La multi ani ROMANI! La multi ani ROMANIA!
Scumpi si dragi,
va urez la multi ani. Dumnezeu sa va daruiasca tot ce e mai bun, sa va bucurati de tara noastra.
Sa aveti parte de bucurii si sa fiti mandri ca sunteti romani!
Sa construim o tara mai buna, cu inimi mai curate!
Sa ne luptam pentru o Romanie binecuvantata, pentru ca scumpii nostrii copii sa nu plece niciodata din tara mea!
Cu mult drag.
http://www.youtube.com/watch?v=KFCvMHAuVuY
Raspunsuri
Anina_n spune:
La multi ani, Romania !
Noi, in seara asta, am jucat hora unirii, in centrul orasului, pe muzica fanfarei militare din oras.
Edit: Superba felicitare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
mistral spune:
quote:
Originally posted by rall
www.felicitari.starclub.ro/ecard333.html" target="_blank">La multi ani, Romania
Superb.
La multi ani tuturor romanilor
Andrada spune:
Acolo este tara meaaaaaaaaaaaaaaaa,
Am dansat si noi la sugestia Ninei hora Romaniei dar ne-am dat peste tzurloaie ca sintem putintei
Toate cele bune Romania!
CamiM spune:
La multi ani Romania!!
Cami 17+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
cait spune:
La multi nai Romania si tuturor romanilor din toate colturile lumii.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
madau spune:
La multi ani romani...oriunde v-ati afla!!!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2