Fulgi de nea
Raspunsuri - Pagina 2
monica-elizabet spune:
ok veronica, atunci mai bine astept pana de Craciun
multumesc
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
veronica nu te-am ascultat si m-am apucat sa fac bulgarashii dar cu margarina ...desi nu o suport...dar vroiam sa fac nulgarashii(si cum nu am gasit margarin pentru prajituri am pus din aceea moale tartinabila)
sunt f buni la gust insa mie mi-au iesit ca niste fursecuri s-au cam lasat...cred ca din cauza margarinei...abia astept sa-i fac cu unt...dar si asa lasati s-au mancat toti in cateva ore
uitati AICI
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
petra spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
buna fetelor,
veronica nu te-am ascultat si m-am apucat sa fac bulgarashii dar cu margarina ...desi nu o suport...dar vroiam sa fac nulgarashii(si cum nu am gasit margarin pentru prajituri am pus din aceea moale tartinabila)
sunt f buni la gust insa mie mi-au iesit ca niste fursecuri s-au cam lasat...cred ca din cauza margarinei...abia astept sa-i fac cu unt...dar si asa lasati s-au mancat toti in cateva ore
uitati AICI
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Monica,
Nu am avut ce face si m-am uitat la pozele postate de tine si mi-a plouat in gura de pofta ! Esti mare specialista ! Felicitari !
Am salvat pozele si retelele si o sa ma inspir ! si cat mai repede !
Am sa incerc chiar maine funditele din foietaj !sunt super !
monica-elizabet spune:
multumesc petra
da...sunt mare specialista in experimentari
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
petra spune:
Monica !!!! ma omori cu zile !!!!
Toata bunatatile alea fotografiate, care se vede clar ca sunt si reusit sunt doar experimentari !!!
Pune mana si scoate o carte de bucate cu aceste retete si sfaturi practice !!!!!
Oricum ma bucur nespus de mult ca am gasit retele tale ca am de unde sa ma inspir acum !
Cat despre bulgarii de zapada, am sa-i incerc si eu. Am avut si eu o reteta asemanatoate dar nu am avut rabdare cu untul.TRebuie frecat spuma foarte foarte bine!
monica-elizabet spune:
petra, multumesc... si iti trebuie multa experienta pentru asa ceva...
pe mine m-a derutat ceva la reteta asta de bulgari...scria 1 cana de unt/margarina...pai cum Dumnezeu sa masori unutl cu cana daca nu topit, nu?
eu asa am masurat margarina topita si probabil ca de-aia s-au lasat...voi cum masurati cand sunt "masuri" din astea aiurea...
eu stiu ca untul il masori in grame, cuburi si alte alea
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
petra spune:
Pai o cana are cam 200 gr. deci cam 200 gr. unt ! Cu masurile astea ciudate este greu sa nimeresti din prima asa ca trebuie incercat de mai multe ori !
monica-elizabet spune:
petra...s-ar putea sa ai dreptate...multumesc (repet am folosit margarina tartinabila) dar totusi nu cred ca am pus 200 gr in cana la topit...tare-s curioasa uite intr-o zi am sa topesc 100 gr unt sa vad cat inseamna el intr-o cana gradata in ml mai ales ca vreau sa repet bulgarasii pentru Craciun si atunci vreau sa stea sa...sa nu se mai lase
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
petra spune:
Monica, de ce nu folosesti totusi untul ? Margarina tartinabila este mult mai subtire -ma refer la consistenta-. Daca totusi vrei sa folosesti margarina foloseste macar de aia normala care se bate spuma cu zaharul, pana ce zaharul este topit. Acolo cred eu ca este secretul bulgarasilor de zapada.
monica-elizabet spune:
petra, acum este post de-aia i-am facut cu margarina(nu am gasit cub din ala de rama cum se gaseste in ro special pentru prajituri...stiu ca acolo este si cu diverse arome)...pentru Craciun sigur ca am sa-i fac cu unt
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post