Strumfi de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
gata. pus poze de la botez
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Aylin felicitari pt mica crestina.
E frumusica foc broscuta. Esti sigura ca plange tot timpul si nu mananca? Pare asa de dulcica si docila
Vad ca nu a plans deloc.
Camelia multumim de cafea.
Nonna si Catarina s-a trezit din ora in ora. Tot astept si eu sa doarma toata noaptea sau macar 5 ore legate dar degeaba. Nu stiu ce sa ii mai fac sa doarma mai mult de 3 ore odata.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by dsteluta91
la cate mesaje o sa primesc a doua steluta???????????????????????
Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze
Lol. De aia scrii mesaje asa scurte unul dupa altul?
Da de ce e goana asta dupa stele??
Din ce stiu eu, dintii nu ies mai devreme de 4 luni. Se poate sa o deranjeze gingiile mult timp inainte de-a iesi dintisorii.
camelia normal, anormal, bucura-te ca doarme atat
ghinetz spor la mancare, vad ca te-ai trezit cu ganduri marete.
Mie mi-e soooomn. Dar tot va trebui sa iesim la plimbare mai tarziu.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
liadorian spune:
Buna dimineata!
Monica,
suplimentara pentru tine! Iar strumful tau sigur e cuminte, dar a avut si el o noapte mai agitata. Recuperezi tu somnul asta intr-o buna zi... Ce m-ai amuzat cu "manzul" tau - asa ii spune sotul meu Mirunei fiindca bate din picioare exact ca un manzuc naravas.
Oana, spor la treaba! Uite ca mi-ai dat si mie niste idei bune de gatit pentru zilele care urmeaza. Mai ales ca la toti ne place puiul si chiar avem smantana in plus in casa, adusa de la tara. Oooof, acu imi lasa gura apa dupa pui cu smantana!
Camelia, ne povestesti un pic ce program are ziua fetita ta? Cam cat doarme, cam de cate ori papa, cat e de jucausa, orice ti se pare tie relevant... Poate acolo sta tot secretul somnului asta lung si odihnitor de noapte. (Eu sunt mandra posesoare a unei domnisorici careia nu-i place sa doarma prea multe ore legat.)
Lia si
Miruna Demetra
camelia1 spune:
ame asa a fost de cand l-am adus de la maternitate
la inceput, adica la 1 luna, ultima masa era la 12 si dormea pana la 6 dimineata si usor usor a trecut la 23, la 12 si a ajuns sa se culce la 20:30 dar si mai devreme de atat mi se pare parca prea de tot
si asa m-a stresat mama ca el nu-si lua masa de noapte
el pe la 4 dimineta se trezeste, dar peste 15 minute adoarme, nu plange nu face nimic si mama spunea: hai sa-i dam atunci sa manance
i-am spus ca altii nu stiu cum sa le scoata mesesele de noaptea sa nu se mai trezeasca si noi le bagam?!?
ma rog...el este foarte bine zic eu si fara masa de noapte 4 luni 7 kg si 60 cm, nu?
David Christian
nunta noastra 
www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu
first_carmen spune:
Buna dmineata!
Ai mei pici au adormit in sfirsit.
Ieri cind am intrat in casa (am fost si noi la plimbare) am constata ca nu avem curent ...si ma gindeam cit de dependenta de curentul electric sunt. Fara sterilizator, fara calculator, fara TV. Off
Si ma gindesc la bunicii si ceilalti dinaintea lor care au trait fara si si-au crescut copiii f bine .
Voi va dati copiii in leagan?
Noi tot nu am reusit sa scapam de bubitele de pe fatuca la Petru. Cit ii dau cu crema este ok. Acum are si pe corp citeva formatiuni de bubite (f fine si cumva aranjate rotund). Si pe cap noi tot mai avem ceva cruste . Ii dau cu sampon de la Mustela dar .... nu mi se pare sa aiba efect. Am mai cumparat un gel de la Avene dar care nu se poate da in zona fontanelei ( si exact acolo mai are coji).
Eu ma pregatesc pentru miine, pentru ca de Sf Nicolae se implineste un an de cind am aflat ca sunt insarcinata .O sa fac peste (cred ca mi-a cumparat mama salau de la Obor) cu legume fierte si maioneza.
La streamer legumele lasa pe undeva sucul?Daca vrei sa faci un piure cum se "dezleaga" pasta de legume?
Va pup
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20patra
liadorian spune:
Aylin, am vazut pozicile voastre de la botez. Pai cum nu aveti poze frumoase, ca eu mi-am clatit ochii cu ele. (Sa vezi la noi jafuri de poze, noroc ca e copilu' frumos ca altfel...) Alma arata super bine, o blondina dulce si cuminte, cu obrajorii aia bucalati irezistibili, iar tati al ei e cu siguranta tare mandru de ea... Sa va fie de bine crestinarea!
Lia si
Miruna Demetra
liadorian spune:
quote:
Originally posted by camelia1
ame asa a fost de cand l-am adus de la maternitate
la inceput, adica la 1 luna, ultima masa era la 12 si dormea pana la 6 dimineata si usor usor a trecut la 23, la 12 si a ajuns sa se culce la 20:30 dar si mai devreme de atat mi se pare parca prea de tot
si asa m-a stresat mama ca el nu-si lua masa de noapte
el pe la 4 dimineta se trezeste, dar peste 15 minute adoarme, nu plange nu face nimic si mama spunea: hai sa-i dam atunci sa manancei-am spus ca altii nu stiu cum sa le scoata mesesele de noaptea sa nu se mai trezeasca si noi le bagam?!?
ma rog...el este foarte bine zic eu si fara masa de noapte 4 luni 7 kg si 60 cm, nu?David Christian
nunta noastra
M-am lamurit oarecum... Daca e "nativ", pai asta e... Si Miruna se culca pe la 8.30, rareori mai tarziu. Dupa aceea e oricum foarte somnoroasa si nu te mai poti intelege cu ea, asa incat facem baita, papam si la 8.30 e deja in pat, singurica. Cu intreuperile ei dese pentru alaptat, doarme pana a doua zi la 9 dimineata.
Lia si
Miruna Demetra
camelia1 spune:
lia cu cea mai mare placere
stiam eu ca prosopul roz o sa va induca in eroare
suntem baietel
asa deci: la 7:00 sau 7:30 trezirea singurel, toaleta si un bibe de 180 ml lapte, il papam pe tot dupa joaca pana la 8:30-9:00 cand pica de somn, motaie pana pe la 10:00 ori in brate ori pe perna (stiu ca nu e bine dar asta e) mai nou doarme in leagan
pe la 10:00 sau 10:30 papa iar, acum ii fac cereale cu jumate de lape si restul de lapte pana la 180 ml il bea si iesim afara indiferent de vreme
la 13:30 iar papa 180 ml lapte si incerc sa-l culc uneori reusesc uneori nu
la 17:00 iar bibe 180ml si afara pana la 19:00 cand urmeaza baia cu tot ritualul
iar la 20:00 adorme singur pana dimineata
pentru mine este o enigma cum seara se culca singur iar ziua e cu cantec, rar cand a adormit singur si ziua
iar dupa masa de 17:00 incerc sa-l tin treaz
cam asta e programul nostru
eu daca n-am alaptat am incercat sa-i fac un program si merge
David Christian
nunta noastra 
Amethyst spune:
Doamne ce program au unii. 
Eu din maternitate am venit cu bebe fara somn. Acum inca doarme mai bine decat atunci cand era mai mica. 
Joaca, miscare, plimbare si iar joaca...
lia, crezi ca mai avem vreo speranta?
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
lia, crezi ca mai avem vreo speranta?
Intotdeauna!
Mie una nu mi-e foarte greu nici acum, in general nu-mi trebuie foarte mult somn, dar ma tot gandesc la Miru - o fi bine pentru ea ca se trezeste asa des? O fi bine ca are asa de multe mese noaptea? Nu stiu, poate pun carul inaintea carutei si ma agit prea devreme pntru chestii care n-au inca relevanta. Atata timp cat e alaptata, poate manca si la o ora dupa ultima masa, nu? Dar dupa ce incepem diversificarea? In fine, incet, incet o sa se lamureasca toate. Faza foarte faina e ca de aproape o saptamana nu mai adoarme seara la san. Papa, o ajut sa eructeze si o las singura in camera. Se mai aude cum tropai vreo 10 minute si apoi e gata - nani!

Lia si
Miruna Demetra