Ii tremura barbia!
Baietelului meu Catalin ii tremura barbia destul de des, fara vreun motiv aparent... pediatrul mi-a spus ca nu-i nici o problema... insa nu-mi place deloc sa-l vad "clantanind" ... cand il schimb ma gandesc ca poate-l ia frigul si e normal... dar in rest????
Voi va confruntati cu asa ceva? Care ar fi cauza?
Multumesc anticipat
Tamara si gemenii
Raspunsuri
Eleni spune:
Tamara, si eu pateam la fel in primele doua luni cu Maria.Si aveam impresia ca ii este frig. Pediatra m-a linistit si mi-a zis ca uneori cand se bucura sau le place ceva foarte tare le tremura barbia. Acum nu mai are nici un fel de simptome de "clantaneala". Cred ca e o chestie temporara, pentru lunile foarte fragede.
Pupicei la bebei,
cristina73 spune:
Cred ca la toti nou nascutii le tremura barbia. Si fetitei mele i-a tremurat. Din cite tin minte se pare ca e din cauza sistemului nervos care nu e dezvoltat bine inca, nu e nimic ingrijorator, dispare cu timpul, si nu e de la frig.
numai bine
cristina73
Nicoleta spune:
Salut.
Si Stefan a avut barbia "clantanitoare", dar i-a trecut. Nu-ti face probleme, ai rabdare si va trece.
Nicoleta.
Flower spune:
Daca dr. ti-a zis asa , stie cel mai bine ! Insa eu stiu ca poate fi vorba si de lipsa de calciu ( a ta transmisa lui ) si e nevoie de suplimentarea ratiei de Ca ( pastila pisata pusa in lapte sau ceai ! ). Pe mine asa m-a sfatuit dr. , si nu a "clantanit" prea des ! Da' cauzele pot fi multiple , se pare !
Numai bine !
iuliacm spune:
Si lui Alexandu ii tremura barbia. Si am vazut si alti bebei cu tremurici. Sunt chiar simpatici.
Cu siguranta nu este de la frig. Eu stiu ca e din cauza sistemul nervos, devoltat insuficeint si trece pe la 3-4 luni.
Eu zic ca n-ai motive sa te ingrijorezi
Pupici la copilasi.
Iulia
Marianar spune:
Si lui Vladut ii tremura barbia in primele 2 luni, chiar foarte des, iar pana pe la 5 luni mai rar. Acum nu mai are nimic. Stai linistita, nu este nimic grav.
manu0202ro spune:
Si Mirunei i-a tremurat barbia pana la vreo 4 luni, i-am dat si calciu inca din primele zile si nu a avut nici un efect(vreo luna i-am dat pt ca au zis la spital ca de aia ii tremura barbia, dar se pare ca nu asta era motivul), eu cred ca problema e ca nu e dezvoltat sistemul nervos. Deci nu iti face griji o sa ii treaca!Pupici pe burtici
carmen spune:
Confirm si eu ca ii va trece. Prima data am vazut ca ii tremura barbia cand eram inca in spital si dr m-a linistit. Dupa aceea ne distram de minune de mutrita ei cand ii clantanea barbia mai ales cand era la papica la san.
Acum are 8 luni si nu ii mai tremura deloc.
Eu zic sa stai linistita.
carmen
mamamariana spune:
Si fetitei mele i-a tremurat barbia pana acu, nu demult inainte de a avea 4 luni. S-a oprit dintr-o data. Am intrebat si eu si mi s-a spus ca e normal. Am citit chiar si intr-o carte - a doctorului Spock - ca e absolut normal. Asa ca nu te impacienta... va trece!
Mamamariana
Marina spune:
Mariei i-a tremurat barbita pana pe la 6 luni...cand se bucura tare de ceva se incorda toata si incepea sa tremure. A incetat brusc nici nu stiu in ce moment...dar dupa ce am vazut subiectul chiar am urmarit-o si nu mai face
Va pupam
marina