Caut urgent o informatie vitala

Caut urgent o informatie vitala | Autor: crisflo34

Link direct la acest mesaj


Dragii mei,
Stiti cumva unde, adica in ce tara, la ce spital, la ce medic sa se adreseze un tanar de 30 ani cu tumora pe creier!
In tara nu i se da nici o sansa!

Diagnostic: gliom, oligodendrogliom in forma de fluture cu calcificari, infiltrata in corpul calos. Leziune tumorala, infiltrativa, biemisferica.

Multumesc din suflet pentru orice informatie!


Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Nu stiu daca ati ajuns la Prof.dr. CIUREA Alexandru Vladimir, de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, specialist renumit in neurochirurgie.
Multa sanatate.

Orice fapta isi are rasplata ei
Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Imi pare rau sa aud ca este vorba despre acest dignostic. Din pacate nu se obtin vindecari ci doar prelungirea supravietuirii, cu o calitate a vietii acceptabila.
Pentru moment ar trebui evaluat neurochirurgical (ideal la spitalul mentionat mai sus) pentru a se stabili daca este operabila sau nu apoi tratament adjuvant cu radiochimioterapie concomitenta.
Daca exista bani cu care sa se plateasca spitalizarea poate merge in marile capitale europene. Daca ai nevoie de informatii in plus te rog sa ma contactezi pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Nasa mea de cununie s-a operat la clinica universitara GAZI din Ankara (Turcia)
http://www.med.gazi.edu.tr/departments/clinical.htm

Acuma eu nu mai stiu la ce doctor a fost. Cert este ca-n tara nimenea nu s-a bagat, nasa mea era paralizata si nasul meu a tot scris pe internet la diferite clinici despre caz. I s-a raspuns din Turcia, de la GAZI, care i-a spus sa vina repede caci tumoarea evolua ffff repede. Tumoarea nu putea fi extirpata dar medicul turc zicea ca o sa-i arda radacinile si-n felul asta nu se mai intinde si cu timpul se micsorea. Pretul: 3.000 euro.

A ajuns acolo si a doua zi dupa interventie deja putea sa stea in fund (asta nu mai putea inainte caci era paralizata = apasa tumoarea !). La Ankara au stat mai putin de o saptamina.

Si uite asa , cu zilele care treceau , nasa mea a inceput sa se miste, chiar sa si mearga. Tumoarea incepea sa se micsoreze. Faza frumoasa nu a durat mult, doar o luna, caci nasa mea era cu metastaza (cancerul incepuse sa se dezvolte si-n alte parti ale corpului !). Oricum , saracii de ei au incercat totul...

Sanatate multa si acuma incercati sa cautati pe internet clinici si trimiteti repede mailuri in care sa explicati cazul!

Ma scuzati pentru exprimarile mele dar eu cu termenii medicali nu prea le am !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:



Multumim mult tuturor!
Toate informatiile primite ne sunt de foarte mare ajutor!!!

Cautam inca! Din pacate timpul ne este cel mai mare dusman!!!

Si este valabil pentru toti!

Multumim,

Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

eu zic sa mergeti in alta parte ,
nu- l lasa sa se opereze la noi.

Doamne ajuta sa fie bine.






AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am intrat special sa iti spun ca asta vara sotul prietenei mele a fost operat la BAGDASAR de catre dr CIUREA. Dr a fost extraordinar si operatia reusita insa GRIJA POST OPERATORIE ...GROAZNICAAAA.
A dat m... si-n stanga si-n dreapta, a dat ca sa o lase la capataiul ui non stop caci altfel o scoteau afara dupa orele de vizita. Cu el in salon era un nene accidentat si nevasta lui nu avea voie sa stea (probabil nu daduSe destul :)) si ii aducea mancare si se ruga mai in genunchi de asistente va rog frumos sa ii dati asta...cealalta(ma rog ce ii gatea ea) si ii cumpara sucuri scumpe si altele.... Si ASISTENTELE se strambau la pacient...cuuuuuuuuum sa nuuu, mananca totttt nu-i asa nene??? Si ele aruncau mancarea la gunoi de fata cu prietena mea si nu-l hranea nimeni deca nevasta lui cand venea. Il lasau neschimbat si a facut rana la spate si prietena mea le auzea pe asistente cum vb intre ele ca mai bine ar muri dr...lui ca uite ca se incepe si le face necazuri.... Dadeau medicamentele (perfuziile)toate o data ca era mai usor pt tura de noapte si noaptea sotul prietenei avea tensiunea ffffffff sus, ziua era mica de tot...Nu i-au schimbat pansamentele zilnic(5 zile dupa operatie nu s-a atins nimeni de pansamente) pana a inceput sa curga puroiul pe frunte (operat la cap) si sa faca temperatua si s-a dus ea la CIUREA si le-a pus el sa schimbe bandajele....si a murit de septicemie.

STIATI CA MAJORITATEA PACIENTILOR CE MOR IN SPITALELE DIN RO MOR DIN CAUZA INFECTIILOR DE DUPA OPERATIE???? STIATI CA, CHIRURGII NOSTRII MAREA MAJORITATE SUNT DESTUI DE BUNI IN MESERIE LUIND IN CONSIDERARE CONDITIILE CARE LE AU IN SPITALE???
Si tumoarea nu a fost canceroasa. A avut 50 de ani, si tumoarea a fost tot la cap.
Dumnezeu sa il odhihneasca.
Fiti cu mare bagare de seama si luati in considerare post operatoriul...ese fffffffffffffffff important.
Succes si sanatate.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

26+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la spitalul fundeni, incercati sa luati legatura cu dr.bujor laurentiu.spitalul poseda un aparat, pe nume LINAC (gamma knife), cu care se face interventie fara incizie...

alexutza 4 ani si 21 +Teodor Mihai
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Mama mea a facut radioterapie si chimiterapie postoperatorie la Fundeni cu dr. Bujor (care nu mai e acolo, si-a dat demisia si cred c-a plecat din tara. Ultimul stinge lumina...). A fost bine si, la 6 luni dupa operatie nu a aparut inca nimic. Mama s-a operat in aprilie de un glioblastom, la Bagdasar, dr. Ciubotaru si dr. Ogrezeanu, doi oameni extraordinari.

In spital a fost neplacut, firesc pentru RO, dar nu asa de rau cum spune Adriuta. Am stat tot timpul cu mama, am dat spagile alea nenorocite,i-am adus mancare de acasa, am fugit dupa asistente si doctori cand facea febra si exista riscul unor infectii, etc, etc. A fost OK, pana la urma.

Nenorocirea e ca o tumora cerebrala maligna e un diagnostic ingrozitor, oriunde in lume...

Adriuta, povestea ta e cumplita... Condoleante prietenei tale, Dumnezeu s-o ajute...

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Si eu stiu ca in Turcia se fac minuni in domeniu. Sunt chiar in Istanbul cateva clinici renumite, infratite cu niste Memorialuri din America...cu medici pregatiti acolo si cu tehnologie fff moderna. Nu ma pricep deloc... deci nu ma pot pronunta in privinta diagnosticului, dar merita incercat... macar intrebat.
De curand s-a operat acolo, sau ma rog, nu stiu daca poate fi numita operatie, e mai mult o procedura... o tanara, tot asa, declarata fara sanse...

Daca vrei ma interesez maine si iti dau pe PM detalii despre unde ar tr sa mearga acolo.

Mergi la inceput