Strumfi de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Apropo de igiena, considerati igienic pupatul copiilor pe gurita? Si cate persoane au acces la obrazul bebelusului?
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Nici mie nu mi se pare ok pupatul pe gurita. Iar cu obrazul... sper ca nu citeste nimeni din familia mea forumul asta, pt ca am interzis cu desavarsire tuturor sa-l pupe (o singura data am pupat-o eu si n-am spus nimanui
)Editez pentru ca nu mi se pare ca se intelege foarte clar: daca nu dau voie nimanui s-o pupe pe obraz (si nici pe manute, ca tot zicea flufy), evident ca n-o pupa nimeni pe gurita. Asta e chiar de neconceput.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!
Mami de
Dani (1 august 2007)
Amethyst spune:
diane_dun inseamna ca ai avut de indurat ceva. La noi nu doarme dar nici nu plange. Asa ca tot e ceva. Colici nu a avut, sa o pun in rama, nu?![]()
Oana (ghinetz)si eu am obsesia cu pupatul. Noi nu o pupam pe gurita, dar pe obrajori da, insa ma enerveaza tare lumea care o pupa si pe manuta pentru ca ea baga mereu mainile in gura. Tot timpul trebuie sa o sterg daca o pupa cineva. Tare m-as ratoi la ei. Uneori le mai spun verde-n fata sa nu o pupe si gata. Bunicii o pupa pe capsor, ca si-asa ii fac baie in fiecare seara
dar soacraaaaa a pupat-o si pe obraz si mi se ridica parul. O sa-i spun daca se mai repeta. Oi fi defecta, pur si simplu nu suport sa-mi pupe altii copilul, cel putin pana la o varsta![]()
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Simo78 spune:
Ce s-a intamplat cu Andreea? Sper ca e o banala raceala 
De Mosi...pai daca de Neculai se dau fructe si dulciuri, o sa primeasca o tzitzi
si de Craciun (sau eu trebuie sa-i zic Gerila, pentru ca am trecut la musulmani
) un sac la propriu cu haine si jucarii, pentru ca sunt foarte ieftine in comparatie cu Ro, plus reduceri de 50-70%!!! Am hotarat ca cei de la MC urasc baietii, pentru fetite au asa niste lucruri de frumoase
dar pentru baieti sunt terne si urate, nu am gasit nimic care sa ma atraga.
De facut mancare, 2 luni cat stau aici am scapat si de eterna intrebare "azi ce mancam" ![]()
In rest...nu stiu, mai revin daca mai e vreun subiect la care sa scriu.
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
ghinetz spune:
Aylin, un scaun asemanator avea jadi. Si, afland de la ea si-a luat si Simo, si alina.a. Au facut comanda pe net. Nu mai stiu, ca scriau ceva si de pret, si exact de unde au comandat. Poate intra si iti spun. Si il foloseau cam de cand aveau copilasii 3 luni. Simo stiu ca il lauda teribil, ca mai statea in el matei cuminte.
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Normal ca nu e igienic pupatul pe guritza si pe minutze.(le baga in gura)
Noi ii pupam piciorusele,burtica,gitul (pentru ca nu ne putem abtine).Si lui ii place si chitaie.Si acum ii mai pup talpile lui Vlad cu toate ca e baiat mare.
ghinetz spune:
Simo, uite ca ti-am mai dat eu motiv sa scrii. Poate ii spui lui Aylin de unde ati luat scaunelul/leganel.
Si zi asa...haine ieftine si frumusele? [alacareviseazacuochiideschisi]
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
ghinetz spune:
Mai, de jadi mai stie cineva ceva???? 
(stiti, eu am stelute destule, n-am brazi cate stelute am, scriu si eu ce-mi amintesc, ca neuronu - saracul, de singuratate cred - nu le poate sintetiza pe toate. Dar intreb: spre ce sa aspir? Dupa 3 stelute ce vine?)
Oana
Amethyst spune:
A, deci nu sunt singura defecta cu pupatul. Voi sunteti si mai si![]()
Lia, e foarte bine, wow, sa n-o tii nici sa eructeze. Mie mi se pare o mare realizare avand in vedere ca la noi e cam ca la Luna.
Gata, ii dau sa manance si ne pregatim de plimbare.
brazuca25 spune:
De bine ce ieri ma laudam ca atunci cand imi vine cheful de munca ma asez sa imi treaca, azi m-a trezit Denisa la ora 8 si m-a apucat un chef de munca teribil. Deci pana la ora asta am spalat o masina de haine, am aspirat in toata casa, am spalat pe jos, am aerisit, si pe deasupra am si hranit si adormit copilul!
Mai trebuie sa spun ca toate le-am facut sub supravegherea stricta a piticei, care nu si-a luat dupa mine nici o secunda...deci noua ei porecla e "C.T.C.-ul"!![]()
Acum am dreptul sa forumesc si eu putin, nu? Ca doarme de rupe dupa ce a obosit cat s-a uitat la mine muncind.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Nonna76 spune:
Oana dupa 3 stelutze te face general (aici pe DC).Iti da stelute mai mari,ca-n armata.