UN VIS UCIS IN MATERNITATE
Raspunsuri - Pagina 11
andrruzza spune:
Eram in spital cand s-a intamplat tragedia, am nascut pe 10 oct. O mamica care a fost chiar in terapie intensiva in seara decesului povestea ca Natalia a fost tratata urat de asistentele din tura pe motiv ca erau tare ocupate cu "o vedeta" care nascuse si ea tot prematur, o englezoaica, patroana unui lant de magazine, ceva in genul asta. Deci...!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ellej spune:
quote:
Originally posted by mathilda
Intelegi unde bat ?
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
nu. eu nu am jignit ci doar am injurat(in ce fel nu am specificat)tagma dr si nu pe tine. tu insa m-ai jignit pe mine(si cred ca asa faci si cu pacientii, daca esti dr). accidente se pot intampla peste tot in lume dar in canadadr se uita l-a mine si nu asteapta sa-i dau pliculetul(aici e diferenta).of. grele cu mentalitatea si profesionalismul
[/quote]
Dar banuiesc ca dr tau din Canada nu are un salariu de 200 de euro pe luna, nu?
Nu spun asta ca iau apararea nimanui, repet, sper sa plateasca cei vinovati. Dar nu poti compara motivatia + echipamentele dr din canada cu cea a celui de aici.
Si generalizarile nu-si au rostul. Doctorul X din spitalul Y a facut asta si ailalta, nu 'toti suntenti niste spagari' sau alte invective care includ toata tagma.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ellej spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Eram in spital cand s-a intamplat tragedia, am nascut pe 10 oct. O mamica care a fost chiar in terapie intensiva in seara decesului povestea ca Natalia a fost tratata urat de asistentele din tura pe motiv ca erau tare ocupate cu "o vedeta" care nascuse si ea tot prematur, o englezoaica, patroana unui lant de magazine, ceva in genul asta. Deci...!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Nu pot sa-mi scot din minte imaginea cu apa. Cat de abrutizata poate fi asistenta aia?
diana21 spune:
Si cum sa nu te revolti cand un medic scrie la un alt subiect, in apararea lui Radoi, asta:
quote:
Haideti sa oferim o mana intinsa si dr Radoi! O merita...cel putin eu asa cred...iar in cazul lui Sebastian el nu a fost anuntat...exista o lege nescrisa a medicilor,de a nu lua pacientii altui medic...sunt multe de spus...
Pe mine m-a lasat masca afirmatia asta! Lege nescrisa...pai sa nu ma gandesc la SPAGA??? La ce sa ma gandesc? Medicul de garda e degeaba in garda??? Nu se baga peste pacientii "dati" pentru ca acolo functioneaza "legi nescrise". Super!
Dialoguri strumfesti
Jonica spune:
Oarecum legat de subiect: vi se pare normal ca dupa ce ai nascut, dupa un travaliu de 3 zile, medicul sa spuna familiei tale: sotului "nevasta dvs. arata ca si cum i-ar fi explodat o grenada inauntru" si mamei "fiica dumneavoastra e ferfenita"? Asta nu demonstreaza, printre altele, cat de mult i-a pasat de tine ca pacienta?
ana maria spune:
Condoleante familiei si multe pareri de rau pentru Natalia!!! Dumnezeu sa o odihneasca acolo unde e acum!!!
Am avut placerea de a "locui" 5 saptamani la Giulesti. Experienta mea a fost una care, cu toate ca s-a finalizat pozitiv, am un copilas sanatos, m-a convins sa nu o mai repet.
mathilda spune:
quote:
Originally posted by ellejquote:
Originally posted by mathilda
Intelegi unde bat ?
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
nu. eu nu am jignit ci doar am injurat(in ce fel nu am specificat)tagma dr si nu pe tine. tu insa m-ai jignit pe mine(si cred ca asa faci si cu pacientii, daca esti dr). accidente se pot intampla peste tot in lume dar in canadadr se uita l-a mine si nu asteapta sa-i dau pliculetul(aici e diferenta).of. grele cu mentalitatea si profesionalismul
Dar banuiesc ca dr tau din Canada nu are un salariu de 200 de euro pe luna, nu?
Nu spun asta ca iau apararea nimanui, repet, sper sa plateasca cei vinovati. Dar nu poti compara motivatia + echipamentele dr din canada cu cea a celui de aici.
Si generalizarile nu-si au rostul. Doctorul X din spitalul Y a facut asta si ailalta, nu 'toti suntenti niste spagari' sau alte invective care includ toata tagma.
[/quote]
se pare ca ma bat cu morile de van? dr din canada are 200 euro....?... da e grele cu mentalitatile. de-aia tb sa ia spaga ....ca are 200 euro. sincer ma duc sa vomit ca mi s-a facut rau de la asa gandire.. are 200 euro si tb sa ia spaga. sa-ti spun cat castiga la cabinete particulare? si-i declara la stat? platesc taxe? asa tb sa gandesti.
Natasa spune:
Cum adica exista o lege nescrisa sa nu "iei" pacientii altuia? In asa hal de jigodenie s-a ajuns incit nu te atingi de un pacient care sta sa moara pentru ca e al unui vreun profesor, mare somitate in spagi? Orice om de pe forumul asta are cite o poveste urita cu sistemul sanitar din Romania si cu toate astea medicii de aici continua sa ia apararea incapabililor si criminalilor care isi bat joc de viata noastra. Ce folos ca nu stiu care medic e dedicat si nu ia spaga daca in 95% sint altfel, cum sa-l nimeresti pe ala cind esti la nevoie? Si cum sa te iei de un om caruia i-a murit ceva drag, spunindu-i ca nu e e adevarat ce spune, exista si medici nemaipomeniti, ghinionul lui ca nu i-a gasit! Persoana care si-a pierdut viata e un suflet irepetabil, cei care au lasat-o sa moara ar trebui sa fie inchisi pe viata, nu sa li se taie 10% din salariu!
Ramona J spune:
Uite asa spun (iarasi... a cita oara?!) sa se faca un subiect cu medici care nu primesc spaga.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Natasa spune:
Ramona, n-o sa vezi as aceva, cine isi taie spaga de sub picioare? Cum, vrei sa-i mearga buhu vreunui medic ca nu primeste nimic si face totul doar din pasiune? Cel mult o sa vezi o lista cu cei care nu cer spaga, dar cu unii la care poti sa te duci cu inima linistita fara sa-ti fie teama ca portofelul e subtire, asta nu cred ca o sa vezi. As cum se fac listele alea cu medici bine pregatiti la care merita sa te duci, ar fi buna o lista si cu medicii aia OAMENI fara interes, dar nu am nici o speranta!