Romanii- intre credinta si pomana
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aura_m/aura_m.jpg)
aura_m spune:
Doamne, bine ca nu am fost in centru pe 1 Decembrie cand s-au aprins luminile bradului. Chiar aveam de gand dar m-am razgandit. Nu stiu cand voi vedea bradul, oricum nu cred ca tocmai asa curand, sa mai treaca putin timpul, sper sa nu mai fie asa inghesuiala.
AURA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Amethyst spune:
Drum luuuung de la credinta la pomana. Romanii se inghesuie oricum, cu atat mai mult ca-i gratis. Poti sta la coada la posta fara sa-ti rasufle cineva in ceafa? Sau cand platesti o factura? Si acolo nu e nimic gratis si tot se calca in picioare. Bine ca se mai pot plati si on-line facturile.
Prin urmare eu cred ca lumea se inghesuie ca asa s-a obisnuit, prost, necivilizat, sa nu respecte o distanta minima si folosind transportul in comun esti cumva obligat sa stai ca sardeaua si uite-asa nimanui nu-i mai pasa ca isi baga coatele in coastele tale. Daca mai iese si ceva la treaba asta, atunci tot inainte.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
mariamunteanu spune:
Nici eu n-am vazut pe aici inghesuieli si calcari in picioare. Am auzit ca ar fi fost asa cand au lansat colectii la H&M designeri gen Lagerfeld, in rest nu. Nici intr-un caz la biserica, iar pomeni nu se fac, lumea face donatii in alt fel.
Maria
Tisina spune:
quote:
Originally posted by mihiasiro
daca voi credeti ca la pomana se "inghesuie" lumea pe motiv ca ar fi gratis, de ce nu se inghesuie si la luat anafura in fiecare zi de sarbatoare, la luat sfinta impartasanie, la baut aghiazma...ca tot gratis sint si astea !
------------------------
Fericiti cei curati cu inima ...
Din pacate te pot contrazice. Anul trecut, de Izvorul Tamaduirii, am vazut la o bisericuta din Bucuresti oameni inghesuindu-se si calcandu-se in picioare pentru a lua aghiazma. Dar ceea ce m-a nedumerit a fost faptul ca foarte multi dintre ei aveau si cate 2-3 bidoane de 5l!!! Oare ce faceau cu atata aghiazma?