De ce intrebam pe forum cind stim deja raspunsul?

De ce intrebam pe forum cind stim deja raspunsul? | Autor: mamitzica

Link direct la acest mesaj

Cam asta e intrebarea mea...mai ales legata de cresterea copiilor.Am vazut de nenumarate ori intrebari legate de mincare/somn/antibiotice/lasat sau nu sa plinga/lapte/la baieti eterna fimoza...si am observat ca in general persoana care intreaba are o idee gata formata dupa care se cearta cu celelalte persoane cu idei diametral opuse si ma intreb de ce mai solicitam opinii daca avem parerea gata formata.Doar de dragul de a ne lua in gura cu restul lumii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Poate ca in unele cazuri se doreste etalarea cunostintelor proprii legate de respectivul subiect... Oricum, am observat ca si daca se cam stie raspunsul, si daca nu se cunoaste... in ambele cazuri nu se foloseste functia de cautare a forumului si se supraaglomereaza cu zeci de subiecte cu aceeasi tema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Recunosc ca si eu am facut cu subiectul olita asa (nu am cautat mai intai) dar subiectul meu era un pic diferit.

Cat despre intrebari retorice puse pe forum sau certuri inutile...eu cred ca multi oameni de pe acest forum simnt nevoia sa se certe cu cineva si sa isi dezlantuie toate frustrariele pe care le au .Aici ai avantajul ca nu te cunoste nimeni asa ca poti fi oricine si orice si mai ales poti spune aproape orice.

Cu respect si bunavointa viata merge mai departe !!!!
Sarbatori linistite !!!!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

quote:
Initial creeata de mamitzica

Cam asta e intrebarea mea...mai ales legata de cresterea copiilor.Am vazut de nenumarate ori intrebari legate de mincare/somn/antibiotice/lasat sau nu sa plinga/lapte/la baieti eterna fimoza...si am observat ca in general persoana care intreaba are o idee gata formata dupa care se cearta cu celelalte persoane cu idei diametral opuse si ma intreb de ce mai solicitam opinii daca avem parerea gata formata.Doar de dragul de a ne lua in gura cu restul lumii?

Sunt de acord cu Mamitzica mai ales ca vreau sa vad si alte subiecte dar sunt eternele subiecte de acum 2 sau 3 ani puse de zeci de ori .Eu nu stiu sa caut pe forum ,poate imi zice careva dar daca stiu ca subiectul a mai fost dezbatut ,l-am mai vazut ,intru pe google si acolo ma lamuresc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by amyarabella
Cat despre intrebari retorice puse pe forum sau certuri inutile...eu cred ca multi oameni de pe acest forum simnt nevoia sa se certe cu cineva si sa isi dezlantuie toate frustrariele pe care le au

Sau poate doresc doar o confirmare a ceea ce stiu deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Initial creeata de mamitzica
de ce mai solicitam opinii daca avem parerea gata formata.Doar de dragul de a ne lua in gura cu restul lumii?

... nu neaparat! Fiecare postare aduce puncte, punctele aduc stelutze etc etc

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Aici zice fiecare ce e in stare sa faca

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu nu o sa inteleg in veci vecilor de ce mai deschizi un subiect pe aceeasi tema, dar se discuta la altul acelasi lucru!!!

De exemplu, despre celulele stem se discuta deja la 2sau 3 subiecte, si vine cineva si il deschide pe al 4-lea!!! Evident toate erau pe aceeasi pagina, nici macar nu era nevoit sa caute prea mult...

Vorba Iubikai, fiecare subiect deschis aduce puncte...

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Si ce fac punctele astea ca nu inteleg??
Dau de mancare la copii, calca, spala, te scot la restaurant?

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Si ce fac punctele astea ca nu inteleg??
Dau de mancare la copii, calca, spala, te scot la restaurant?

nu, dar unii is mai strangatori, asa, de felul lor...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput