Reusita stimularilor hormonale
Raspunsuri - Pagina 6
Monica-Elena spune:
Si mie dupa stimulare cu puregon si pregnyl mi-a venit mai repede cu 7-8 zile. Asa ca stai linistita. Astea sunt riscurile "meseriei"....
Monica
Tia spune:
da, se pare ca dereglarile hormonale sunt urmari firesti ale stimularii ... asa zice . la mine a venit la timp...dar puuutin rau! am depasit momentul de panica, vorba Monicai "riscurile meseriei". intrebarea este ... o fi meritand adicatelea vine si ?
pupici
Jasmine spune:
Intr-un articol de pe DC scrie ca tratamentele de stimulare induc ovulatia cam in 70% din cazuri dar sarcina apare doar in proportie de 30-40% !!!!!!!
Marina spune:
aku nu vreau sa va stric ziua...dar inseminarea are sanse vreo 20-30% si FIV la fel...DAR toate astea sunt statistici facute pe femei cu varte pana pe la 50 ani cu diverse boli etc...in jurul varstei de 30 ani, fara o afectiune clar definita sansele sunt mult mai mari
marina
PS...fetele de 20 sunt tot in jur de 30 de ani da????
Tia spune:
asta inseamna ca in restul cazurilor, nu se produce fecundatia, sau apar probleme la implantarea outzului... daca am inteles bine... sau cum e?
meme spune:
In momentul in care am facut inseminarea am fost intrebata cati ani am.Mi s-a raspuns ca la 35 de ani sunt cam la limita reusitei,deoarece dupa aceasta varsta incepe un regres serios al activitatii ovarelor.Sansa de a se instaura sarcina in fiecare luna pentru un cuplu perfect sanatos si aflat la varsta fertila este de 25%.Deci sansele de reusita pentru o inseminare,in contextul in care ea se realizeaza pentru un cuplu cu probleme nu poate sa depaseasca acest procent,ci dimpotriva.De asemenea mi s-a spus ca s-a demonstrat statistic ca sansele de reusita a inseminarilor sunt aproape nule dupa primele 4 esecuri.In acel moment se pune problema fiv-ului.Bineinteles,exista si situatii in care este necesar sa se recurga direct la fiv.Discutia era pe marginea cuplurilor care au oarecare sanse de a reusi prin inseminare.Nu este prea roz,nu?
Jasmine spune:
E albastra rau de tot,Meme.Si am deja 35 de ani impliniti.
Ce mai....de fapt mai am putin si fac 36!!!!!
crinuta spune:
Voi vreti bataie? Ia mai lasati-ma cu varsta asta ca acum va dau N exemple cu femei care au ramas la 39, 41 de ani. Ce e asta? Nimeni nu e la fel. Ia aveti mai multa incredere!!!!!!
pupici
Crinuta
Tia spune:
Clubul 35... iar ne reunim? Si mie mi-a spus dr. ca de la 35 de ani sansele de bb se micsoreaza considerabil... daca as putea sa ma grabesc fara sa depind de tratamente, doctori, etc...
dragele mele, va pup si ... la lupta ca mai e inca timp