Cum sa grabesc CM?

Cum sa grabesc CM? | Autor: blahblah

Link direct la acest mesaj

In ultimul an am avut un ciclu destul de neregulat, iar acum imi da peste cap o programare. Aveti idee cum as putea sa fac sa vina ciclul mai repede?

Nu iau anticonceptionale, altfel ar fi simplu si acum cred ca e prea tarziu sa incep (sunt in ziua a 18-a). Am ovulat in ziua a 14-a a ciclului (am avut dureri, deci mi-a fost clar), ceea ce inseamna ca menstruatia va incepe probabil punctual in ziua a 28-a. Imi incurca toate planurile pentru ca in ziua respectiva sunt programata pentru o operatie si efortul e mult prea mare sa schimb programarea (schimbat bilet de avion, reprogramare medici, sala de operatii, concediu, stricat Craciun -al meu si al altora- etc.)

Ma poate ajuta cineva? Macar sa vina in ziua a 26 sau cam asa. Cele 2 zile mi-ar fi de ajuns.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nu stiu cum sa il faci sa vina mai repede, stiu numai cum sa il amani si anume incepand sa iei o folie de anticonceptionale cu 4-5 zile inainte de data cand ar trebui sa iti vina. Numai ca trebuie sa intrebi doctorul daca asta nu influenteaza in vreun fel operatia, medicatia etc.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu, nu, nu ai voie anticonceptionale inainte de interventii chirurgicale. Scrie asta pe toate prospectele contraceptivelor orale.
Inainte cu 6 saptamani de interventii chirurgicale, se intrerupe tratamentul contraceptiv.
Daca retin eu bine, exista risc de tromboflebita sau tromboembolie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

da, si eu stiu ca este un risc,
dar totusi nu se poate face nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Poti sa iei progesteron (Duphaston sau Utrogestan). Ia timp de 3 zile cate 3 cp de Duphaston pe zi, iar in maxim 5 zile ar trebui sa-ti vina Cm. Desi, fiind deja z18 nu cred ca te mai incadrezi in timp...
Multa bafta!

Mergi la inceput