Nasterea Mariutei
Raspunsuri - Pagina 2
alba spune:
Asa de frumooos, Cornelia!
FELICITARI !
Bun venit pe lume Mariutza,sa fii sanatoasa tun si cumintzica foc
V-am vazut "babutza" in poze,e o dulcica
Numai bine va doresc si multa sanatate!
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
desprecopii spune:
draga Cornelia - sa iti traiasca fetita! Asteptam niste pozici pentru rubrica Destine. (la info@desprecopii.com)
cu prietenie,
Pentru parinti... despre copii!
gio spune:
Sa-ti traiasca scumpa de fata!!!!!!!
Vreau sa-ti spun ca am vazut pozele si sunt...super. M-a distrat tare palariuta de soare pe care i-ai pus-o pe cap, mai ales ca stiu ca ai cautat-o atata...
Povestirea ta ma binedispus si sper din tot sufletul sa fiu si eu la fel de tare ca tine atunci cand voi naste.
Felicitari inca o data si o bebica cuminte si frumoasa.
cristinamh spune:
Felicitari!
Eu trebuie sa nasc pe 8 august (desi nu cred ca mai dureaza atat de mult!) si povestea ta mi-a placut foarte mult. Mai ales partea cu lesinatul la durere... peste care sper sa trec si eu cu la fel de mult curaj ca voi doua! Povestea mi-a placut, linistita, fara complicatii... sper ca in curand sa pot scrie si eu una asemanatoare!
Inca o data felicitari pentru curaj si multa rabdare cu bebe! Invata mai incet, si maine poimaine o alergi prin casa si nu stii cum a trecut!
Cristina si Andrei
Cornelia spune:
Va multumesc mult pentru urari si incurajari.
Mariuta si mamica ei va pupa si va doresc sa fiti fericiti! Pupici la bebelusi!
Claudya spune:
Felicitari,Cornelia!!!
Frumoasa povestire...!!!
Bine ai venit pe lume,Mariuta!!!
Sa fiti sanatoase si voi si tati si prietena care te-a sustinut acolo(chiar daca nu o ascultai).
Da' io unde vad pozicile?
crisotexa spune:
Cornelia,
Sa-ti traiasca Mariutza si sa va burati de ea!!!!
Poveste frumoasa si fata frumoasa!!! Ce mai o minune!!!
Pupa Crisa
P.S. Totusi ai grija sa nu faci pipi pe tine!!!!