Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)
Raspunsuri - Pagina 11
silvi_2005 spune:
Deea felicitari pentru teren sa il folositi sanatosi ma bucur taremult pentru voi. Imi pare rau de socrul tau tare multa lume e bolnava.....
Denisa deci si tu ai patit-o, sincer nu stiu daca sepoate repara, ma bucur ca mai merge si asa, ein garantiie inca dar sigur nu intra si astea. Am vazut pozele,sunteti minunati pupici de la noi;
Giova pazea la laptop daca ai scapt cu el intreg pupici la blondin.
Eu amintratsava zis ca am facut bradul in sfarsit,amoptat pana la urma pt unul artificial, am gasit tare frumos cu verde si alb deparca e nins,am luat numai globuri de plastic, noroc ca am gasit dragute si instalatia care parea cea mai solida. Alain ein extaz, tot trage de globuri si le da jos si apoi pe arunca el in brad, a facut praf beteala dar oricum nu mai punem ca aratafains si fara numai cu fundite rosii, pun maine ceva poze. Pupici si o nopate frumoasa tuturor.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
LunaNoua spune:
Bee, Exact! In Glajerie Abia astept sa facem o adunare cu toti piticii sectei .. la munte !!! Am fost astazi acolo .. era un vant ... brrrrr ...dar era asa de frumos peisajul .. ca te incalzea la inima. Filmul pe care il pun este facut sambata, cand inca era zapada acolo, si cand inca nu stiam exact unde e terenul . Vorbisem cu cineva ca ar fi un teren acolo ... dar nu stiam exact locul. Ne-am dus, si am filmat o zona care mie mi s-a parut splendida, ca sa aflu apoi cu mare bucurie, ca terenul care vorbisem sa il cumpar asa, pe NV .. era chiar langa. Mare ajutor am primit.
http://community.webshots.com/user/torturi
LunaNoua spune:
noh ... ca am postat dublu. In timp ce scriam .. si faceam filmul .. facem si paine prajita. Va dati seaama ce a iesit ? Paine scrum .. dar ce mai conteaza ?
http://community.webshots.com/user/torturi
Ana_m spune:
Deea, sa va fie de bine achizitia !!! Si multa putere in continuare sa iti poti vedea visul cat mai curand realizat .
Bee, abia astept sa ai si tu umpic de timp mai mult sa mai vii si sa ne povestesti .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
loren@ spune:
Neata fetele..eu mi-am schimbat lookul si sunt f. multimita..in fine, era cazul de o schimbare..
Bia e bine...pe cit se poate spune ca si-a belit barbia in coltul de la masa...eu o sa-i sun pe aia cu patul sa vad ce au de gind! Sper sa soseasca totusi sapt. asta!
Denisa sper sa va treaca repede nasucul..si eu sunt putin stresata si ma gindesc de cite ori o sa ma trezesc pe noapte ca sa o culc pe Bia in patul ei..Sper sa se obisnuiasca repede
Silvi, macar mie nu mi-a belit Bia calculatorul,..vad ca problema se pune la laptopuri!
Deea am vazut pozele si nu pot sa spun decit ca este un teren super! Sa dea Domnul sa va ridicati repede pensiunea sau ce va doriti pe el!
Bia
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Noi mai avem o zi de Augmentin . SN inca are multe , mai ales noaptea cind nu pot sa ii curat deloc nasul pt. ca tipa intr-un hal ....
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Cata, era sa uit , iti sta perfect ! Pe cuvint, rosul asta te prinde de minune.
Moni, rid singura pe-aici de ce zice Diana. Sper sa nu se supere nimeni, dar eu zic ca e isteata sectei.
Giova, sper sa nu fi racit piticutzul.
Cosmi, sa poarte Bianca sanatoasa ceasul!
Lunanoua, sa stapiniti sanatosi terenul!
Danae, cum a fost prima zi de serviciu ?
Va pupicim pe toate si dorim multa sanatate tuturor bebeilor bolnaviori!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Hai sa mai bag si eu nasul, poate ma mai inveselesc,ca iar m-am necajit un pic la prima ora .E vorba tot de tipa aia de care va ziceam ieri (e tanara are 32 de ani doar) Ei bine, se pare ca e cumva de bine,adica i-a zis ca are hipofiza de trei ori cat normal,e si ingrosata ceva vena pe-acolo,i-a zis ca s-ar putea sa fie ceva hormonal si sa mearga cu medicamente,iar daca nu merge ,sigur trebuie operata.Sotului i-a zis ca probabil e ceva tumoare (ei nu i-a mai zis ca a vazut-o speriata rau),dar ca nu e canceroasa,acuma din experienta,ei cam stiu care cum e.Problema ca mare e ca numai analizele recomandate sa le faca urgent o costa 600 de euro Va dati seama cat ar fi tratamentul.Pe mine m-a luat durerea de cap,darmite pe ea Ea spera ca ii vor face cateva din ele macar gratuit,dar la endocrinologie in Arad ea a fost si a facut cateva gratuit inainte,doar ca cei din Szeged zic ca alea-s total irelevante.Pentru cele ce nu stiu,in Szeged este o clinica super buna,dotata si cu medici seriosi, unde se duc majoritatea aradenilor cu probleme mai grave (si cu bani,evident) ca e mai aproape decat Bucurestiul sau Clujul.Foarte multe, chiar merg sa nasca acolo,de groaza sistemului,asa am ajuns
Na ca m-am intins iar rau,off topic
Revin.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Noi am avut o experienta groaznica aseara, s-a trezit Diana pe la ora 1 ca vrea ceai, i-am dat si a inceput sa urle: ceai, ceai...s-a tranformat in tipat si tipa, tipa, nu stiam ce sa-i facem, arunca sticla de ceai si tipa in continuare, am aprins lumina, am luat-o in brate, nu inceta cu tipetele...am udat-o cu apa putina pe fatza, degeaba, tipa non-stop, tremura din tot corpul, am lasat-o pe jos si s-a repezit la noptiera sa arunce tot de pe ea...iar in brate, iar tipete...20 de minute a durat cosmarul, pana s-a linistit si a adormit.....
CE A FOST ASTA? Nu inteleg, si acum tremur cand imi amintesc cum tipa...
Ati mai patit careva? Am inrebat-o azi-dimineatza ce a avut si mi-a zis ca: ceaiul...si a inceput sa planga...parca a fost posedata, nu stiu cum sa-i explic comportamentul....
Ma duc sa stau cu ea, mai intru eu.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
CATA te-am vazut,imi place cum arati asa,dar mie imi placea si inainte!
IRINUTZA iti dai seama ca si noi ne kk-m pe noi de ras uneori,mai ales la "poezii".Nu a mai cantat asa fain "trei iezi ..." ca prima oara.Aseara a tot "cantat" doar "IEEEEEEEEEZI CUEEEEETZI ..." fara sa mai zica restul versurilor.
Cat despre istetime,asteapta intai sa vorbeasca toti,dupa aia discutam
Lasa ca va zic eu imediat o poveste relevanta!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )