ce cadouri faceti copiilor de Mos Nicolae?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu stiam ca Mos Nicolae aduce dulciuri, manusi, ciorapei...si bete.
In primii doi ani, i-am pus baiatului meu dulciuri si atat, iar de Craciun - o tona de jucarii (se aduna de la toate neamurile). Au fost atat de multe de Craciun, incat nu s-a mai putut bucura de ele. Anul trecut, una pe care si-o dorea mai mult i-am pus-o in ghete de M.N. A fost atat de fericit...a contat mai mult decat restul- multe (dorite si ele) pe care le-a adus M.C.

Anul acesta baiatul cel mare va primi un Omnitrix (Ceas de ben10) iar pt cel mic...inca nu stiu. In plus, manusi, caciulita si cate un glob Kinder cu surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by anya

Eu stiam ca Mos Nicolae aduce dulciuri, manusi, ciorapei...si bete.
In primii doi ani, i-am pus baiatului meu dulciuri si atat, iar de Craciun - o tona de jucarii (se aduna de la toate neamurile). Au fost atat de multe de Craciun, incat nu s-a mai putut bucura de ele. Anul trecut, una pe care si-o dorea mai mult i-am pus-o in ghete de M.N. A fost atat de fericit...a contat mai mult decat restul- multe (dorite si ele) pe care le-a adus M.C.

Anul acesta baiatul cel mare va primi un Omnitrix (Ceas de ben10) iar pt cel mic...inca nu stiu. In plus, manusi, caciulita si cate un glob Kinder cu surpriza.

Anya

sotilor ce le cumparam? nuieluse???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Dulciuri sau nuielusa,depinde de caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mos Craciun de ciocolata, fructe, nuielusa si sosete, manusi si...datorita unei prietene DC de la Suceava() si o jucarie mai mare(o casa de marcat).

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetele,

Eu am cumparat deja cadourile de Mos Nicolae pentru baietelul meu (1 an si 5 luni) si pentru nepotul (1 an si 10 luni) si nepoata (finuta) mea (3 luni) dupa cum urmeaza: un set de carioci de bebei si un bloc de desen (pentru al meu - ii place sa mazgaleasca), un set de culori si o carte de colorat (pentru nepotel) si un ursulet de plus (pentru nepotica). Si cum Mos Nicolae vine si cu dulciuri, le-am luat si cate un ou Kinder cu surprize (mai mult pentru surprize, ca ei sunt pitici pentru ciocolata, desi nepotul mananca ciocolata de bebei).

Pupici si sa va aduca mosul ce va doriti!

Mama lui Razvan

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Noi stim ca Mosu Neculai aduce dulciuri,si asa a si primit fetita mea in fiecare an.

Mergi la inceput