Ardei gras, salata- crude ?

Ardei gras, salata- crude ? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna!

am fost intrebata de o mamica de ce nu-i adaug fetitei de 11 luni in pireul de legume la final ardei gras crud, frunze de salata crude pt vitaminizare. Sau sfecla rosie adaugata cu putin inaintea terminarii mancarii de legume, blenduita si aceasta impreuna cu carnea si restul legumelor fierte....ce ziceti? ar fi ok sau stomacelul copiilor asa mici nu prea poate digera legumele in stare cruda sau aproape cruda, oparita, cum e in cazul sfeclei?

merci
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

la 11 luni nu e chiar atat de mica...

eu le-am dat copiilor salata, rosii, ardei samd (ai mei fiind nascuti vara imi erau la indemana, proaspete)
pe timp de iarna faceam sfecla coapta la cuptor, si apoi salata (data prin razatoare) cu ulei de masline si suc de lamaie.
tot pe la 1 an am inceput sa ii dau pireul intr-o frafurie si sperat un pic de salata; pt bucuria ochilor, cica, cat mai multe culori are mancare cu atat mai bine

eu zic ca e momentul sa incepi - macar s-o obisnuiesti cu gustul. nu ii dai mult, cateva inghitituri. vezi ce anume ii place...


_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
************************
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput