Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am uitat sa scriu ceva. Zilele astea tto am de umblat prin gradinite in interes de serviciu. Si m-a izbit caldura din aceste gradinite. E la fel peste tot, fff cald. Nu stiu exact cate grade dar mult peste 21 de grade. Oare nu-si da nimeni seama cat e de rau pentru copilasi? Asa era si cand lucram eu dar in sala mea faceam putin mai racoare (nu mult mai racoare pentru ca cei mici veneau infierbantati dar macar aeriseam). pai cum sa nu se imbolnaveasca cei mici daca e asa cald, ei se joaca, alearga, transpira, apoi ies asa la baie unde e rece sau pe holuri, plus ca mi se pare aiurea sa trebuiasca sa imbraci copilul in maneca scurta etc. asa ca de vara si sa-l bati la cap ca pe sala , la baie sa-si mai puna o bluza... Plus ca erul ala e de nerespirat cu atatia copilasi in aceeasi sala. Si eu care vroiam sa o dau pe Maria la cresa peste cateva luni... cred ca acolo e mai rau. Eu nu zic ca la gradinita e rau... e f bine pentru copil, relationeaza, invata multe lucruri noi, mananca bine si diferit in fiecare zi.... si e pacat ca nu se gandeste nimeni si la acest aspect al aerului curat. Poate pana face Maria 3 ani s emai schimba ceva.

ROXANICI- am vb cu MADA_ROZ de pompa. Eu chiar vroiam sa -ti trimit pompa in week-end prin prietenii nostri din Brasov (ca tot stau si ei in Racadau) si era usor sa va intalniti. Iti multumesc mult de tot. M-ai ajutat enorm. Eu nu o mai folosesc deloc de o luna. supapele ei originale au cedat toate dar eu am comandat 2 supape noi pe care nici nu am apucat sa le mai folosesc pentru ca ramasesem fara lapte cat am asteptat comanda.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

quote:
Originally posted by roxanici

quote:
Originally posted by lushulika

a, scuze, nu e cu spatele cum vrei tu!
Nu remarcasem.
Totusi si astea au cateva stele la testele de siguranta, uite la www.bebeconfort.fr

faine scaunele...pe care ti-ai luat, ala Axiss?
erau mai multe culori?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Nu roxanici, ala era aproape 2000 ron si era fara isofix. M-am tot invartit pe langa ala, totusi... raportul 3 luni si ceva de indemnizatie pentru 1 scaun... l-am luat pe cel isofix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

Cand e urmatoarea intalnire a grupului? Noi am intrat dupa 1 noiembrie si, daca ati avut intalniri, noi am ratat-o.
Bebita mea face si ea mofturi la mancare... ceva de speriat. Am prins insa o mica smekerie - ii place iaurtul, asa ca la masa de pranz, orice ii facem de mancare, are un mot de iaurt. La 4, gustarica de fructe cu branza proaspata ii place, acolo nu punem iaurt.
Noi nu am luat multe medicamente, a facut 1 singur episod de febra mare, dar mare 39,9. A luat ceva de sora ei mai mare si a facut un rosu in gat de toata frumusetea. Din fericire, a trecut cu albastru de metil si 2 zile de Nurofen + injectia cu algocalmin de la camera de garda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Winnie stie sa-l arate pe Doamne Doamne...am 2 icoane pe perete-n dormitor si cand o intreb intinde mana spre ele si se uita in directia aia.....

Numai zice MaMa acuma sunte la TATA da zice in soapta...atat-i de dulce....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Sunt happy.....

Chiar daca e racita a papat asa de bine un castronel de dovlecel cu sos alb.......am facut una din retetele de ieri...i-a placut......ar mai fi vrut da nu i-am dat ca incepuse sa tuseasca si imi era vrica sa nu ca asa am patit dimineatza cu fructele a papat ceva si cand a tusit a dat afar tot ..saraca si a papat pana la urma lapte ....

Maine ii pun si ou in chestia asta...si in alta zi ii fac cu carnitza...
Aseara a papat bine mamaligutza cu smantana si branzica......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by diana69

Mai este vreun copilas care a implinit 8 luni si sa nu vrea inca sa paseasca? Ca fetita mea nu vrea nici deloc.Si nu stiu ce sa zic.

Da, a mea! Dar tocmai acu' a pasit dupa ce 2 zile i-am mutat piciorusele pe rand cu picioarele mele tinand-o de manute cu degetul meu aratator in palmutele ei. Daca o tin de subtiori, tot topaie. Si avem 8 luni si o saptamana, cel putin.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Va informez ca începând de mâine sunt dispusa sa va primesc cadourile de Craciun. În felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si a evita sa stati la coada pentru a mi le înmâna ! Multumesc pentru intelegere.........

Fetele de pe mess stiau, dar am mai scris o data si pentru cele de pe forum

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ABSOLUTA, da-ne si noua adresa de la calendare.
DIANA69, puiul meu a inceput sa paseasca chiar bine. Dar depinde de la copil la copil. Stai linistita ca o sa paseasca. Cum i-a iesit coprocultura? Ti-ma zis ca a noastra a iesit negativa. Acum este faorte bine.
Cu gradinitele e jale peste tot. Toti copiii sunt bolnavi si racesc tot timpul unul de la altul. Nepotica mea tot timpul e bolnava. Nu stiu ce o sa facem.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput