Caut reteta bastonase cu nuca de cocos, plss

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Eu fac aceasta prajutura cu blat de chec si in loc de nuca de cocos,folosesc miez de nuca copt si data prin masina de nuca . Blatul este foarte pufos, iar nuca coapta este suuuuper. Incercati si o sa vedeti cat este de buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

am si eu o intrebare
cand o coacem,nu o intindem coca,o lasam asa rotunda si o coacem????asta nu am inteles
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by rodicaosoian

am si eu o intrebare
cand o coacem,nu o intindem coca,o lasam asa rotunda si o coacem????asta nu am inteles
multumesc

rodicaosoian

Coca respestiva se pune in tava, dupa ce se coace si se raceste, se taie cum doresti:bastonase, cubuletze, dreptunghiuri.
Daca mai ai nelamuriri, intreaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aleniram spune:

Eu stiam ca se numeste Tavalita.Reteta mea este asa:6 oua,1 cana zahar,1 praf de copt,7 linguri de apa calduta.Se bat albusurile cu jumatate de cana de zahar,iar galbenusurile cu cealalta jumatate.Se amesteca albusurile cu galbenusurile,se adauga apa cite o lingura,nu toata odata,si faina in care s-a amestecat praful de copt.Am uitat sa spun ca fiecare pune ce esenta ii place.Se face un sos din:1 cana de lapte,1 cana de zahar si 3 linguri de cacao-toate astea puse pe foc pina dau in clocot.Se iau de pe foc,se adauga 1 pachet de unt si se lasa la racit.Blatul,dupa ce s-a copt se taie cuburi.Fiecare cub se trece prin sosul rece,dupa care se tavalesc prin nuca de cocos,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Aleniram ,mai degraba i se potriveste denumirea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Si eu tot tavalita ii spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

quote:
Originally posted by

am si eu o intrebare
multumesc
multumesc mult de raspuns

Coca respestiva se pune in tava, dupa ce se coace si se raceste, se taie cum doresti:bastonase, cubuletze, dreptunghiuri.
Daca mai ai nelamuriri, intreaba!

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

Mergi la inceput