Recomandare ginecolog Medsana - chiuretaj biopsic

Recomandare ginecolog Medsana - chiuretaj biopsic | Autor: Val_

Link direct la acest mesaj

Buna,

Acum vreo 2 luni, in urma unei ecografii facute de catre dr. Herghelegiu mi-a fost diagnosticat un polip cervical. Recomandarea a fost chiuretaj biopsic.

Medicul la care merg acum profeseaza la Euroclinic dar as prefera sa imi fac chiuretajul la Medsana deoarece nu am incredere in laboratorul Euroclinic pentru prelucrarea biopsiei. Alternativa ar fi fost spitalul dar am reflectat si nu o consider OK.

Puteti sa imi recomandati un medic la Medsana despre care sa stiti ca face cum trebuie un chiuretaj biopsic/ eventual extirpare polip?

De asemenea, le rog pe cele care ati facut aceaste interventii (chiuretaj biopsic/extirpare polip) sa imi spuneti si mie cum decurge procedura, cat de dureros este, daca se fac inainte de ciclu sau dupa etc.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Chiar nu poate sa imi recomande nimeni un medic bun de la Medsana sau sa imi spuna cate ceva despre aceasta interventie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

denisa protopopescu - dar e f f greu sa ajungi la ea . eventual incearca sa dai de ea la centrul medical international .

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

VAL
Nu te pot ajuta cu o recomandare la doctor pt ca nu traiesc in Romania. In schimb pot sa-ti spun cum a decurs la mine procedura de chiuretaj biopsic.L-am facut acum o luna.
Eu am avut un polip mic pe col si de aceea m-am dus eu singura la ginecolog pt consult. Programarea pt chiuretaj nu a fost influentata de factori cum ar fi periodul sau altceva. S-a facut asa cum s-a nimerit la spital. Din intamplare nu aveam periodul pe ziua aceea....
Eu am fost foarte speriata si mi-a fost frica de durere. Am ales pt anestezie totala. Am mers dimineata la ora 7 la spital, am fost preluata de asistenta iar pe la ora 10 urma sa intru in sala de operatie. Inainte de a pleca la sala mi-au dat o pastiluta care sa ma "calmeze". Cand am intrat in sala de operatii am mai putut sa vad cate persoane sunt acolo, an zis ceva i'm dizzy ....si dupa aceea nu mai stiu nimic...
Dupa operatie am sangerat foarte putin, chiar m-am mirat ca este posibil ca dupa un chiuretaj sa sangerez asa de minim. A tinut vreo 2 zile. Dureri nu am avut ci doar o anumita "jena", ceva ce nu pot definii. M-am recuperat foarte repede si pt faptul ca am tinut co0nt sa nu ridic, sa nu fac alte eforturi si sa ma odihnesc mult.
Cam asta a fost procedura la mine, aici. Nu stiu cum va decurge la tine si cum decurge in Romania.
Iti urez succes si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Am facut alaltaieri un chiretaj biopsic pentru un polip prins de un fibrom. Eu l-am facut la municipal pentru ca acolo e dr meu (dr Anca). Anestezie pe vena cu Mialgin. Am fost doar putin ametita. La o jumatate de ora eram deja pe picioare (pe tocuri, deh...). Dupa am avut doar o usoara stare de greata, dar am fost sfatuita sa beau multa apa ca sa-mi treaca efectul anestezicului.
Chiuretajul in sine a durat cam 15 min. si, din pacate, mi s-a parut dureros. I-am zis doctorului ca mai bine mai nasteam o data.
In ceea ce priveste proba prelevata mi-a fost recomandat laboratorul Micomi (din zona Maternitatii Giulesti) si dr. Julea ca fiind cele mai bune.
Rezultatul o sa-l primesc cam dupa 1 saptamana, 1 saptamana jumate.
Mult curaj,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Herghelegiu nu mai e si la Medsana? De ce ai incredere mai mare in laboratorul de la Medsana decat in cel de la Euroclinic? Eu personal am avut o experienta aiurea rau cu laboratorul Medsana, mi-au gresit analizele pentru tiroida si era sa fac tratament degeaba!
Plus ca la spermograme dau rateuri. Asta din experienta personala cu laboratorul. Iar unei prietene i-a iesit ca are sifilis, infirmat de alte 4 laboratoare. Bine, nu e fix acelasi lucru, dar nu m-as baza pe rezultatele lor dupa spaima pe care am tras-o cu tiroida. Cu clinica in sine , e si mai rau din punctul meu de vedere (am ramas fara un ovar pentru ca nu mi s-a supravegheat un tratament), dar probabil depinde de medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Psj in laboratorul de la Euroclinic nu am incredere pentru ca sunt patita cu teste PAP (2) si examene de secretie vaginala (2) facute la un interval de o saptamana care se bateau toate cap in cap. Fiecare PAP cu secretia aferenta, PAP-urile intre ele, secretiile intre ele. Erau o varza si fost parerea doctorului de la Euroclinic, nu a mea.

Acum ce sa spun, incredere totala nu poti sa ai in nici un laborator (tot parerea doctorului). Eu i-am facut tatului meu o biopsie la spitalul militar care i-a iesit absolut pefect desi tata avea o tumora pulmonara din cauza careia s-a si dus, cateva luni mai tarziu.

Totusi trebuie sa merg undeva si am preferat Medsana, ca in alta parte nu stiu unde sa merg.

Apropo de Herghelegiu, este foarte ocupat si prefer un doctor cu mai multa disponibilitate si mai putin blazat.

Amonar multumesc pentru incurajare.

Rotty pe tine te-a adormit sau ai fost doar sedata? Eu as prefera fara Mialgin ca nu pot sa fiu chiauna 3 ore dupa aceea. Trebuie sa am grija de copil.

Tie ti-au dat lamele sa mergi tu cu ele la laborator? Ei nu au laborator sau dr nu avea incredere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Val, eu la Medsana merg la Dr Anca Popa. La sediul din primaverii !
\\Si mai cunosc fete care merg la ea si sunt multumite. Insa si ea este ocupata. Nu stiu ce sa zic......

Nu am avut interventii facute cu ea sau alte lucruri mai complicate, dar merita sa te mai interesezi.

Bafta

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput