu il supar, ca eu ma trezesc sa ma iau de el cand e obosit si suparat si daca-mi zice ceva tot eu am gura mare, acum parca e mai bine ca ii cam trimitea pe la origini pe toti direct sau indirect raspunzatori de traficul ingrozitor si sotul meu e un tip fff calm....

Roxlui Miru dupa baita ii dau papa si o pun in patut cu steluta si in max 15 min adoarme, cateodata il adoarme si pe tati si ziua cand vad ca se freaca la ochisori aplic aceeasi metoda si merge si fara proiector

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rodica La multi ani sotului!

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput