Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Ce pofticioasa e Winnie!Ai lasat-o sa linga ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

FETELOR, dati-mi si mie parola. Inebunesc pana fac ceva pe site. Ba imi da eroare, ba nu pot sa intru. M-am chinuit o gramada sa pun si eu poza la 8 luni si imi da eroare. Noptea am cam 24 in camera. Il tin invelit cu o paturica si are bady cu pantalonas.
ELPOWER, eu eram care te stresam azi.

Mihaita 31 Martie

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Ela,help me!Nu am parola,sau am uitat-o.Intre martie si aprilie e vreo liniuta,ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by riloasa

KITTY, nu mi-a fost frica niciodata ca ea ceva de la bazin. Poate sa faca orice si din parc luat de la copiii si de oriunde. Iar daca ai veni acolo, ai vedea ca e un loc unde vin multi copii mici. Am inteles ca niciodata nu au avut probeleme, ca m-am interesat si eu.
KARRA, da-mi si mie nr. de telefon sa sun si eu sa fac calendar cu puiul meu. Si pozele cum le-ai trimis? Spune-mi te rog cum sa fac.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

trimite mail la office@calendarultau.ro sau suna la nr 0722.703.573
d-l Cristian Ciofu
Si intreaba ce si cum...ca si eu o sa sun dar maine sa ma hot ce poze trimit.
Pozele cred ca le trimiti pe mail.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilidana

Ce pofticioasa e Winnie!Ai lasat-o sa linga ceva ?

Vine Craciunul,sa fim mai buni !

o lins tot ce a prins inclusiv degetele si masa.....pana am oprit-o ca altfel halea jumate de pui

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

KARRA, voi vorbiti de calendare personalizate???Eu caud oferte bune de cateva zile.Pretul e k, model aveti??Sa vedeti cum o sa iasa?Si livrarea chiar in 24 de ore?pls detalii?Dc ar fi asa ar fi k, insa parca nu m-as mai baga la comenzi pe net ca nu stiu cat sunt de seriosi.Acum astept o oferta de la o firma din oras..

MIHAEL@ n-am facut inca poze la brad, dar e super pe bune..L-am luat de la ReaL, DAR AM GASIT CEVA SIMILAR SI LA METRO.PRETUL 140.

fetelor, ce ma fac cu Alexuta ca de 3 zile nu vrea decat lapte.Azi i-a dat mama banana asa cate putin in gurita..N-are asa simptome de durere, e vioaie, dar nu apa.Aseara in schimb s-a trezit si de-abia a mai adormit dupa 2 ore dupa un bibe de lapte si calgel.Sa fie si de la altceva????Ai vostrii au papat in perioada asta???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghibuadina

Buna fetelor,

KARRA, voi vorbiti de calendare personalizate???Eu caud oferte bune de cateva zile.Pretul e k, model aveti??Sa vedeti cum o sa iasa?Si livrarea chiar in 24 de ore?pls detalii?Dc ar fi asa ar fi k, insa parca nu m-as mai baga la comenzi pe net ca nu stiu cat sunt de seriosi.Acum astept o oferta de la o firma din oras..

MIHAEL@ n-am facut inca poze la brad, dar e super pe bune..L-am luat de la ReaL, DAR AM GASIT CEVA SIMILAR SI LA METRO.PRETUL 140.

fetelor, ce ma fac cu Alexuta ca de 3 zile nu vrea decat lapte.Azi i-a dat mama banana asa cate putin in gurita..N-are asa simptome de durere, e vioaie, dar nu apa.Aseara in schimb s-a trezit si de-abia a mai adormit dupa 2 ore dupa un bibe de lapte si calgel.Sa fie si de la altceva????Ai vostrii au papat in perioada asta???

ADINA cu ALEXIA-23.02.2007-www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=10243&from=search&keyword=alexia" target="_blank">VOTATI ALEXIA

eu am facut invit de botez pe net si am fost multzumita.....
www.calendarultau.ro
aici sunt acendarele si pretzul e ok...m-am gandit la un cadou pt bunici si nasi asa-i imapc pe toti.....nu?

Luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

multumesc fetelor pt parola i-mi sunteti asa de dragi cand reactionati in grup!
Adina nu mai fi stresata ca nu mananca, este normal daca ii dau dintisorii si medicii spun chiar sa nu-i fortam in perioada asta, sa le dam doar cat vor ei si ce vor ei, dar sa pastram proportiile totusi, a nu se intelege a nu manca mai nimic, chiar si lapte daca bea in cantitati multumitoare eu zic sa o lasi asa.ca sa va iasa mai repede si fara dureri.
si acum sa trec la fetele mele din craiova pt ca vreau sa le intreb daca la noi stiu ele vreun targ sau vreo expozitie sau daca afla ca va fi sa ne dea si noua de veste.
stefi doarme imbracat cu bady cu manecuta lunga dar nu gros si cu pijamaluta si cu ciorapei in picioare si de asta ma intrabam daca noaptea sa nu-i fie racoare daca doarme desvelit. la noi seara sunt cam 23-24 de grade, dar probabil sunt eu mai friguroasa.
mai fetelor pt piticii nostri oare vom putea pregati ceva dulce de sarbatori, sa simta si ei ca este craciunul si nu numai?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghibuadina

Buna fetelor,

ADINA cu ALEXIA-23.02.2007-www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=10243&from=search&keyword=alexia" target="_blank">VOTATI ALEXIA

stai linistita ca noi 3 sapt am fost doar pe lapte...acuma a incep sa bage si ea un castron plin la pranz....noi am avut probl ca isi facae gratza si vomita tot inad=fara de lapte...dr mi-a zis sa nu o fortzez ca isi revine...daca papa 1-2-10 lg da-i atat cat vrea si restul lapte sau nimik daca nu vrea.... nu mor ei de foame...m-am convins pe pielea mea......

Luna 10

Mergi la inceput

Si inca ceva de mancat.....daca vrea o lg atat ii dau numai o fortez daca vrea lapte dupa bine daca nu iara...mai incerc mai incolo....ca am citit un articol scris de o dr cum o bunica indopa copila fortzat si desi sfatuita sa numai faca asa bunica o tot indopa si fata vomita...surplusul..normal/....a facut o bola...nu stiu ca nuami retin si nu vreau sa zic prostii...bulimie sau anorexie...la nici un an.........cred ca prima....
Asa ca numai fortez copilu.......

Luna 10

Mergi la inceput