Ce doriti doamnelor sa va aduca MOSUL ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jakueline spune:

Eu sint noua pe acest forum si vreau sa ma prezint in primul rand.
Ma numesc Iulia si sint din Brasov.Am 30 de ani si sint insarcinata in 18 saptamini.
Si cum voi vorbiti despre ce vreti sa va aduca Mosul....sa va spun si eu ce imi doresc ....imi doresc ca de Craciun sa imi simt bebelusul cum misca ( ca e cazul de acum )si ca atuni cind in ianuarie voi merge la ecografie ,totul sa fie in regula si mai ales sa imi poata spuna si mie nenea doctorul , ce o sa fie !!! Ca sint tare curioasa .
Si voua la toate mamicile , un Craciun Fericit si Un An Nou plin cu bucurii.
Iulia !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by jakueline

Eu sint noua pe acest forum si vreau sa ma prezint in primul rand.
Ma numesc Iulia si sint din Brasov.Am 30 de ani si sint insarcinata in 18 saptamini.
Si cum voi vorbiti despre ce vreti sa va aduca Mosul....sa va spun si eu ce imi doresc ....imi doresc ca de Craciun sa imi simt bebelusul cum misca ( ca e cazul de acum )si ca atuni cind in ianuarie voi merge la ecografie ,totul sa fie in regula si mai ales sa imi poata spuna si mie nenea doctorul , ce o sa fie !!! Ca sint tare curioasa .
Si voua la toate mamicile , un Craciun Fericit si Un An Nou plin cu bucurii.
Iulia !!!!

am sa fac eu pe gazda si am sa-ti spun "bine ai venit".iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta si sa te bucuri de bebelusul ce-o sa vina!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

imi.doresc.sanatate.micutului.meu.darius-stefan.parintilor.mei.care.sunt
aici.cu.mine.s.ma.ajut.enorm.de.mult
spt.mine.multa.putere.sa.trec.peste.toate.greutatile.pt,.ai.putea.oferi
puiului.meu.o.copilarie.fericita.s.lipsita.de.griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Ce vreau eu sa-mi aduca Mosul? Pai sa vedem: o fusta, vreo 3-4 camasi, o pereche de cizme,o geanta, un inel de aur pe care l-am vazut intr-un catalog, un week-end la munte doar eu si sotul - astea-s chestiile materiale. Apoi, sanatate la toti ai mei, noul director sa fie ok, sa ni se mareasca salariile si sa avem bani sa facem fundatia casutei noastre. I-mi doresc cam multe, nu? Parca vad ca primesc un parfum mic- mititel

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amisa

Ce vreau eu sa-mi aduca Mosul? Pai sa vedem: o fusta, vreo 3-4 camasi, o pereche de cizme,o geanta, un inel de aur pe care l-am vazut intr-un catalog, un week-end la munte doar eu si sotul - astea-s chestiile materiale. Apoi, sanatate la toti ai mei, noul director sa fie ok, sa ni se mareasca salariile si sa avem bani sa facem fundatia casutei noastre. I-mi doresc cam multe, nu? Parca vad ca primesc un parfum mic- mititel

si astea toate le vrei de la un singur mos??!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

quote:
Originally posted by elyda

quote:

dana

Mosul umbla in gasca?????????????

Credeam ca ironia era destul de usor de sesizat....

Amisa , mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by elyda

quote:

dana

Mosul umbla in gasca?????????????

Credeam ca ironia era destul de usor de sesizat....

Amisa , mamica de fetita alintata

si eu credeam acelasi lucru...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

2 liniute!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shattrath spune:

Pina in China nu ajunge, truda lui,asa ca va trebui sa ma rasfat singuraCred ca o sa imi iau un ceas pe care mi-l doream de mult si niciodata nu am ajuns sa il cumpar.De data asta nu mai ratez ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

ce subiect frumos!

Eu anul asta nu imi doream nimic material, adica nu am o dorinta bine conturata, as vrea doar sa fie multa iubire in sufletul celor dragi, si multa fericire, dar material nu imi doresc nimis, cel putin nimic realizabil.

Insa, cum mi se cereau inidicatii pt cadoul dorit, am spus ca vreau o perie rotativa de la babyliss... " mosul" a replicat ca el nu vine cu o perie de craciun si ca va gasi el ceva...o surpriza.
Mi-e insa ca m-am cam prins ce e si o mareeee nebunie din partea mosului...insa nu divulg secretul pana pe 25 decembrie

Mergi la inceput