Proiectul Ursici - Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Azi depun si eu in contul de lei, sper ca nu e tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Marius, multumesc pentru creionas ! Este foarte potrivit si sunt tare mandra de el, ca tot visam sa ma fac invatatoare, candva.Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Va multumesc frumos si eu pentru creionas... a fost foarte buna ideea de creionas in cadrul unui proiect care se refera la "sprijin pentru educatie"... felicitari si la mai multe creionase (colorate)!!!!!! primul e foarte optimist albastru fiind.

Vis-a-vis de invatatoarea Octavia ma gandeam zilele trecute la ea prin prisma faptului ca am vazut la stiri o informatie socanta care suna cam asa "o tanara invatatoare de 26 ani din jud.Hunedoara, care mergea 40 de km pana in satul unde preda... ultimii km facandu-i mergand pe jos prin padure pt.ca satul era undeva departe in munti... si-a pus capat zilelor..." ......... o chema altfel, Cristina 'ABC...' insa cu toate ca am rasuflat usurata ca Octavia e bine, m-a durut sa aud ca s-a intamplat o astfel de isprava poate pt. ca unul din motive a fost asa o munca chinuita de dascal...

Sper ca Octavia e bine, e vesela, e optimista, iar noi sa fim mereu alaturi de ea, macar cu o vorba buna. Marius o sa te rog si intr-un PM daca poti sa imi dai un nr.de telefon la care pot si eu sa o contactez, macar asa din cand in cand, pt.o vorba buna. De vizita, cine stie cand ajung poate intr-o vacanta prin zona si mi-ar face placere sa aud si sa vad ca este bine.


inchei aici cu un gand bun pentru toata echipa de la
va pupam pe toti la rand:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput