***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Androix, o fi ceva in aer ca si Rares doarme foarte bine.Ieri si azi s-a trezit la 9 respectiv 9:30 (cu o pauza de supt pe la 7:30 azi)si la mine e o calduraaa 26-27 grade.Il tin in body cu maneca scurta si un pantalon subtire.
Fetele care au cumparat jucarii noi si frumoase puneti poze sa vedem si noi!!!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

RAMONA7 multumsc din suflet asa ziceam si io dar nu eram sigura.Mai putin sa-i dau dar nu vroiam mai mult.Sper sa scapam de raceala asta.STEFAN ia CALPOL io iau NUROFEN,poate cine stie scapam si facem si vaccinul de 6 luni!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vali5 si OanaClaudia LA MULTI ANI!
Sa fiti fericite!
Sa aveti parte numai de bucurii si cu niste copii sanatosi si cuminti!
Si... diseara sa va aduca MOSU' tot ceea ce v-ati dorit!

PS: Si la toate capsunelele si caspuneii dar si la parintii lor sa le puna in ghetute MOSU' diseara MULTE BUCURII si VOIE BUNA!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am uitata: uram si noi LA MULTI ANI PENTRU
Antonia de Ionice
Bianca Maria de Ckristina
Paul Cristian de Dideip
Cezar Vlad de Lauracatu
Alex Gabriel de Chowpersa,
Pierre Sebastien de Rhoneea
Andrei de Roxicucu
si pentru Miruna de Ninutza

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mamici de copii somnorosi toata noaptea(Androix si Carstea) cum vad vreo realizare de felu asta,imediat caculez virstele. Am rasuflat usurata, nu mai am numai 2 saptamin, respectiv 3, ca sa va ajungem. POate ne schimba si noi. Imi doresc succes.
Ieri au fost "fetele" la mine, a stat bebe impresionat de povesti, nu a ciriit nimic-nimic, nu i-a fost foame, sete, somn... 5 ore feerice pentru el. Cred ca va fi un gura casca... Si a adormit apoi in 5 minute.
VA doresc o zi buna, vad ca a iesit soarele ... iesim si noi..

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici la capsunuci!

Ma mai bag si eu in seama ca altfel ne uitati ... :)

Pupici balositi la sarbatoritii din ultimele zile si sarbatoritii de azi: Miruna Maria, Pierre Sebastian, Bianca Maria, Andrei,Paul Cristian, Vlad, Cezar, Antonia, Alex-Gabriel! Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani! Sobi Vali

Noi nu putem tine pasul cu voi, va citesc pe sarite ...
Insa ma bucur ca s-a razgandit Pepsi si nu pot sa ma abtin de la un sfat: Cand cineva enerveaza si se baga ca musca-n lapte (nu era vorba de persoana mea ], dati mai bine "ignor" ... doare cel mai tare. In schimb supararea si oftica voastra satisface doar.

Pupici dulci capsunicilor bolnaviori sa treaca repede!

O zi faina mamici de capsunici! Ati pregatit cizmele capsunicilor? :)

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am trimis niste retete si meniuri pt. bebei pe mailul comun...

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si am uitat sa va zic ca sunt vesela ca o vrabiuta ca dupa masa vine si sotul meu acasa dupa o saptamana lipsa! Dar ma oftic ca nu a luat jucarii la copii. Eu m-am lasat in baza lui ca in carrefour mi s=au parut scumpe iar el nu a luat ca cik sunt la fel de scumpe ca si la noi si atunci de ce sa mai alerge cu ele in spinare prin aeroport. Dar nu s-a gandit ca azi e ajunul si trebuie sa fii putin dus ca sa mai mergi azi la cumparaturi la omorul care va fi. Asa ca in ghetutele copiilor mei o sa intre hainute de mosul asta. Iar mos craciun a promis ca o sa se revanseze el

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

LA MULTI ANI pt.capsunelele sarbatorite astazi si in special pt.Vali5,sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

fetelor,Vali5 cred ca e deja la Lepsa,de asta nu a mai intrat,poate ne trimite si noua putina zapada..ce bine ar fi ca sa nu vina Mos Nicolae pe uscat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Andrada, multumim, bine ca mi-ai amintit ca e seara cu mos nicolae, Eu am si una bucata tata, plus un frate cu numele asta.

Multe cadouri dragute la toti capusneii si de ce nu si la mamicile de capsunici ca au fost harnicute anul acesta.

Androix, pana la urma noi am luat jucarii tot din carrefour, ca nu ni s-a parut diferenta de pret asa de mare fata de alte magazine. I-am luat lui razvan un telefon de la fisher& price cu melodii si sunete de animalute si un music tv.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput