Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Canda, da, o sa ne mutam si noi acolo. Eu abia astept sa ma trezesc cu muntele in fata ochilor...

Acina, da ...era bolnav, cancer. E mai bine ca ... nu s-a chinuit mult...Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

Acum, imi pare rau ca v-am spus, caci v-ati intristat toate. Haideti sa nu mai vorbim despre asta... ca mie imi place sa fiti vesele Ma duc si eu acum sa fac niste treaba prin casa...

Sa aveti o zi frumoasa.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Deea condoleante pentru socrul tau!

Apropo de betze, Giova ai vazut prin oras ceva? ... ca eu n-am mai iesit de o saptamana ... doar la lucru! In zona asta sunt ceva betze decorate, unele chicioase rau, dar altele sunt dragutze; la Brasov n-am vazut asa ceva.

Deea eu sunt convinsa ca gasesti ceva de lucru ... ca esti tare priceputa! poate obtzii colaborare cu vreo cofetarie faina. tinem pumnii!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, pe 6 decembrie, deci joi este Sf. Nicolae.
Mos Nicolae vine in noaptea de 5 spre 6 decembrie. Adica abia maine seara sa pui cizmele la usa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hahahaha.. Canda ... gata ... mi-ai dat idee ce sa fac. Fac bete

Pusi. Acum chiar ca plec.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA daca le duci niste poze cu ce faci,le pica fatza la aia si-o sa te ia numai sa nu le faci concurenta .
CANDA da ce pacat ca p-aci pe la noi e campie .
Eu visam o casa in mijlocul padurii ,intr-o poiana pe dealuuri,in Bihor .E padurea dintre cele doua sate in care am copilarit - al bunicilor unde mai am un unchi cu familionul si al matusii,sora mamei . Cat am colindat padurea si pasunile alea cu iarba deasa deasa si moale Voi ati umblat dupa buretzi (ciuperci) sau dupa mure sa vedeti ce fain e ? (sau cu vacile )

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni, Dana mersi.
la Marco va veni maine seara, sa se poata bucura. daca vede doar dim. cadoul, va vrea sa mearga cu el la gradi.
azi a mers cu 3 masini mari dupa el. i le-am ascuns cand il schimba educatoarea si le-am pus in masina. aveam 6 masini pe bancheta din spate, ce mai...plina de jucarii. am adus acum din ele, caci nu voi putea cand urc cu el sa le aducem pe toate in casa.
canda e plin de bete, ce am vazut eu din masina. sunt urate multe, chiar ma gandeam daca sa-i cumpar unul. anul trecut de ala a fost cel mai incantat, dar parca vad ca numai tampenii face cu el. ma mai gandesc....
Deea incearca, nu se stie niciodata, poate ai noroc cu vreo cofetarie.
ce fain ca va veti stabili acolo, e super peisajul. asa avem si noi unde sa venim. cat a fost pamantul?
e prea departe de noi, ca era faina o achizitie pe-acolo.
Moni dupa buretzi am umblat. e fain...alte vremuri...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Dana da in 6 se Sf.Nicolae,dar in ajun seara se pun cizmele nu?
DEEA pai de ce nu betze,e o idee,nu ? Prin Brasov nu se poarta? La noi precis or fi aparut,dar n-am fost prin oras inca saptamana asta sa vad.Sigur luam,anul trecut am luat unul solid,ca era pispirica rau,anul asta cred ca iau d-aia clasica,daca or mai fi,ca in ultimii ani sunt cam kitch-uri majoritatea intradevar.

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Vai GIO pai cum sa ratezi taman batzul??? Anul trecut il ascundeam de Diana sa nu ne scoata ochii,atlceva chiar nu o interesase Dar anul asta sper ca s-a maturizat fata .Iar baztul stie pentru ce e primit de la Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Mai in Brasov sigur nu erau betze ... acum poate au aprut si acolo. Deea ai plecat sa faci prima tura de betze ... asta nu prea e afacere ca vinzi numai odata pe an si nu cred ca castigi cat pentru un an. Chiar Deea nu trimitzi detalii pe PM (cati m2 si cu cat e m2 in zona aia) ca ma bate gandul sa luam si noi ceva acolo.

Giova eu o sa ii iau un batz, sper sa nu dea cu el de toti peretzi ... ma duc maine sa caut ceva.

Moni si zona Bihorului e superba. Acolo unde sunt verisorii sotului e de vis ... sunt chiar langa padure si vreo doua dealuri sunt a lor. Chiar ii ziceam ca acolo ne retragem la batranetze. Codru mergea dupa ciuperci in tineretze ... facea bani frumosi pe ele M-a sus si pe mine odata dar nu prea departe ca eram gravi ... atunci pofteam galbiori.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Umblu maine dupa bete, caci nu vreau sa iau cu marco langa mine.
poate gasesc si ceva de imnbracat la Clau, vreo bluza ceva. mie imi trebuie o geanta, dar care-mi plac sar de milion...si nu dau atatia bani pe ele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput