LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dandusa , e multe feluri de bloace...eu vorbeam concret de asa ceva (la virtual tour poti vedea din interior)..un bloc mai modest chiar pe strada mea e astaunde ap cu 3 cam e 120mii euro

a_deju, hold your horses! sa nu ne pierdem uzul ratiunii...chiar bloace nu retin...doamne fereste...just faces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

bai dianocico, daca zice ktrinelu' ca e aia, apai fii sigura ca aia e... io n-as mai sta in dubii... ia sa faci tu o poza la peretele nordic, mai sus focalizarea, sa prinzi si nitel tavan, o bagi la deruta printre pozele cu d, sa vezi ce ti-o recunoaste ktrinelu' imediat "..aia nu e garsoniera din titan, langa parc, vizavi de billa, cumva..??"

dandusa, hai ca vin si eu la chef [omulet suflandu-si zgomotos nasul]

bamboletta, cred ca si noi ne apucam cat de repede de brad... dar totusi trebuie sa mai stau pana trece ziua lui Cristinel. Da-n week-end punem decoratiunile pe dinafara si pe dinauntru. De abia astept! Vreau sa cumpar si o coronita pentru usa de la intrare si s-o decorez cu Roxana.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Dbunny

Yoy, si eu mi-am luat casa acu 3 ani in Spania cu 120.000... cu curte si gradina...noua, la cheie, la 20 de minute de litoral...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

si in tm preturi ca la buc... si am auzit ca si la cluj la fel... noi ne-am uitat sa ne mutam de la 3 camere conf I la 4 camere conf I... care 4 camere costa undeva pe la 115-120.000 euro la mine in zona.. am lasat-o balta, ne mai uitam la case, poate-poate... asa mai prin camp, da' ce conteaza, nu-i bloc macar, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Inca o proba

pozedavidutz

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

deeaA, ce mare a crescut!!!! sa iti traiasca!

gata, plec acasa..

Mergi la inceput

am reusit si eu in sfarsit sa pun poze,ca tare greu fu
DRAGOS ,CHINICO,ANDREI,ERICA,tuturor care poarta numele de NICOLAE,NICOLETA
KTRINEL sunt superbe pozele,vreau si eu zapadaaaaaaa!!!!
LAVINIA imi pare f.rau,viata e atat de nedreapta uneori
MADALUTA sanate multa
DAPHNA ai o scumpete superba de fetita!!!!!!!!!!!
RUXANDRA uite si pozele(da eu ma cam prind greu)
pozedavidutz
deea de DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Inca o proba

pozedavidutz

dulce foc ficioru' tau
tu esti aia din parc?! si spune drept, ai implinit 18 ani?!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by deeaA

Inca o proba

pozedavidutz

dulce foc ficioru' tau
tu esti aia din parc?! si spune drept, ai implinit 18 ani?!
nuuuu..deci daca e aia..io ma duc si mi dau demisia..jur... bb david e un scump si jumatate. ma bucur ca ne mai scri,, chiar zilele trecute citeam de la odisee si am tot dat peste tine pe acolo

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Noi azi am facut bradul si....surpriza!David nici nu-l baga in seama(ma asteptam sa-l darame)se duce la el,il atinge,simte tepii aia,stramba din nasuc si pleaca,e asa de haios(asa face si cu periuta de dinti)
DIANOCICA cadoul tau e f.f. aproape de unde stau eu,sa-l stapaniti sanatosi

pozedavidutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

deeea - ce frumos e davidut !

teutz - aia mica are un par asa frumos, e scumpa tare si ochii verzi daca am vazut eu bine

ivan si dayanara

Mergi la inceput