bicicleta sau banda de alergat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am bicicleta eliptica ( http://www.artsport.ro/images/products/artsport.ro/bicicleta_eliptica_mec_H7444.jpg )
Este foarte buna ,iti lucreaza tot corpul , si abdomen , si tot.
Am inteles ca pt. asta ai optat ... foarte buna alegerea

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibra spune:

fetelor, sunt foarte suparata. mi-am comandat bicicleta, a durat ceva pana a venit, si cand a venit, exact partea cea mai importanta era sparta... le-am trimis piesa inapoi, dar vad ca se misca ingrozitor de greu. sper ca pana in craciun sa o am si eu bicicleta intreaga ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IZA_28 spune:

Eu am o bicicleta profesionala, insa nu rezist sa "imping" la pedale mai mult de trei minute! Prima treapta de viteza este exagerat de grea... Acum e mai mult cuier :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Hehehe Iza,bicicleta cuier imi suna familiar!Din cand in cand o mai sterg de praf..mai atarn ceva pe ea..:-))Si culmea e ca merg la sala si imi place sa pedalez acolo dar asta de acasa nu o mai folosesc de ceva timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_bv spune:

buna! alibra, vroiam sa te intreb daca bicicleta de la onestop nu ti-a venit cu un curier rapid. As vrea sa iau si eu o bicicleta eliptica de la ei si m-am cam speriat cand am vazut ca a ta a ajuns sparta.Poti sa-mi spui si care marca e si cum te " intelegi" cu ea. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Eu folosesc bicicleta ca e mai comoda,dar nu stiu daca si mai eficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Si eu am oscilat intre bicicleta si banda de alergat dar am ales pana la urma un stepper eliptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

eu tot eliptica folosesc, si chiar imi place mai mult decat sa alerg.

banda de alergat (de fapt alergatul), zic medicii pe aici ca nu ar fi prea indicat, in timp iti traumatizeaza genunchii si de asemenea coloana vertebrala, probabil ca au dreptate.

mie nici nu prea imi place sa alerg, nu rezist mult si ma sufoc rapid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubita spune:

ma bate gandul sa vand banda mea electrica..e cat china si-am crezut ca voi alerga de-mi sar ochii din cap..aiurea!!!!!!!!!!!!!e mare..o mut din balcon in sufragerie doar s-o lipi de mine sau de soata,ca de copil sigur se va lipiMa gandesc sa trec la bici..macar la aia ma uit la tV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io am banda si alergnuma nu stiu cat m'o tine

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput