Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)
Raspunsuri - Pagina 7
andreap spune:
Buna dimineata!
Iata inca o saptamana incepe...si mi-e o lene de moooor.Pe la 5-5.30 ma duc pana la baie
si nu ma mai ia somnul fetelor..imi vine sa mor de ciuda!Asa ca in fiecare zi sunt
Tudor si Teodor,"la multi ani"!Sa cresteti mari,sanatosi si fericiti.
De Miria mai stie cineva ceva????Ca are cam mult de cand nu a mai dat nici un semn..La fel si Anne-Marry,Bumbacel....
In we am fost la bunici si Mariuca a fost asa de rasfatata si maraita ca-mi venea sa o
.Cand e numai cu mine mai e cum e..daca sutn si ceva bunici prin preajma..e durere
.Ne-am vazut si cu Diana si Andrei.si chiar s-au jucat frumos cei doi
,fara paruiala,cearta..
Pupici,mai vb
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
bumbacel spune:
Multumiri pentru urari si ganduri bune, multi pupici voua si puiutilor vostri. La multi ani si din partea noastra celor sarbatoriti in ultima vreme, sa fie sanatosi si cuminti.
De o saptamana am intrat in concediu prenatal
asa ca voi avea mai mult timp sa fiu mai activa printre voi (cel putin teoretic
).
Burtica e maaareeee, mult mai mare decat la Tudor (cel putin asa mi se pare mie si asa o simt). Mai avem o luna pana la DPN, dar Dumnezeu stie cand o vrea puiul mic sa vina
. Maine ma duc din nou la control + eco.
Tudor a fost racit, febra, mucisori, tuse, tot tacamul...asa ca a facut o saptamana pauza de gradinita si azi dimineata a marait rau cand l-am dus. Sper sa-si revina.
Ai vostri s-au obisnuit cu gradinita? Au invatat poezii pentru serbare? Tudor stie vreo doua poezii, dar nu le spune nici sa-l pici cu ceara (numa daca e el in toane foarte bune sau daca ne jucam de-a gradinita). Tot jucandu-ne de-a gradinita am reusit sa-l fac sa-mi spuna ce se petrece pe acolo (el nu povestea aproape nimic, trebuia sa-i scot cu clestele vreo informatie despre gradi). Ne jucam, io-s Tudor si el e doamna educatoare, si ma pune sa fac tot ce fac ei la gradi![]()
Ma duc sa strang dezastrul ce-a ramas de ieri dupa petrecere.
Pupici si sa aveti o saptamana usoara.
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

bits spune:
Monel merci mult de raspuns.cred ca impart si eu cantitatea la 3 ca sa poata framanta masina si eu sa fac altceva in timpul asta.arata bine in poze la tine asa ca ma apuc sa-ti caut reteta!
Bumbacicooo spune-ne ce va fi bebe 2?las ca si la mine abia abia am reusit sa-l fac pe Ken sa cante Mos Craciun cu plete dalbe si sa spuna poezia cu bradutul si asta doar dupa ce i-am pus pe geam decoratiile cu mosul.
la noi a venit epidemia de diaree dupa episodul de raceala.ufff parca am fi vara si nu iarna.circula pe aici si un virus al enterocolitei si se manifesta cu greata si scaun diareic.
fetele ce le luati cadou sotilor de craciun?
bumbacel spune:
bebe 2 e tot baiat 
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

andreap spune:
Bumbacel,sa-ti traiasca BBlusul.nastere usoara.
Vad ca se poarta 'dublurile' pe aici..cu mici exceptii..numai Miha are pereche parca,nu?Sper sa urmez traditia asta si eu...![]()
Bits,ptr.ca al meu sot e 'ciufut' la haine,eu de obicei ii cumpar parfumuri..acolo nu prea dau gres...sau direct bani,sa faca ce-o vrea cu ei![]()
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
bits spune:
hmmm Andreea al meu are parfumuri si nu prea se da,hainele le foloseste doar duminica caci in cursul sapt foloseste uniforma,l-am intrebat ce vrea cadou si a spus"cadourile mele sunt baietii!" asa ca mi-a inchis gura.nu vrea nimic!eu totusi ma gandesc sa-i iau un portofel pentru maruntis(au un design aparte-nu prea am vazut in Ro)ca tot isi pune banutii pe ici pe colo ca sa nu-i cada din buzunar,insa ma mai gandesc!cam sunt in pana de idei!
try spune:
He, ca se scruteaza ziua si timpul meu la fel, nu sti upe unde-l pierd, da' nu mai apuc sa fac nimic si-asta imi aduce no isi noi nemultumiri. ce sa faci!
Hai sa urez si eu la prichindeii clasei la multi ani. Pt scumpul de Mihaita pe care l-am vazut in poze (asa-mi place ca e dezinvolt), pt Mariuca de Raluca (mai vrem si noi sa vedem o fetita frumnoasa, pe udne-o pitesti?), pt Tudorel de Bumbacel (cum o sa-l cheme pe voinicul nr. 2) si Teo de Anne-Marry (Eu sti uce face Anne Marry de-a disparut iar de-aici, face copii, asta e rezolutia ei pe 2008
[;D]).
Multa sanatate puiutilor, sa cresteti mari si frumosi si sa aveti o viata plina cu de toate bune.
Noi am fost ieri si-am taiat bradutul, direct de la ferma, deja avem traditie in treaba asta si am agatat luminitele pe casa. In urmatoarele zile o sa impodobim si bradul, desi logica-mi spune sa mai aman ca adrian n ue de stavilit, o sa dea buzna de cum o sa-l vada (alex parca era mai ascultator la "mami, nu pune mana").
In rest, mult de munca la servici ca e sfarsit de an, mult de munca si acasa ca vrem sa terminam basementul pana la Revelion si cam atat nou la noi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
ca tot vb de poezioare de mosh...ruxi stie cateva poezioare dar nici una despre mosh...acum exersam la una despre iarna poate reusim sa i-o zicem pe-asta mosului
...eu nu am gaist nimik pentru varsta lor voi care aveti copilashii la gradi/cresa stiti vreuna usurica despre mosh?
multam anticipat
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
OTILIA, MONICA eu si sotul vorbim despre bebe 2 destul de des, ni-l dorim mult de tot, dar sa n mutam de aici NEAPARAT!! si cu ajutorul lui DUmnezeu, poate reusim la anul!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL