Reclamatie mincinoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaR/NinaR.jpg)
M-am trezit la usa cu politia comunitara, au venit doi politisti cu o plangere pe numele Popescu Ion, (nu stiu cine este) adresa mea exacta, in plangere erau reclamati doi vecini care parcheaza masinile pe trotuar. Habar nu am cine a facut plangerea pe adresa mea. Imi este teama sa nu intru in conflict cu vecinii fara sa fiu vinovata. Oare ce se va intampla mai departe?
Orice fapta isi are rasplata ei
Nina
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Oliv75 spune:
quote:
Initial creeata de NinaR
M-am trezit la usa cu politia comunitara, au venit doi politisti cu o plangere pe numele Popescu Ion, (nu stiu cine este) adresa mea exacta, in plangere erau reclamati doi vecini care parcheaza masinile pe trotuar. Habar nu am cine a facut plangerea pe adresa mea. Imi este teama sa nu intru in conflict cu vecinii fara sa fiu vinovata. Oare ce se va intampla mai departe?
Nina
Oare ce se va intampla?? Maine o sa te trezesti la usa cu Corado Cattani cu o plangere pe numele unui lord al mafiei avand adresa ta exacta
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
analessya13 spune:
Daca nu te simti vinovata cu nimic, stai linistita. Ai putea vorbi cu vecinii tai sa vezi ce si cum.
Lona spune:
quote:
Initial creeata de NinaR
Nina
Nimic.
Hartoaga aia e clasata la aceasta ora.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaR/NinaR.jpg)
NinaR spune:
Bineinteles ca nu ma simt vinovata, tocmai de aceea imi fac griji. Poate sa imi zgarie masina sau sa se razbune pe noi fara sa am vreun amestec in povestea asta, este clar ca am "prieteni" in bloc.
Nina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Ironiile nu isi au rostul aici.
Rasul descreteste fruntile si prelungeste viata. Uite-asa:
![](icon_smile_big.gif)
Daca doreai strict raspunsuri fara ironii puneai intrebarea la Probleme legislative sau abordai direct un avocat.
Cum intrebarea ai aruncat-o la gramada trebuie sa-ti asumi si riscul raspunsurilor la gramada. Poate chiar si ale unor vecini de bloc, membri DC.
![](icon_smile_big.gif)
Oliv75 spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Ironiile nu isi au rostul aici.
Nina
Aici e un forum, nu un priveghi
![](icon_smile_big.gif)